Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Плиточка Том з фісташковою пастою та катаїфі 100 г (4820238650855)

Оцінка користувачів 3.78/5
  • AI аналіз відгуків
    40 відгуків:  позитивний: 55%, нейтральний: 10%, негативний: 35%
    Шоколад Tom з фісташкою отримав змішані відгуки від покупців. Більшість відзначають цікавий, оригінальний смак та якісний молочний шоколад, а хрустка текстура начинки викликає як позитивні, так і суперечливі враження. Найбільше схвалень продукт отримує за смак і незвичність, хоча є й незадоволені якістю начинки, ціною та окремими нюансами упаковки. Деякі покупці скаржилися на надмірну солоність, жирність та сторонні домішки (шкарлупу), а також вважають продукт переоціненим.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ліна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нормально , але більше схоже на халву

• Юлія Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Смачний шоколад. Брала на подарунок мамі - сподобався.

Переваги:
    Зручна упаковка
  • Надія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Смачний,в міру солодкий,хрусткий. Рекомендую. І ціна приємна, як до дубайського шоколаду

Переваги:
    Ціна-якість
    Недоліки:
    Виявлено маленький розмір шоколадки
  • Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купую не перший раз. Мені подобається незвичайний смак, хоч я і не фанатка фісташки.

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    швидко закінчується
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Смачно! Трішки не такий як елітний за 600, але на свою ціну дуже смачно!

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Повне розчарування. Шоколад не сподобався, не смачний якийсь, занадто солодкий, какао майже не відчувається. Текстура неприємна. Очікував кращої якості, але більше не куплю.

• Маковій О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовила цей шоколад, а отримала плиточку із солоною карамеллю!!! Як так???

Переваги:
    Недоліки:
    Отримала інший шоколад?!

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Смачно, але трохи забагато солі як на мене, це все ж солодощі, але в якийсь момент сіль прям домінує)

Переваги:
    Смачно, гарний шоколад, приємна текстура і післясмак фісташки.
    Недоліки:
    Трохи перебір по солі
  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не коштує своїх грошей (( Фісташки не відчувається, просто арахісова паста яка хрустить, не більше..

• Володимир О***

Ви я так розумію не арахісову пасту не куштували, ні фісташку.

• Надія К***

Смачний но смак халви є

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вкусная шоколадка, но попадаются мелкие кусочки скорлупы. На последнем кусочке надколола зуб. Не рекомендую людям с зубами..

Переваги:
    Вкусная
    Недоліки:
    С кусками скорлупы
  • Маргарита
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не куштувала оригінал, але ця смачна. Плитка маленька, але товста, і має багато начинки. Молочний шоколад на смак як молочний шоколад, не найдешевший, солоденький. Начинка має натуральний фісташковий смак, вона приємно солона. Якщо очікуєте солодку фісташку як в морозиві, то ні, це не воно. Присмак халви не відчуваю, але текстура її нагадує

• Людмила П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шоколад покрився білим. Начинка абсолютно не смачна, не солодка, на смак, як не свіжа гірка халва. Розчарування

• Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шоколад хороший. Не лучший, но соответствует своей цене

• Ирина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шоколад цікавий, щоправда іншого «дубайського» не куштувала, тож порівняти нема з чим. Сподобалася несолодка хрустка начинка, сам молочний шоколад також смачний

• Віталій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Топ. Дуже смачний та багато начинки.

• Сергій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Цей шоколад суттєво дешевший за розрекламований дубайський, але водночас має цікаву та смачнішу начинку. Виглядає апетитно, хоча все одно ціна завищена. Маркетинг працює, але принаймні тут хоч щось відповідає очікуванням.

Переваги:
    Цікавий смак
    Недоліки:
    Дорогий
  • Оксана Р***

Смачний,якічний

• Марія Д***

• Андрій К***

Оригінальний смак

• Андрій Л***

Занадто дорого

Недоліки:
    Смак не вражає
  • Лілія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вибачте, але давно не куштувала такого несмачного шоколаду: коли відкрила упаковку насторожили жирні сліди ( олія) всередині фольги, шоколад неможливо розламати, одразу тріскає, начинка «розлазиться», після смак - жир, несмачно, не рекомендую. Начинка одне розчарування, плюс це лише хрусткий.

• Лидия Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сам шоколад хороший і смачний, але начинка зовсім не сподобалась (не солодка, солонувата, сухувата та схожа на халву)
    Вдруге замовляти не хочеться.

Переваги:
    Шоколад
    Недоліки:
    Начинка не сподобалась
  • Федір К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Непоганий шоколад, але начінкою наповнено не повністю, є пустоти в середині. Також хотілося б щоб начінка була не такою рідкою і додати більше кадаіфі

• Светлана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже смачна, нам зашла на всі 100%. Хоча затовстий шоколад знизу трохи псує смак. Дорогувато за таку манюню, але спробувати варто.

Питання до упаковки - так і приїхала як на фото, міг відкрити хто завгодно, вона може порватись/ забруднитися. ви за такі кошти не можете її обгортали хоча б просто у звичайний цупкий папір? за це і зірку зняла, і замовляти через це більше так не буду

Переваги:
    Смачна
    Недоліки:
    Упаковка
  • Катерина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Взагалі не смачно, гірко, не солодко. Рошенівська шоколадка за 30 грн в рази буде смачніша

• Валерий Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

по вкусу на 99.99% не отличается от оригинально дубайского шоколада, только в 2 раза дешевле. но все равно оверпрайснутая ненужная вещь. с целью попробовать один раз - да, обязательно попробовать. вместо оригинала, т.к. нет смысла переплачивать.

Переваги:
    идентичная копия Fix Chocolate
    Недоліки:
    цена
    • Настя Д***

я, яка замовила 1 кг цього шоколаду

• Ярослава К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

шоколадка смачна, рекомендую, але приїхала в забрудненій упаковці і затримали доставку

• Лілія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Цікаво було спробувати цю шоколадку, але по смаку розчарування. Начинки багато, але вона гірка і дуууже жирна по смаку, наче суцільний смалець їси, шоколад взагалі не перебиває і не дає солодкості, немає балансу.
    Пробувала інші схожі шоколадки в стилі "дубайської", вони були смачні, але ця від Тома мені не зайшла. Купувала по знижці.

Недоліки:
    Гірка і жирна начинка
  • Єва П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

шоколад вкусный а вот начинка соленная не очень

• Маргарита Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Наліпили товарний штрих-код на лицьову сторону упаковки шоколаду. Товарного вигляду - немає. Поточнила у фахівця на касі, це Розетки маркування чи від виробника, сказав, що це товарна позначка саме Розетки. Тож, справа випадку.

• Катерина Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже смачно!!! Насичений смак, якість на рівні, буду замовляти ще.

Переваги:
    Якість, смак
    Недоліки:
    Дорогувато
  • Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Смачна шоколадка, тягуча. Розмір з долонь. Хотілось би дешевше.

• Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Молочний шоколад смачний, в середині хрустка, трішки віддає халвою, в загальному нічого особливого

• Євгенія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шоколадка смачна, буду купувати ще

• Валентина П***

Ніжний, натуральний шоколад

Переваги:
    Смачний