- AI аналіз відгуків84 відгуки: позитивний – 82%, нейтральний – 10%, негативний – 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Инна З***Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
- Переваги:
- Достойный .Лучший из всех премиум класа даже. РЕАЛЬНО комкующийся.Экономичен.Впитывает влагу и запах.
- ket1234567444Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Классный наполнитель,запах у него ненавязчивый,приятный.Запах мочи убивает на ура.Кошка оценила!
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 5
Перший раз купляла в офлайн магазині, тепер замовила на Розетці. Гарний наповнювач, добре грудкується, добре поглинає запахи. Я висипаю одразу весь пакет в лоток, у нас 60*40 см лоток, мейн кун 4-5 місяців 4 кг, вистачає на 26 днів. На 26й день в лотку ще залишається десь 1л наповнювача. Тобто розход дуже економний. На фото залишок наповнювача на 26й день, пів лотка десь 2-3 см товща наповнювача
- Переваги:
- Економний розход, поглинає запах, добре грудкується
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Понравился наполнитель. Сначала взяли 10кг. И , посмотрев на качество, даже не опробовав, заказали ещё мешочек, т.к. опыт использования подобных наполнителей большой и сразу было видно, что он достойный. Так и оказалось. Ещё будем брать.
- Переваги:
- Мелкий,но не пыль. Отличное поглощение влаги и запахов.
- Недоліки:
- В нашем случае - быстрый расход, т.к. кот много пьет и много писяет))
- innusia2000Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
- Переваги:
- Комкующийся,почти не пристает к лапкам и от этого вокруг лотка аккуратненько всегда.Впитывает влагу и запах.Экономичен.Пользовались в Турции последние 2 года.Очень рады пользоватся в Украине тоже.
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Как хозяйка четырех взрослых котов, могу с уверенностью сказать: наполнитель классный! Перешла на него примерно полгода назад с немецкого BioCats (изначально подкупила цена) и еще ни разу не пожалела! Котейки у меня любят поесть — следовательно, и "выход" немалый. При этом 10-килограммовой упаковки Van Cat мне хватает недели на три, а то и больше. Комки крепкие, аккуратные — только доставай и подсыпай свежего песочка. Никакого запаха от фекалий... вообще! Да и выглядит наполнитель эстетично — светлый (почти белый) и меленький, а не грубая "серая масса", как другие глиняные. Ароматизаторы разные, но все приятные, не резкие. Использую согласно рекомендациям производителя и радуюсь результату. В общем, по соотношению "цена — качество"... ребят, даже говорить не о чем! На сегодня это один из лучших наполнителей в своем классе. Действительно, всё же чуть-чуть пристает к лапкам, но по сравнению с другими... можно сказать, он идеален. Купите лоток с высокими бортиками, а к нему — специальный коврик. Проблема "песочных россыпей" на 90% решится.
- Переваги:
- Идеально комкуется и "запирает" запах, экономичный.
- Недоліки:
- Если они и есть, то совсем незначительные по сравнению с достоинствами.
- Віталій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Лучший из бентонитовых наполнителей для кошачьего туалета. Отлично комкуется и не воняет.
- Переваги:
- Комкуется и не воняет
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Завжди його берем, працює гарно, комкається ідеально, не пристає до лотка
- Переваги:
- Виконує свої функції, подавляє запах
- Недоліки:
- Великий росхід
- Леся Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Наповнювач підійшов і нам і коту )
Представник постачальникаДякуємо за те, що обираєте Van Cat.
- Светлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Наполнитель хорошего качества, хорошо камкается, нет запаха, немного пылит. Моим животным нравится
- Переваги:
- Хорошо комкается
- Недоліки:
- Пылит
- Вікторія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Нам і котику сподобався цей наповнювач. Раніш купували цю марку, але інші, вони не так вбирали запах, а цей просто супер. І упаковка економна, на довго вистачає.
- Переваги:
- Усуває запах
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Все мои мечты о том, чтобы наполнитель сделали хоть немножечко крупней(не всегда коврик справляется с такими мелкими частицами).
А в общем, конечно, ставлю все 5 звёзд!
Почти не пылит, прекрасно впитывает запахи и влагу и расходуется достаточно экономично.
Не изменяем ему уже 3 года - Евген М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Пока будем продолжать заказывать..
- Переваги:
- Кошке нравится
- Недоліки:
- Цена растёт..
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Отличный наполнитель, пользуемся несколько лет. Хорошо впитывает жидкость и запахи. Кошкам нравится: раньше могли сходить не в лоток (не нравился старый наполнитель), сейчас таких проблем нет
- Переваги:
- Хорошо комкуется, маскирует запахи
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Огрызков В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Хороший наполнитель. Нравится больше, чем силиконовый.
- Переваги:
- Комкуется, нет запахов.
- Владимир
Полностью согласен. Силикогель шлак, а этот я называю - "для ленивых". Утром почистил, немного обновил и прийдя вечером - все сухое и запаха нет. Может когда одна кошка и силикогель супер, но когда у вас 3 копателя то лучше этого песка нет
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Дуже гарно комкується, маскує запах, не виділяє пил, як попередні наповнювачі. Кіт за лапами трохи розносив наповнювач по квартирі, але цю проблему вирішили, придбавши килимок.
- Переваги:
- Економний.
- Недоліки:
- Немає.
- Иван Г***
а какой коврик и где покупали?
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Коти задоволені
- Петро Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Їду забирати нову упаковку. Кращого наповнювача за такі гроші не бачив.
- Переваги:
- Супер. Гарно забирає запахи та комкується. Надзвичайно економний. 10 кг нашому 7,5 кг коту вистачило більше ніж на 2 місяці.
- Недоліки:
- Трішки задрібний.
- Людмила Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 5
Якісний наповнювач. Прекрасно комкується і не розсипається. Чудово тримає запахи
- Переваги:
- Чудово комкується, тримає зарах
- Недоліки:
- Хотілось би дешевше
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Лучший наполнитель из всех комкующихся. Перепробовали много, и дорогих и дешёвых.
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 5
Найкращій!
- Котелевський С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Бездоганно виконує своє призначення.
- Переваги:
- Економний, добре утримує запахи відходів життєдіяльності власника туалету.
- Елена Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Беремо цей наповнювач іде більше ніж пів року , топ
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Заказ пришел быстро.
- Переваги:
- Упаковано отлично! Была удивлена , что упаковали в коробку. Этот песок удобен моим котам. Его хватает на долго.
- Недоліки:
- Нет.
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Користуюся постійно. Все подобається. Дякую за швидку доставку.
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Хороший наповнювач за таку ціну
- Переваги:
- Добре комкується, мало пилу, навіть колір красивий
- Недоліки:
- Не побачила
- Елена Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Найкращий наповнювач
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Нашим кішкам сподобався, зручно прибирати
- Переваги:
- добре грудкується
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 5
Наповнювач дуже гарний.
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Супер! Чудовий наповнювач за прийнятну ціну!
- Переваги:
- Гарно комкується, не дуже пилиться, прийнятна ціна.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Євгеній Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Раніше постійно користувалися силікагелевим наповнювачем, але вирішили спробувати цей. Коту він сподобався одразу. Спочатку я поставився скептично — після першого разу утворилася дуже велика грудка, і подумав, що розхід буде надто великий.
З часом грудки стали меншими, і я зрозумів, що в попередньому наповнювачі кіт просто терпів до останнього. У цей йому приємніше ходити — він м’який, і кіт користується лотком частіше та без затримок.
Завжди пахне алое, сподобався усім! ))- Переваги:
- Приємно пахне
- Недоліки:
- Економний
- Єлизавета Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Хороший наповнювач. Запах алоє не дуже відчутно, але мені подобається.
- Евгения Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
класнючий
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Ціна + якість товару.
- Переваги:
- Ціна + якість
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Швидка доставка
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 пакування: 10
Добре грудкується,запах тримає,пилу від нього мало, практично нема. Дрібна фракція,зручно просіювати через лопатку. Мені взагалі нічим не пахне