Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Маршрутизатор TP-LINK Archer AX23 WiFi6 / AX1800 / 1 Гбіт/с / Підтримка технології OneMESH

Оцінка користувачів 4.49/5
на основі 462 відгуки
  • AI аналіз відгуків
    178 відгуків:  позитивні ~68%, нейтральні ~15%, негативні ~17%
    TP-Link Archer AX23 отримав переважно позитивні відгуки від користувачів, відзначаючись високою швидкістю, стабільною роботою і простим налаштуванням через додаток. Багато покупців задоволені якістю сигналу, покриттям у квартирах і будинках, а також наявністю сучасних функцій. Водночас часто згадуються проблеми з максимальною площею покриття Wi-Fi (особливо через стіни), довгим завантаженням пристрою, випадками перегріву чи самовимкнення через рік-два експлуатації, а у частини користувачів зустрічалися браки чи специфічні програмні баги. Деякі порівнюють з більш старими чи бюджетними моделями — новий роутер часто програє за дальністю дії, проте виграє за швидкістю та кількістю функцій. Загальна оцінка — «тверда четвірка», оптимальний вибір для невеликої квартири або приватного будинку, але не ідеальний для багатоповерхівок з багатьма перешкодами чи великої кількості одночасних з’єднань.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Артур В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все мабуть працює))) купляв для сім'ї, бо сам в ЗСУ. Не жалувалися

Переваги:
    Усі
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Легкая установка и стабильная работа. За полгода ни разу не колебал мозги какой-нибудь мелочью, типо "перезагрузи меня и я заработаю".
    Через две толстенные стены, очевидно, не бьет, поэтому докупил Archer C64 и кинул сателитом в Easy Mesh. На настройку ушло минуты 2. Теперь вся квартира с хорошим интернетом и в одном SSID

Переваги:
    Работает и не колышет мозги
    Недоліки:
    Не варит ужин, не платит за аренду квартиры
  • Євген Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Вирішив замінити старенький хіаоmi, який був надійним, але його max 100 mbit. Дуже довго вибирав, читав відгуки. Були сумніви з приводу цієї моделі, але вирішив брати саме цю модель. По перше я самостійно роутер ніколи не підключав, але життя примусило, скажу так за дві хвилини за допомогою додатку на смартфоні це не зможе зробити, хіба, що сліпий, дуже все просто, відповідно геніально. По друге після довготривалої відсутності електроенергії самостійно піднімається, єдине треба зачекати приблизно 50-60 секунд, поки завантажиться. Швидкість інтернету відповідає заявленим характеристикам. В квартирі 65 м², до якого підключені більше 10 приладів, справляється на відмінно, при цьому швидкість стабільна в любій точці квартири( стіни не створюють перешкод). Однозначно цю модель рекомендую, 4 місяці роботи , робота відмінна!

Переваги:
    Швидка та стабільна робота, не зважаючи на велику кількість під'єднаних приладів
  • Анатолій

#мояраспаковка

отличный гигабитный роутер с wifi6
    по проводу 940-980 мегабит, по wifi 790-850 мегабит, что очень даже неплохо!
    при первом подключении сразу попросил обновиться, прошился без проблем
    понравилось что можно отключать лед лампочки, как по времени, так и совсем
    так же порадовало что добавили перезагрузку по заданному времени

Переваги:
    цена
    • Юрій

Анатолий, с наступающим,
      а какой у Вас провайдер, если Вы в Киеве?
      я так понимаю то гигабитный канал

Вчера прикрутил с сервисной службой Триолана этот роутер, у меня 100 Мб/с
      по кабелю 94 91
      во ВФ 51 / 35

• Анатолій

Юрій - Харьков, Триолан, и по вифи и по проводу скорость бомба! ) торенты качать одно удовольствие ))

• Дмитрий В***

Юрий, провайдер Киев, LocalNet.
      Использую данный роутер TP-Link AX23
      Скорость интернета 100мбит
      На данном роутере:
      - по кабелю 92/91
      - по wifi 86/93
      Чуть долгая настройка, но оно того стоит.
      Покупал не здесь.

• Игорь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Главное что хочу отметить - Сервис TP-Link.
    Когда пытался подключить спешил и сразу не разобрался как его подключить. Хотел вернуть, но хорошо что есть приложение на телефоне. Приложение предложило связаться с службой поддержки - очень удивился что время время работы службы поддержки до 22:00 по Киеву. Я звонил в 21:30 и был крайне удивлен когда мне ответили и за 1 минуту подсказали как его подключить!!!

Переваги:
    Сервис TP-Link(читай основной комент). Скорость очень удивила, - 200Мб/с по Wi Fi после максимум 30Мб/с в старом роутере.
    Недоліки:
    Внешний вид - Дизайн = на любителя (но не критично)
  • Виктор Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Мы слишком мало зарабатываем чтобы покупать плохое))) Уже пол года в работе. Нареканий воробьще нет. Многие пишут глючит или зависает не разу такого небыло. Прошивку обновил "по воздуху" приложение на телефоне все супер и удобно. Скорость зависит не от роутера в основном а от провайдера. Настроил отключение диодов на ночь. Перезагрузку на 03:00 ночи.

Переваги:
    Дизайн, скорость интернета, ping, игровой режим и т.д
    Недоліки:
    Цена хочется как всегда на 1грн ведро)
    • Александр К***

Игровой режим это как? Как включить?

• Михаил

Если мало зарабатываете чтобы не покупать плохое, то почему тогда не купили Aruba, или в крайнем случае Mikrotik?

• Олександр

#моєрозпакування
    Хороший роутер. Користуюсь близько місяця. За цей час працював стабільно без збоїв. Чудовий варіант як для пристроїв, які підтримують WI-FI 6. Швидке і дуже просте підключення і налаштування. Також керувати пристроєм і моніторити мережу можна за допомогою Tether App на смартфоні. В налаштуваннях WiFi 5 ГГц + 2.4 ГГц можна об’єднати в єдину мережу і кожен пристрій вибере той діапазон, який йому краще підходить. В мене підключено 2 телевізори, чотири смартфони і два ноутбуки по WiFi і один ПК по дроту – все працює без збоїв і розривів. В Tether App можна надавати конкретному пристрою перевагу перед іншими, інколи це також може бути важливим.
    В моєму випадку швидкість впирається в ту, яку надає провайдер. Є можливість встановлення на стіну. Присутній гостьовий режим. OneMesh це взагалі супер. Підключив за допомогою OneMesh даний ретранслятор TP-LINK AC1200 RE305
    посилання
    Замовлення опрацювали швидко, доставили кур’єром до дверей. Все швидко, якісно і без ушкоджень.

Переваги:
    Wi-Fi 6 і OneMesh
    Недоліки:
    поки що не виявив
  • Вова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Решил перейти на гигабитный интернет, начал узнавать какие роутеры подходят. Многие друзья и знакомые советовали именно эту серию (из бюджетной серии цена качество) Уже несколько месяцев все работает без проблем из коробки. Удобный интерфейс, всю настройку можно произвести телефона (есть оф. Приложение) т.е. компьютер ненужен совсем. По скорости, на 2к квартиру (панелька), по кабелю 800-900мбит, по wifi 300-400мбит с учетом подключенных к нему 2 смартфона, планшет, 2 нота и iptv 3 устройства по кабелю. С момента установки и настройки к нему не прикасался и не перезагружал. Для примера видео в YouTube теперь само, по умолчанию, всегда запускается в 4к.

Переваги:
    Легкая настройка, скорость
    Недоліки:
    Внешний вид, но тут дело вкуса, я его поставил на шкаф и не вижу.
  • Антон К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Через пару місяців користування можу зробити висновки.
    Не знаю в кого виникають проблеми з покриттям. В мене все чудово. На частоті 5g видає максимальну швидкість заявлену провайдером(300 мбіт) в будь-якій частині будинку(160 м/кв),навіть через дві стіни.
    Покриттям 2.4 користуюсь на подвір'ї дому. Інтернет лове за 30-40 метрів від роутера. (Швидкість в районі 10-15 мбіт)
    Стабільність роботи чудова, за час використання ніколи не виникало потреби перезавантажити пристрій. З попереднім роутером були проблеми в використані разом з Bluetooth навушниками, а також іншими пристроями що використовують частоту 2.4. З цим наче проблем ніяких. В плані передачі данних по кабелю проблем також не виникало( окрім моменту, коли кішка згризла кабель)
    На данний момент все влаштовую. Ніяких проблем не виникало.

Переваги:
    Стабільна робота, гарне покриття, приємний дизайн.
    Недоліки:
    На даний момент момент ніяких
  • Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Роутером дуже задоволений, покриває всю трьохкімнатну квартиру.
    Швидко налаштовується, і тримає швидкість.

Переваги:
    Ціна, налаштування, швидкість прийому і передачі.
    Недоліки:
    Їх просто немає.
    • vanya s***

У вас 300мбит/с?

• Олег Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пока покупкой доволен . Дальше будет видно как работает и самое главное дальность сигнала wifi

Переваги:
    Цена качество
    Недоліки:
    Из минусов пока не купил не знал на сколько вольт блок питания,так как хочу подключать его при отсутствии света через повер
    • Буян Д***

12v 1a

• Юрій

Налаштував за 3 хвилин.
    До цього сім років користувався TP-Link 845.
    Покупкою дуже задоволений, на старому роутері сигнал не дуже гарно доходив до віддалених місць у квартирі, цей по WiFi всюди видає заявлені провайдером 100 мегабіт. Тож перехід повністю себе виправдовує.

Переваги:
    Ціна-якість. Перевірений роками бренд.
    Недоліки:
    Немає.
    • Євгеній Д***

У Вас роутер на гігабіт а ви від провайдера лише 100 мегабіт отримуєте. Тобто використовуєте його потенціал лише на 10%. Це просто комедія!

• Олександр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер маршрутизатор. Якщо вірити Спідтесту, то видає швидкість більшу, ніж мені надає провайдер. У мене тариф до 500 мб/сек, а заміри показують 600-620 по кабелю та 530-550 по Wi-Fi. Як таке можливо, не розумію, але я дуже задоволений. До нього у мене був старенький Асус і він більше 500 ніколи не видавав. Рекомендую!

Переваги:
    Швидкість більша, ніж дає за тарифом провайдер.
    Недоліки:
    Відсутні.
  • Григорий М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купил поставил настроил забыл!!!

Переваги:
    Компактный
    Недоліки:
    Глянец
    • Олег Р***

Что у вас за коробка по середине? Усилитель вай фая? Или, что-то для ПК ? Ибо я знаю, что покупают 2-й роутер и выставляют в настройках его как усилитель на основной роутер.

• Владислав Б***

по середине мини-бесперебойник для роутера и оптического конвертора.

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отключил старый, завершив перед этим сессию, подключил новый. Пять минут и есть новая сеть. Смарт коннект работает. Все устройства с поддержкой 5ггц подключились к соотв сети. Скорость 85 на вход и 90 на выход из 100 мбит. Работает стабильно, холодный.

• Павло Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Роутер крутий, швидкість не ріже, налаштувати було не складніше ніж інші, сподобалась швидкість роботи інтерфейсу.

Переваги:
    Швидкий, відключається індикація, є планувальник, просто налаштувати.
    Недоліки:
    За таку ціну хотілося б побачити USB
  • Демчук В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже цікавий роутер, робота інтернету значно покращилась

Переваги:
    Підтримка хмари, можливість онлайн моніторингу
  • Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

можливо підкажете джерело безперебійного живлення яке для нього підходить?

Переваги:
    купив даний роутер декілька місяців тому, все працює, претензій немає, питань за час користування не було
    Недоліки:
    відсутні
    • Вадим М***

Акумулятор автомобильный на 12 вольт

• Владислав Г***

Я використовую інвертор 6-12 вольт та павер. Все працює

• Евгений

Так від перехідника 5-12V працює роктер від звичайного павер банку на 10000 mah

• Александр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличный роутер.Проблем не возникло со своей задачей справляется,сеть не отваливается, покрытие хорошое на 64 м².Не обновлял, работает всё из коробки.

• Володимир Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купили на заміну старому TP Link, який пропрацював 8 років. Для будинку супер.

Переваги:
    Двохдіапазонний, гігібітний, швидкий, компактний, гарний сигнал, легке налаштування через додаток.
    Недоліки:
    При відключенні електрики доводиться перезавантажувати, сам не "піднімається".
    • Іван С***

Підтверджую, після вимкнення з мережі живлення на довгий час,- wifi не вмикається сам, потрібно вручну, це величезний баг прошивки. Tp-link , поясніть, як це не побороти.

Представник бренду

Доброго дня. Рекомендуємо звернутися на гарячу лінію TP-Link Ukraine, і наші інженери вас проконсультують. Номер телефону: 0 800 50-55-08, режим роботи: ПН-ПТ 9:00 - 15:30, обід з 13-00 до 14-00.

• Іван С***

Хочу уточнити, така проблема з wifi присутня, якщо увімкнений розклад вкл/викл wifi. Надіюсь виправлять в наступних прошивках

• Анатолий Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Швидке налаштування, підключив всі пристрої. Будинок на 70 квадратів покриває в усіх закутках. А також ip камера на вулиці десь за 7 метрів від маршрутизатора, працює на 2.4 ГГц. З 100 мбіт які дає провайдер в селі маршрутизатор роздає ~97 мбіт. Попередній маршрутизатор давав 8-9 мбіт... Працює без збоїв.

Переваги:
    Швидкий маршрутизатор. Легко налаштовується з додатку.
    Недоліки:
    Не виявив
    • Дмитрий В***

Отличный рбзор!
      Толково расказано, есть описание работы устройств, скорость и т.д.
      По больше бы таких обзоров
      Спасибо
      С уважением

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купил сразу как вышел. Заменил старый 2Гц. Роутером очень доволен. Скорость и дальность связи колосально выросла. Рекомендую!!!
    Да, и не забудьте прописать МАК адрес при первоначальной настройке если требуется от вашего провайдера. А то не будет работать интернет.

Переваги:
    Дизайн
    Скорость передачи в 2Гц и 5Гц
    Удобная настройка через приложение
    Цена
    Wifi 6
    Недоліки:
    -жаль что нету в белом цвете, в дизайне многих интерьеров больше бы вписался.
  • Александр О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Працює вже пів року, без нарікань.
    Чудовий апарат.

• Юлия Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брали для оптоволоконного интернета с высокой скоростью.
    Отлично подошёл

Переваги:
    Мощный гигабитный
  • Александр Т***

1 день політ прекрасний. Після Xiaomi mi wifi 4 то просто шикарно
    Дуже багато налаштувань.
    А також великий за українську мову

Переваги:
    Дуже багато. Рекомендую
    Недоліки:
    Поки не виявив
  • Максим М***

Користуюсь близько року.
    Видає досить сильний сигнал.
    Мінусів немає. Виконує свою задачу на +100%

Переваги:
    Сильний сигнал.
  • Денис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Роутер мне понравился ,2 комнатная квартира площадью 50 м².сигнал везде хорошо ловит . установлен в коридоре .я доволен !

Переваги:
    Все устраивает
  • Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брал на замену старого TL-WR842N, разница ощутима! Настраивается напрямую с приложения, нет необходимости в 'танцах с бубном'. Отличная функция QoS, рекомендую ознакомиться с ней. Как всегда отличный сервис от Розетки, никогда пока ещё не подводили, быстро оформили и отправили, спасибо! Рекомендую к покупке!

Переваги:
    Удобная настройка с приложения на смартфоне, wi-fi 6, функция QoS, и всё что указано на коробке!
    Недоліки:
    Пока не обнаружил и не хотелось бы!
  • Ярослав М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Стырый роутер умер, да здравствует Новый король! Отличное приобретение, качество сборки и внешний вид просто "пушка".

Переваги:
    Произврдительность, Качество, Внешний вид.
    Недоліки:
    Отсутствуют.
  • Владислав Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий роутер. Брав як додатковий до такого ж самого, об'єднав в одну безшовну WiFi мережу через Ethernet по EasyMesh (через додаток Tether) Працює стабільно.

Переваги:
    Гарний вигляд, працює. EasyMesh по Ethernet (з таким самим роутером)
    • Дмитро І***

підскажіть алгоритм підключення через кабель езернет чи можливо якщо є якесь відео то поділіться ссилкою.Дякую

Представник бренду

Вітаємо. Якщо вам потрібна допомога, рекомендуємо звернутися до технічної підтримки TP-Link. Email: [email protected]; Телефон: 0 800 50-55-08, ПН-ПТ з 9.00 до 18.00, СБ-НД вихідний.

• Владислав Н***

Доволі просте налаштування.
      Кабелем Ethernet треба підключити 2 роутери.
      На основному роутері LAN порт і на іншому теж LAN порт (хоча в мене запрацювало і через WAN порт на додатковому).
      Все, через 5-10 хв все має налаштуватись автоматично і в додатку Tether має відобразитись конфігурація з 2 роутерами в 1 мережі.
      Там же можна побачити які девайси до якого роутера підключаються

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюсь TP-LINK Archer AX23 уже кілька років — дуже задоволений. Інтернет стабільний, швидкість не падає, сигнал добре тягне навіть через кілька стін. Додатково підключив ретранслятор TP-LINK через OneMesh, і тепер Wi-Fi покриває всю квартиру без жодних мертвих зон

Налаштування зайняло кілька хвилин через застосунок — усе просто. За свою ціну — реально класна штука, рекомендую.

Переваги:
    Потужність роутера, OneMesh
    Недоліки:
    Відсутні, своїх грошей вартує
  • Павло О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбав 2 тижні тому, наразі працює чудово. Роутер роздає одночасно 2.4 і 5ггц, ніяких збоїв через це жодного разу не було. Налаштування роутера доволі просте, інтерфейс прошивки інтуїтивний, мені подобається. Також є можливість оновлювати прошивку "по повітрю".

Переваги:
    - гарно виглядає :)
    - стабільно видає гігабайти
    - заводська прошивка доволі непогана, але якщо її можливостей вам бракує, то можна поставити OpenWRT
    Недоліки:
    Наразі не помітив
  • Іван С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Працює добре, покриття мережі в двоповерховому будинку збільшилось по відчуттям в 2 рази відносно старого роутера, зараз мережа дістає до всіх кімнат.

• Ігор Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже задоволений! Порівняно із минулим 1045 - сигнал кращий, стабільніший, пробиває краще (в моєму випадку значно краще). Для квартири саие те! Раджу!

• Олег А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все ок, від павербанка працює.

Переваги:
    Гігабітні порти, швидке налаштування, двохдіапазонний.
    Недоліки:
    Ще не виявив
    • Валерия

Добрый день! Какой павер используете и шнур? У меня не работает от павера

• Артем В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий роутер! Взяв на заміну старому, щоб був WiFi 6, бо весь дім забитий сигналами звичайних роутерів, а WiFi 6 поки ні в кого. Дивлюсь нетфлікс на телевізорі через вайфай, ніяких лагів. Сигнал добиває з третього поверху на іншу сторону дому у дворі біля под'єзду.

Переваги:
    WiFi 6, потужний сигнал.
    Недоліки:
    Не виявив