- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Дуже сподобався. Волосся після нього гладеньке, приємне на дотик. Аромат ледь відчутний. Рекомендую.
Представитель компанииДякуємо за Ваш вибір та коментар!
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Хороший, запах нежный, приятный, пенится хорошо
- Переваги:
- Качественный продукт
- Новикова В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
- Переваги:
- Шампунь очень понравился.
- Недоліки:
- Маленькая бутылочка
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Отлично моет. После того,как начала пользоваться этой серией шампуней, перестали сектись волосы. Стала реже их мыть. Но как и вся органика, нужно к нему привыкнуть голове. Первое время появлялось немного перхоти,когда приходило время мыть голову. После использования, волосы скользкие, приятные на ощуп. Можно и не использовать бальзам.
- Переваги:
- Приятный нежный запах, экономичен,хорошо моет
- ЛилияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Могу судить только по одному разу использования, потому как сегодня первый раз этим шампунем помыла голову. Очень понравился легкий ненавязчивый запах, не раздражает чувствительную кожу головы, волосы после мытья легкие. Пенится очень хорошо, как для органического. Очень надеюсь, что не разочарует при дальнейшем использовании. Пока в восторге от шампуня)))
- Недоліки:
- пока не выявлено
- Станислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Товары этой марки хорошего качества. Рекомендую
- Переваги:
- Хороший шампунь. Понравился.
- Недоліки:
- незаметил.
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
хороший шампунь, как и вся продукция этого бренда
- Переваги:
- органика, не тестировался на животных
Представитель компанииДоброго дня!
Дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені!
- Луканова Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Приятный аромат розы. Хорошо промывает. Осталась довольна.
- Переваги:
- Натуральный состав, хорошо промывает волос.
- Недоліки:
- Не нашла.
Представитель поставщикаДоброго дня!
Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Serhii M***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Сподобався приємний аромат цього шампуню, але на жаль мені не підійшов, волосся з ним швидко жирніє і стає більше випадати. Також не сподобалося те, що імпортер на нього клеїть звичайний папірець, який після намокання просочується клеєм і робить упаковку незручною.
- Переваги:
- Мені не підійшов
Представитель поставщикаДоброго дня! Дякуємо за відгук!
Екстракт троянди, який знаходиться в шампуні володіє зміцнюючим ефектом для волосся і поживним для волосяної цибулини. Нашому тілу і волоссю потрібно від двох тижнів, для того щоб звикнути до органічної косметики, можливо, Вашому волоссю не вистачило часу.
Спробуйте інший шампунь ТМ Urtekram. Якщо Ваше волосся швидко жирніє Вам варто спробувати шампунь "Марокканская глина". впевнені, Ви залишитесь задоволеними!
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Замечательный шампунь с нежным ароматом розы, волосы живые послушные, не требуют ежедневного мытья
- Кэтти К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Пениться отлично,вымывает хорошо,кожа головы долго оставаться чистой
- Переваги:
- Очень нежный запах розы.
Представитель компанииДоброго дня, дуже раді, що вам підійшов шапмунь. Дякуємо за ваш відгук