- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: White
Обычная нормальная флешка
- Недоліки:
- Никаких
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: White
Доставка вчасна! Товар радує стійкою безперебійною роботою! Поки нарікань немає
- Николай Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Флешка працює справно.
- Переваги:
- Опис на сайті відповідає дійсності.
- Недоліки:
- Світловий індикатор відсутній.
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: White
Працює нормально. Зауважень немає.
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: MKN. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Дякую вам за швидкість відправлення і за товар.
- Продавець MKN
Дякуємо за підтримку нашого магазину, пане Олександр
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: White
норм
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: White
Все ОК!
Дякую Розетка за швидку доставку!- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: White
Работает нормально
- Недоліки:
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Все працює.Влаштоє!
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: NanoStorage. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Отличная флешка за такую цену. Обьем достаточный для работы с файлами. Сервис на высоте. Быстрая доставка
- Переваги:
- Цена качество
- Недоліки:
- Не нашла
- Продавець NanoStorage
Дякуємо за Ваш відгук!
Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою та обслуговуванням. Завжди стараємось працювати швидко та якісно.
Звертайтесь ще — будемо раді Вам знову допомогти!
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Мне критично нужна была флешка со светодиодом. На фотографиях пользователей увидел, что светоиндикация присутствует, но при получении флешки светодиод отсутствовал.
- Недоліки:
- Отсутствовала светоиндикация.
Обманули
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Працює, але при копіюванні великих данних (приблизно 2 ГБ) може іноді перепідключатися тим самим збиваючи процес. Але при другій спробі такого не відбувається
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Вітаю всіх. Нормальна флешка. Все добре працює. Доставка швидка.
- Переваги:
- Низька ціна
- Недоліки:
- Нешукав
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 16 ГБ. Колір: White
Чудова якість
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Непогана флешка
- Недоліки:
- На 2 гб меньше ніж обіцяли
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: White
Товар супер
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Флешка має бути на висоті.
- Переваги:
- Недорого
- Юля К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: White
Ок
Дякую вам Велике за товар і швидкість відправлення.
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Нормальна флешка на свої гроші.
- Переваги:
- Маленька, стильний дизайн
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Все добре
- Тетяна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
На етиктці 64 Гб, насправді 57,7. Такий маленький нюанс.
- Артем К***
Комп’ютер бачить флешку на 64 ГБ як 57 ГБ, бо виробники рахують обсяг у десятковій системі, а ОС— у двійковій. Частина пам’яті також займається службовими файлами після форматування.
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Товар надійшов вчасно. Якістю задоволений. Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна.
- Недоліки:
- Поки не виявлено.
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Все ок
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Я замовляв 32 ГБ прийшло 28.8 ГБ де мої 4.2 ГБ?
- Переваги:
- Їх нема
- Недоліки:
- Не чітка перевірка товару
- Галий Ю***
Навіть дітки знають причину пропажі твоїх 4 Гб.. :)) Інколи краще промовчати...
- Влад М***Відгук від покупця. Продавець: WOWS. Обсяг пам'яті: 32 ГБ
Самая тормозящая маю мире флешка,не берите
- Переваги:
- Недоліки:
- Скорость передачи,торможение,зависание
- Продавець WOWS
Владислав, добрий день! Шкода, що у вас виникло негативне враження від товару.
Зауважимо, що швидкість запису Apacer 32GB USB 2.0 AH333 Black, згідно з інформацією від виробника, складає до 5 МБ/с. У разі ж, якщо цей показник значно менше, ви можете передати пристрій для авторизованого сервісного центру компанії Apacer, або до нашого магазину, для ретельної діагностики. Вдячні вам за розуміння!
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Дякую Розетка
Ви мені замість 64 Гб підсунули на 32 ГБ.
Тепер я буду перевіряти до найдрібнішої деталі все, що у вас купую!
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Рано, чтобы говорить.
- Переваги:
- Олексій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Супер!
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
На удивление даже достаточно быстрая
- Переваги:
- Ну это же круто
- Недоліки:
- Несуществует
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Ціна відповідає якості
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Спасибо большое продавцу за качество и быструю доставку, рекомендую
- Переваги:
- Флешка норм
- Недоліки:
- Максим Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Вполне нормальная флешка. Приобреталась для записи комиксов на нее. Записались зараренные архивы вполне нормально. Пробовал закинуть на нее фильмы , содранные с Ютуба. Качество 360 мегапикселей , размер фильма до 250 метров. Вполне нормально на нее закинулись. Да впрочем за такую цену ее можно и брать. А не разорятся на широко разрекламированные бренды.
- Переваги:
- Недорогая , качественно записывает файлы.
- Недоліки:
- не обнаружено
- Станіслав Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 32 ГБ. Колір: Black
Звичайна флешка, працює на свою вартість.
Чогось собі придумав що той трикутничок має світитись, але нє, не світиться, не проблема але хтілось би)))- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Щиро дякую
- Переваги:
- Прикольна
- Недоліки:
- Борис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Да работает
Да дёшево
Но скорость записи просто мезозой какой-то
6-7 MB это швах
30 gb 1.5 часа- Переваги:
- Дёшево
- Недоліки:
- Меееедленее медленного