Відгуки покупців про Гарнітура Trust FORTA GXT498W для PS5 (TR24716)

Оцінка користувачів 4.88/5
  • Саша Л***

Наушники довольно неплохие.
    Качество пластика желает лучшего.
    В принципе цена качество

• Вячеслав Б***

уши бомба

• Артём М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Достойные уши, как будто беспроводные, так как подключаются к геймпаду, микрофон ловит даже шепот в отличие от дорогущих логитехов. Звук хороший, микрофон чисто пишет. Очень рад покупке, особенно учитывая цену. Рекомендую.

Переваги:
    Цена, качество, удобство.
    Недоліки:
    Не обнаружил.
  • Ігор К***

Все гуд

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ціна-якість , дуже задоволений. Регулятор гучності працює без шумів, інтеграція з чим хочете: телефон, приставка, лептоп. Мікрофон при бажанні можна від'єднати, є кнопка тимчасового відключення мікрофону.

Переваги:
    Все чудово
  • Антон С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нормальні навушники для ps5 сасе те. Мікрофон теж нормальний.

• Ростислав Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брав на подарунок, все чудово підійшло но перший час було не звично що знімається мікрофон

Переваги:
    Вигляд, звук
  • Светлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сервіс у Розетці зараз жахливий. Зробила замовлення, хотіла оплатити наперед, але видає якусь помилку. Телефона гарячої лінії зараз немає, а у Телеграм каналі відповіді так і не дочекалася. Закінчилося тим, що Розетка скасувала моє замовлення, через відсутність оплати. Відпадає усяке бажання робити замовлення у Розетці.

Переваги:
    Ще не отримала
    Недоліки:
    Не вдалося оплатити
  • Владислав Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороші навушники за свої кошти, звук добрий, досить гучні! Після тривалого використання нічого не болить. Мікрофоном не користуюсь, тож сказати який він не можу. Звісно класно вписуються, адже мають лого PS)

• Антон П***
    Продавець: Rozetka

Хороші наушники але через 4 місяці здох мікрофон, дуже шкода пришлось купити інший . А самі наушники просто пушка

• Віталій З***
    Продавець: Rozetka

Дружина подарувала на НГ, я задоволений. Звук нормальний , виглядають стильно. Що найбільше сподобалось це те що мікрофон можна зняти так як в онлайн ігри я не граю до мене це зручно. В кого пс5 рекомендую, але після другого використання почали боліти вуха, може не звик ще .

Переваги:
    Вартість, дизайн, звук
    Недоліки:
    Немає батареї нажаль