- Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
Якісний органайзер
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
Доброго дня. Сину сподобалось, залишився задоволений. Сортує деталі Lego!
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
Якісний органайзер
- Переваги:
- Відповідає якості
- Адріан Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
Чудово підійшов під гру Keyper
- Переваги:
- Нормальний пластик, не тонкий та не смердить.
- викторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
Нормально, но есть получше и дешевле
- Михаил Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
Якісні. Невеликий, але так щоб в квартирі були на підхваті супер. Небагато займає місця.
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
Дуже гарний, якісний органайзер, достатньо міцний
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 13
Отличный органайзер за свои деньги. Плотно закрывается и хорошо прилегает крышка.
- Андрій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
Хороший органайзер за вменяемые деньги
- Переваги:
- Хорошие защелки, да и в целом качество пластика
- Недоліки:
- Нет возможности регулировать количество/размер секций
- КористувачВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
При покупці зверніть увагу, що дно ящика = приблизно 25,5 х 15,5 см - тобто за рахунок форми знизу він менше ніж зверху.
Замовляв два ящики - приходять вони без пакування - подряпана кришка очевидно під час транспортування (купить тільки один, другий повернув).
На кришці помітні сліди від термічного оплавлення (це не брак, скоріше просто так виробляють) - тому якість на трієчку.- Переваги:
- Зручний формат, є застібки
- Недоліки:
- Доставка з подряпинами, намає ущільнення між кришкою і секціями
- Виталий
Мне в стрейче привозят в точку выдачи. Но там смысл в том, что они изначально некоторые имеют царапины на крышке((
- Роман Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
Органайзер сподобався. Впевнений, що прослужить мені довго.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявив
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
Заказал уже 4 штуки, рассортировал все болты, гайки, шурупы, саморезы, гвозди и наконец-то избавился от металлических баночек с под кофе и сгущенки. ( Теперь красиво продолжают лежать без дела :D ) Пластик очень качественный как для такой цены, защелки грубо говоря вечные. Единственный недостаток - перегородки приходится выламывать в некоторых случаях, поэтому эстетический вид немного страдает. В целом - супер решение как для такой цены.
- Переваги:
- Цена, изломоустойчивые защёлки, качественный пластик
- Недоліки:
- Несъемные перегородки, приходится выламывать 1 раз и навсегда
- Віталій Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
Зробив замовлення 6 ящиків.
Прийшов в пунк видачі перший раз. Тільки захожу оголосили тривогу. Не видали.
Прийшов другий раз! В них не працює інтернет.
Прийшов третій раз!!! Немає світла!
Кажу продавцю! Видай мені це замовлення що в мене в додатку в моїх замовленнях! Я залишу гроші а ти коли у вас зірки зійдуться внесете покупку в Базу! Відповідь продавця: Ні ми так не можу.
Кажу йому Чувак Ось Гроші видай мені ці ящики!!! Ні не можу.
Наступного дня пришла вже дружина! Сьогодні 13.11.2022. Замовлення вже автоматично скасовано! Тому що я не Живу в їх пункті видачі!!! Вистояла чергу годину! О чудо все працює! Але! Замовлення неможна забрати! Причина його сьогодні вранці забрали назад на склад!
РОЗЕТКА Зараз мене ДУЖЕ Переповнюють Ємоції! Сервіс ваших пунктів видачі в складних умовах дорівнює. НУЛЮ!!!
Повітряна тривога? Ок! Вони всеодно сидять в середині! Нехай виносять замовлення після оплати! В чому проблема???!!! Бісить такий Совко сервіс!
А ще на додачу Прибрати Живу онлайн підтримку клієнта і врубити Тупого робота абсолютно безкорисно це взагалі... Відмінно морозитесь від клієнтів! Раніше якщо що хвилину і людина все вирішила.
Дужжжеее багато зараз в мені негативна.....- Переваги:
- До товара питань нема! Але до Розетки Є!
- Недоліки:
- Рівень сервісу самої Розетки і її Пунктів Видачі товару!
І те що прибрали онлайн консультацію з Нормальними Живими операторами! А залишили Тупий Нікому не потрібний робот!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
Нравится
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
Хороший. Удобный
- Переваги:
- Да
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 13
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
Качественно изготовленный товар, отличные защёлки.
- Переваги:
- Качество товара порадовало.
- Недоліки:
- Их нет.
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
класний органайзер замовлю ще 1
- АнатолийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
Хороший органайзер. Купил ещё один. Жаль, что производитель не предусмотрел возможность фиксации при установке органайзеров друг на друга. Решил с помощью скальпеля, подрезав углы, как показано на фото. Теперь вообще красота :) Надо будет ещё пару штук взять по скидке
- Андрій
Анатолий, с уголками это вы зачётно придумали, СПАСИБО.
Действительно, аккуратно удалил уголки, где-то 2x2мм и органайзеры стали 'stackable' - верхний не соскальзывает. (thumbs up)
- Евгений М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
Очень качественный органайзер. Брал для гаечек, шайб и болтиков. Пластик качественный, без запаха.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
Было-стало. Без комментариев!
- Сергей М***
Такая же история.
- Николай К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
Очень качественный органайзер. Никаких соплей пластика. Дно ячеек для удобства скруглено с двух сторон. Нормальные петли, защелки закрываются четко.
Буду брать еще)- Переваги:
- Качество
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
Купив для різної дрібноти. Якісний органайзер.
- Переваги:
- Якість/ціна
- Недоліки:
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
На вигляд і на дотик якісний, в роботі себе покаже
- СебастьянВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 17
Удобный и вместительный! Спасибо)
- Недоліки:
- roma_tolmachovВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
Норм за свои деньги.
- Руслан Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
Это уже второй органайзер.
- Переваги:
- Все отлично
- Недоліки:
- serhio8955Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 18
Качественный материал, из которого изготовлен органайзер, разнообразие размеров ячеек
- Переваги:
- Добротность и цена по промокоду
- ЛюбовьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 13
- ВасильВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
Зручний якісний рекомендую.
- Andrii K***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 17
Прийшла "оновлена" модель органайзера але як для мене то старіша модель краща. Пластик ніби жорсткіший в старій, нова уже без застібки, якби знав то не купував би, навіть ніхто не попередив і фото на сайті не змінив.
- Недоліки:
- Фото не відповідає дійсності
Эксперт RozetkaДоброго дня, Andrii Ka! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.
- Денис П***
Я думаю то просто від старості пластик став жорсткішим. В нових виробах пластик більш м'який і пластичний
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 17
папа доволен. Занимается ремонтами техники, всегда много всяких запчастей, болтиков... Теперь все в одном месте, аккуратно, чистенько))))
- Переваги:
- цена, качество, удобство
- Недоліки:
- не выявила
- кравченко т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 17
купувала на подарунок . обдарований залишився дуже задоволеним якістю та функціоналом подарунку
- Переваги:
- функціональний. хорошої ємкості. виконано з якісного пластику. немає запаху
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 17
Купляла татові на Миколая.Мені органайзер сподобався він досить великий,зручний,є ручка щоб його переносити,пластик хороший.Всім рекомендую!
- Переваги:
- Великий,зручний,є ручка щоб його переносити,пластик хороший,немає хімічного запаху пластику.
- Недоліки:
- Поки що немає,подивимось як далі буде.
- Анатолий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 17
Для мелочевки, самое то. Прочный пластик и надежные две защелки + "защитный зажим в центре крышки от случайного открытия" (цитата предыдущего комментатора). Вся необходимая мелочевка в одном месте. Красота! Нужная в хозяйстве вещь. Покупкой и работой ROZETKA доволен.
- Переваги:
- Не хлипкий, хороший пластик. Много секций разных по размеру. Надежные защелки - три штуки.
- Недоліки:
- Нет.
- Денис П***
На фото товару теж немає центральної застібки
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість відділень/кишень: 15
Добавлю только, что стенки нельзя перемещать - все цельно-литое, но это плюс, потому, что ничего не будет торохтеть.
В ячейках плавные переходы по углам, чтобы было легче доставать мелочевку.