Стоїть в селі і роздає інтернети. Роботою за два місяці абсолютно задоволений.
Дякую Класний.Рекомендую
Купил данную модель для стационарного компьютера. Так как на съемном жилье не проведен интернет, а обычный 4g модем не подходит, то этот роутер идеально подошел. Вставил сим-карту и без всяких настроек все запустилось. Пока проблем никаких нет но надеюсь и не будет. В целом доволен покупкой!
Вставил сим, подключил сеть - всё работает со старта.
Купил. Вставил Киевстар. Интернета 0. Вставил Водафон интернет есть. Обе вышки стоят в 500та метрах от дома. В телефоне Киевстар летает, в роутере вообще глухо. Служба подложки тплинк говорит проблема в операторе. Киевстар говорит проблема в роутере. Вот и все история.
Нужто настроить точку доступа в роутере.
Доброго дня. Роутер немає режиму точки доступу.
Киевстар так не работает)))
нужно купить и активировать сим пару (smart sim)
То працює то не працює.
Після відключення світла, може запрацювати, а може не запрацювати.
Гадаю справа не в роутері, а у тому, що з відключенням світла відрубають й деякі вишки.
"З коробки" не працює з сім-карткою lifecell. Потрібно в розширених налаштуваннях створити новий профіль
профіль: lifecell
PDP тип: iPv4
Тип APN: Static
APN: internet
Імя користувача: залишити порожнім
Пароль: залишити порожнім
Аутентифікація: NONE
Представники lifecell цю інформацію не надають.
Радіообмін відмінний, вай-фай стабільний 2.4 GHz
P.S. Пристій не працює у тих, хто його не переналаштував
Дякую дуже! Та ж сама проблема була. Завдяки Вам все працює! Саме цікаве, що в самому Lifecell взагалі не знають ні про які налаштування для роутера)
Дуже дякую Вам!
Маю роутер MR-200 (купив не тут), на ньому спрацювали Ваші налаштування. Спочатку автоматично чомусь підтягнувся профайл від білоруського Лайфа. вручну можна було обрати другий профайл для lifecell (аналогічний тому, що написали Ви), але в ньому PDP був IPv4 & IPv6, саме це налаштування не дозволяло під'єднатись до інтернету. Можливо, якщо налаштувати вручну IPv6, запрацює і так.
Підтримка lifecell не допомогла. Коли я спитав про налаштування APN-профайла, сказали, що на мають налаштувань. Почувши моє щире здивування та незадоволеність, операторка вибачилась та мовчала.
Ви врятували мій день! Дякую!
Ще одна відмінність від стандартного APN-профайла lifecell: аутентіфікацію треба встановити NONE, як Ви й написали. Це логічно, бо креденшіали треба лишати незаповненими.
Ще раз дякую!
Пришлось создавать новый профиль подключения вручную, и начал работать, а так по умолчанию какого-то черта Лайф белорусия
Через 5-6 часов работы пропадает вай фай, стоит на даче для видеонаблюдения, проверяю скорость 4 г с телефона 90 мб, отличная, а роутер или вышку теряет, или вай фай
Доброго дня, рекомендуємо для діагностики пристрою звернутися в сервісний центр, з детальним описом проблеми. Телефон: +38 0445905177. Графік роботи: ПН-ЧТ з 10-00 до 18-00, ПТ з 10-00 до 17-00. обід з 13-00 до 14-00.
Сервисный центр (tp-link) сообщил в телефонном режиме что не примет прибор на гарантийный ремонт!
Причина отказа незаполненный продавцом (Розетка) гарантийный талон.
Это полный бред отказывать в ремонте, когда есть чек и прибор официальный.
Гар. Талон заполнил сам
надеюсь всё-таки примут прибор на гарантийный ремонт.
Тут надо узнавать у тплинк. По новому закону с 2019 года для гарантии гужен прибор чек о покупке. Гарантийка не обязательна. Ищите закон, уточняйте у них конкретно плчему не выполняют.
Очень простой и стабильный,есть все возможности обычного роутера.
Очень неплохой роутер. Рекомендую! Свои 20-30 мбит/сек даёт
Плохой
Вітаємо. Якщо у вас виникають труднощі в налаштуванні ви завжди можете звернутись до технічної підтримки TP-Link. Email: [email protected]; FB: @TpLinkUkraine.Телефон: 0 800 50-55-08, ПН-ЧТ з 9.00 до 22.00, ПТ з 9.00 до 21.00, СБ-НД вихідний.
Хотел узнать
Как подключить наружную антену к нему
Роземом SMA переходник и кабель нужен
Здравствуйте.
Для более детальной информации, рекомендуем обратиться на горячую линию TP-Link Ukraine, и наши инженеры вас проконсультируют. Номер телефона: 0-800-505-508, режим работы: ПН-ЧТ 10:00-22:00, ПТ 10:00-21:00
Как так понять купил етот Маршрутизатор захожу в меню проверяю версия оборудования оно мне пишет TL-MR6400 v4 00000002 , ето как понять мення надули тупо переплатил.( КЛАСС)
Здравствуйте. Если вам нужна консультация или же возникают проблемы при эксплуатации нашего оборудования вы всегда можете обратиться на горячую линию технической поддержки Тел. 0800-505-508, пн-чт с 9.00 до 22.00, пт с 9.00 до 21.00, сб, вс - выходные. Или же написать нам на почту ([email protected]) с детальным описанием проблемы.
Покупали на фирму пару штук, та же картина. Поскольку работало - то не заморачивался. Жаль что офпред не может внятно ответить.
Працює краще ніж очікував. Ловить сигнал (інтернет) там де телефон ні. Також хочу звернути увагу на те, що у роутера SMA конектори (не RP-SMA)
На роботі використовуються для організації тимчасового інтернету на будівельних майданчиках. За останній час 4 з 5 перестали працювати із контрактним Київстаром. Поки що допомогло створення ручного профілю підключення із APN - KS, та IPv.4. На інших операторах працюють взагалі без проблем.
поставив цього роутера не так давно вдома, одразу як виникла гостра необхідність працювати вдома. Так от, часу на налаштуваштування пішло дійсно не багато, поставив мікро сім - і прс\актично все готово. Брав його в основному для роботи, щоб був постійний вихід у світову павутину, та він чудово справляється із іншими задачами: і фільми дивлюся через смарт-ТВ, і в онлайн ігри граю, він тяне все це, не вибиває ніколи.
Взяв його для дачі, як на мене, це просто ідеальний варіант вийшов. По-перше, по налаштуванню простіше не знайти , поставив сімку - і все готово, а по-друге, навіть швидкість видає нічогеньку, фільмаси грузить швиденько, даже високої якості. Роутер гідний уваги, особливо коли немає можливості підключити кабельний інтернет - це гарна альтернатива
На каком расстоянии от маршрутизатора можно ловить интернет?