- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За таку вартість - максимум -3 по 5-тибальній шкалі!
- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Слабкий сигнал, працює як репітер
- Володимир
Unifi
Слабкий сигнал, працює як репітер????
Ясно. Навчитесь налаштовувати ці пристрої ,напишете комент ще раз. Більшої дурниці ніж те що ви написали ще не чув
- MegaVanВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все так и пробовал, ничего не помогло... отправил обратно. Спасибо за ответы!
- Володимир Д***
Спробуйте перед тим як відправляти назад, підключати точку не до ноута, а до POE блока живлення який іде в комплекті з точкою
- MegaVan
Спасибо за советы, но я уже перепробовал все что угодно и естественно этот вариант так же (т.к. по инструкции она так и должна подключатся!)
- Yok U***
А контролер где ставили? Точку адаптировали? Позоже всеже проблема в руках - точка профессиональная и требует небазовых знаний
- MegaVanВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
нет, ну уже не смешно... заменили на другую и опять тоже, подключаю и тишина не загорается индикация и не какой реакции!!! Есть тут кто в помощь???
- Недоліки:
- не работает
- Yury K***
На прямую без PoE адаптера?
- Гость
Нет через адаптер. Точку соединяю с Poe, Poe с модемом и в розетку! И должна загорется индикация точки а тут тишина!
- Yury K***
я брал две ТД таких же. Там точно тишина они сначала белым светят.
- ГостьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Подключил лан кабелем к роутеру на прямую точка доступа не загорелась индикация. Что я делаю не так?
- Гость
Отправил обратно, не работает!
- Yok U***
Нужно подключать через РОЕ свич или инжнетор, ставить контролер. Похоже ничего этого сделано небыло.
- СергейПродавець: Rozetka
Відмінна річ для корпоративних користувачів. Бували випадки коли одна точка обслуговувала до 50ти пристроїв. Потребує розуміння що ти робиш і навіщо. Потребує налаштування контролеру який буде керувати цим пристроєм.
Взагалі - професійне обладнання для тих хто розуміє навіщо воно йому.- Переваги:
- Якість, дизайн, функціонал, додаткове програмне забезпечення під андроїд для віддаленого керування мережею. Бімба, як казав Класік :)
- Недоліки:
- Мабуть ціна, але дивлячись з чім порівнювати.
- ЛюбомирПродавець: Rozetka
В зависимости от партии - поддерживает разные режимы и вольтаж PoE. С нашими реалиями это лотерея и попадалово. У некоторых моделей поддержка 48В modeA и гигабит, у некоторых нет.
На 50метровом толстом FTP 5е+ кабеле в отапливаемом помещении с родным PoE инжектором срывается в перезагрузку каждые несколько минут или часов, как повезет. На таком расстоянии напряжение 21.5В - PoE свич микротик держится идеально, а вот точка через него уже нет. И это в мегатепличных условиях - 2-3 клиента, потребление тарелки 2-4Вт при запасе на порт в 2А и минимальном падении напряжения. Если инжектор подключить рядом - при напряжении 23.5В работает стабильно.
Документация 15 года, строчку про диапазон входных напряжений (11-30В) для passive PoE 24V убрали, ну красавцы.
Комбинации разных прошивок PoE свичей, самой тарелки, веток контроллеров ничего не дали кроме потерянного времени. На нормальные проекты такое покупать не рисковал бы.
А для домашнего решения с коротким кабелем искать куда с круглосуточным питанием приткнуть их ява-контроллер тот ещё квест.- Переваги:
- Дешевая
- Недоліки:
- Лотерея с питанием и стандартами PoE, лотерея с прошивками, виснет уже при 50м кабеле, легко марается.
- Александр Л***Продавець: Rozetka
Мабуть в мене добра вдача: жодної з зазначених тут у коментарях проблем я з цими точками не спостерігав. Обладнав групою таких точок чотириповерхову офісну будівлю і отримав чудову якість бездротового інтернету майже усюди в будівлі. За порівняно скромну вартість ви отримуєте точку з чудовим покриттям, автоматичним визначенням оптимального діапазону для клієнта, непоганим безшовним роумінгом. Щоправда слід зазначити, що для цього мені довелося організувати програмний контролер на окремому комп'ютері. До того ж я принципово не використовував режим "репітера" - до кожної точки прокладав окрему виту пару від poe-комутатора. В асортименті функцій точки (окрім традиційних) є створення hot-spot, multi-ssid, vlan і багато чого іншого. За функціональністю ця лінійка наблизилася до "монстрів" типу Aruba.
Резюме: раджу цю точку для обладнання складних, багаторівневих будівель, виконання складних проєктів з організації бездротових мереж. Затрачені зусилля по налаштуванню відіб'ються у чудовій системі моніторингу і надзвичайній легкості адміністрування та масштабування мережі.- Переваги:
- Естетична, функціональна, універсальна
- Недоліки:
- Повністю функціонально "розкривається" тільки працюючи у групі, в присутності контролера
- Володимир
немає ніякої доброї вдачі. Є звичайні, прямі руки із правильного місця. Того і пристрій налаштовується і працює як потрібно. от і все. Смішно читати всі ці істерики тут
- VladimirПродавець: Rozetka
ожидал большего за такие деньги, постоянный треск от АР, можно зайти только с того устройства с которого настраивал, ничего реально за такие деньги в ней не нашел, можно взять микротик роутер за эти же и он будет получше
- Переваги:
- дизайн
- Недоліки:
- шумит как часовая бомба, или часы, не удалось побороть никак
- Віталій М***
у мене дві такі точки, безшумні взагалі.
Зверніться в СЦ - Константин К***
Я уже сталкивался с таким треском.
Треск из-за проблем не в точке доступа а:
1) либо в качестве электросети
2) либо в проблемном кабеле UTP который воткнут в блок питания точки
Попробуйте подключить точку в другом помещении и она не будет издавать ни звука. - Vladimir
проблема в точках доступа, сам производитель это признал, погуглите, у меня их до 10 штук - все трещат как часовые бомбы. в офисе не слышно из-за общего шума. также есть на ютубе видосы с записью шума. честно - ерунда а не точка доступа, что по методу управления что по радиусу действия что по шуму. ниодно сетевое устройство у меня не работало хоть с какимто звуком (я про пассивое охлаждение)
- MalekПродавець: Rozetka
режет скорость в репит режиме! (практически в 10 раз), те подключайте только кабелями!(хотя это у всех так, но ожидал чуда)
покупалось изначально для репит режима- не катит!- Переваги:
- бесшовная, приемлемая цена для предприятий
- Недоліки:
- репит режим режет скорость!
- Карпинский Д***
Естественно репитер режет скорость. Вы же данные в обе стороны по одному каналу ганяете. WAN(точка)(точка)-> юзер.
- Александр Л***
Пам'ятайте, що "репіт-режим" еффективно працює лише на відкритих площах: виставочні зали, аеропорти, стадіони, вокзали, склалди тощо. До того ж точок має бути декілька (більше - краще). Інші сценарії використання "ретранслятора" - це вимушений крок, і краще ніколи не планувати використання цього режиму, якщо між ретраслятором і основною базою є хоча б одна стіна. Адже швидкість і якість підключення, що дає ретраслятор завжди будуть не вищими, аніж швідкість і якість у точці, де він физично розташований.
- ВикторПродавець: Rozetka
Не можу сказати наскільки ширший у неї діапазон ніж у AC-PRO чи AC-LITE.
- Переваги:
- Аптайм вже 2 місяці. Скарг користувачів нема.
- Недоліки:
- Часом після обновлення прошивки можуть щось покращити а щось поламати.