- AI аналіз відгуків120 відгуків: позитивні — 72%, нейтральні — 16%, негативні — 12%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює чудово як годинник, виглядає якісно. Після того як включають світло, завжди сама підключається до Wi-Fi, в китайських є проблема, іноді не можуть пікдлючитись до Wi-Fi.
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Проста та Афігенна річ.
Купую вже таку другу.
Працює бездоганно та просто.
Має свій класний застосунок.
Але я ще додав та автоматизував її в фірмовому додатку EcoFlow.
Він її через меню сторонніх пристроїв легко підключає.
Працює ідеально.- Денис Б***
A якщо тануть на неї показує потужність?
- Максим П***
Ні. Потужність показує P110
Ця проста зовсім модель. Але мені ок. Маю таких 4 по будинку. Все працює ідеально вже рік
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все отлично!
Если интересно, гляньте мое видео, там я разобрал эту розетку и показываю что и как внутри.
#мояраспаковка.- Переваги:
- Функциональность, соответствует заявленным характеристикам.
- Недоліки:
- Не выявил.
- Костя К***
Жаль только гарантия при разборке слетает.
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Кто жалуется что нет мониторинга потребления - читайте описание. 100я модель ничего не измеряет. Вам нужна 110я.
Сама розетка работает чётко. И дружит нормально с Wi-Fi, в отличии от того же sonof, который не переваривает если у вас 2 сети на 2.4 и 5ГГц. Для него надо только 2.4, т. Е. 5 надо выключать. А здесь все отлично.- Переваги:
- Приятный корпус, чёткая работа.
- Недоліки:
- Не нашел
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная вещь. Подключил такую к полотенцесушителю и радуюсь автоматике, всё работает по заданному графику. Подключение очень простое, много ума не нужно, всё указано в инструкции.
Но при выборе розетке обязательно учитывайте максимальное напряжение, в моем случае оно подошло, но вот на бойлер нужно искать что-то помощнее.- Переваги:
- Цена, качество, простота в настройке.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер працює в додатку з іншими пристроями, дуже легко налаштовується, але рекомендую звернути увагу на модель Р115, там є облік спожитої енергії
- Влад Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова розетка
Користуємося для бойлера
Легко налаштовується і дуже зручне керування з телефона - ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купив одну розетку, пізніше докупив ще одну. Нарікань немає. Додаток працює правильно. Пристроєм можна керувати віддалено, головне щоб був wifi біля розетки. Є функція таймера та розкладів. Буду брати ще (можете підкинути промокод)
- Переваги:
- Ціна, якість. Всі потрібні функції є.
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купила для телевізора. Під час вибору телевізора, не звернула увагу, що немає можливості відключати індикатор очікування, а вночі він, як фонар, освітлює майже всю кімнату. Розетку вимикаю і телевізор не заважає спати. Використовувати легко, та зручно. Пізніше купила таку ще для бойлера та в коридор, де вмикаю праску або плойку. Якщо після використання не пам'ятаю чи вимкнула їх, то просто виключаю розетку і спокійно працюю
- Переваги:
- Віддалене керування
- Карина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
нужно внимательно изучить инструкцию и настроить. Все получается шикарно.
- Переваги:
- функцию выполняет
- Недоліки:
- нужно внимательно изучить инструкцию и приловчиться
- Александр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Уже не первая розетка tp link, почти за год пользования не одного зависания.
- Переваги:
- После отвалов интернета/электричества не теряет расписание, после возобновления сразу снова готова к использованию без необходимости физического присутствия на месте и переподключения.
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Виталий К***Продавець: Rozetka
К разработчикам, сообщите пожалуйста планируется реализация функции по учету потребления элетроенергии (статистики)?
- Переваги:
- Пользуюсь розеткой для управления обогревателями и бойлером, учень удобно и практично. Приложение интуитивно понятно.
- Недоліки:
- в приложении, нет функции по учету потребления элетроенергии (статистики)
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
шикарна річ для дистанційного вмикання/вимикання розетки. Наприклад, нічник в дитячій кімнаті, роутер/термінал на перевантаження. Маса варіантів використання.
- Переваги:
- працюю згідно з описом, легке налаштуванн
- Недоліки:
- не виявив
- Вадим Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре, працює, до WiFi самостійно підключається якщо пропало світло
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені дуже подобається , нарікань за 3 роки немає, працює на вуличне освітлення по таймеру , оцінка 10 из 10, сьогодні заказав ще 2 штуки .
- Переваги:
- За 3 роки не виявлено зауважень до товару
- Зайцев Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісний пластик, нічого не хитається і не тріщить, має зверху коробки плівку і видно що нею ніхто не користувався. Маю таку на складі та в офісі. Тому вмикаємо заздалегідь щоб було тепло. Працює при наявності активного Wi-fi, розеткою задоволений на всі 100%. Другими не користувався порівнювати ні з чим.
- Переваги:
- Обігрівач на 2,3 кВт тримає
- Дмитро К***
Можливо тупе питання. Але для мене важливо. Чи можна напряму з"єднатися з розеткою через телефон? (без роутера)
- Зайцев Ю***
Дмитро Кузьміч для розетки потрібен wi-fi без нього працювати віддалено не буде. Вмикається і вимикається розетка віддалено тільки при наявному інтернет wi-fi. Якщо не буде wi-fi розетка буде офлайн і не доступна для керування з телефону.
Без wi-fi можна вмикати і вимикати вручну кнопкою на розетці але це не точно, бо всі розекти в мене з'єднані з wi-fi.
Представник брендуДоброго дня. Ні, оскільки розетка керюється через хмару.
- Рубежанский А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Удобная штука. Нужная. Только мне не ясно, почему все пишут что после отключения электричества, розетка теряет что-то там и ее надо включать вручную. У меня ничего не надо делать после отключения и включения электричества. Все розетка помнит. Может это после обновления
- Переваги:
- Собственно все неплохо.
- Недоліки:
- Незаметно
- Дмитрий
Имеется в виду, если, например, горит свет и вырубается электричество, то после возобновления его подачи через минуту, розетка не включится до нажатия кнопки либо следующей сработки расписания
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова розетка!
для мене перевагами стали:
-достатня потужність
-акуратний дизайн (є кнопка включення-виключення вручну, є ледь помітний діодний індикатор активності (вночі не освітлює навколо себе як в дешевих))
-простий і зрозумілий додаток
-гарантія та підтримка відомого виробника
Що ще потрібно?)
Акщо подивитись асортимент такого товару - то будуть або китайські невідомо якої якості та з якою підтримкою (а це важливо - чи не пропаде додаток, китайська "хмара", або й сам виробник), або такі що вимагають шлюзів, або йдуть в комплектацію сигналізацій
А тут дуже вдала реалізація за невелику ціну (якщо глянете на ціни реле часу - більше половини ціни цієї розетки від ТП-Лінк) для тих кому потрібно реле часу, віддалене керування, таймер, або все перечислене разом) - ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
#мояраспаковка
Купил данную розетку для бойлера/лампы настольной.
На вид изделие качественно собрано,подключилась и настроилась легко (роутер Нетис).
Работает без сбоев, приложение очень простое, но и удобное., после потери сигнала Wifi и 220В продолжает работать.
Очень классно, когда приборы вкл/выкл по расписанию и голосом через гугл))
Рекомендую розетку и Розетку! )))- Переваги:
- Хорошее качество сборки, работает без сбоев, легка в настройке
- Недоліки:
- нет учета энергопотребления
- Михаил П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює з бойлером.Все ок!
- Переваги:
- Легка в налаштуванні.Недорога.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Розетка просто в налаштовується у застосунку ТАРО через Wi fi. Можна задавати різні режими роботи протягом кожного дня тижня. Вмикати та вимикати з телефону, коли поза межами дому. Поставив для живлення бойлеру 2,0 кВт, щоб щодня нагрівав воду з 4-ї по 7-му годину ранку за "нічним тарифом" на електроенергію. Рекомендую!
- Переваги:
- Працює чітко, прості налаштування у застосунку
- Недоліки:
- Не має
- Мешков И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая розетка. Помогла проверять наличие э/э во время веерных отключений.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже зручні "штуковини". Замовив спочатку одну для бойлера. Потім ще одну для кімнати. Поки, що жодного разу не пошкодував.
- Максимка 9***
Добрый день. Бойлер выдерживает без проблем?
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная розетка, тихо работает, когда отключаешь с тел.
- Виктор Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
что можно сказать о розетке? это не смартфон а просто розетка. скачал приложение. поставил как и все на бойлер (потом куплю еще поставлю куда то). в приложении очень удобно поставил программу на вкл когда я прихожу с работы и в итоге неплохая экономия. все остальное у меня и так выкл когда меня нет дома. цена отличная. роутер у меня этого же бренда. размеры хорошие. не мешает другим приборам. рекомендую.
- Переваги:
- работает так как ожидал
- Недоліки:
- не нашел
- РостиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дані розетки відмінно себе зарекомендувати. Користуюсь комплектом 18 місяців, нещодавно докупив одну розетку. Додаток для iPhone працює коректно, мережа WiFi через AirPort стабільна.
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ціна якість. Користуюсь 6 міс. працює чудово, додаток зручний. З мінусів великі габарити, відсутність лічилька електроенергії ( в більшості конкурентів є подібна можливість)
- ТёмаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пользуюсь розеткой уже 2 месяца. Купил для аквариума для автоматического освещения своей черепашки. Привязал розетку с Google Assistant. После привязки ни разу не открывал приложение. Настроил рутины, и работает. Безотказно, что важно.
Что плохого. Если пропадет электричество, то врубать придется руками по кнопке. Ну и ладно, кейс редкий- Переваги:
- Работает. Интеграции есть. И они работают.
- Недоліки:
- Для меня лично нет, но 100500 приложений бесят.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
думаю кращий варіант за свої кошти
- Переваги:
- стильна, якісний матеріал, зручна апка
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все працює чітко,ніяких зауважень.
- Переваги:
- Недорога,але з купою функцій, швидко підключилась та оновилась, зручне меню
- Недоліки:
- Немає поки що
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінна розетка. Працює чудово. Подобається те, що можна настраювати різні режими , або вмикати та вимикати через додаток, особливо якщо ти не вдома.
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова розетка, користуюся рік. Можна хпрограмувати час вмикання і вимикання світла чи інших приладів.
- Переваги:
- Проста у налаштуваннях
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре
- Переваги:
- Працює як заявлено
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прибор работает, все отлично, всем рекомендую к покупке! Я в восторге от возможностей, которые появились с покупкой умной розетки.
#мояраспаковка.- Переваги:
- Цена, возможность управлять небольшой нагрузкой дистанционно.
- Недоліки:
- Не выявил.
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупкой довольна!
- Переваги:
- Очень удобно. Покупался для водонагревателя (таймер включения). Со своими задачами справляется, подключение и настройка очень простые
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Андрей Г***Продавець: Rozetka
Розеткой доволен все супер хочу купить такую же лампочку где её купить
- Переваги:
- Все устраивает