Відгуки покупців про Станок для гоління жіночий (бритва) Venus Satin Care з 1 змінним картриджем (8006540816769)
- Ганна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Продавець погано виконав свою частину,бо товар не відповідає дійсності. Насадка така сама,але станок інший і немає в наборі тримача для бритви.
Не рекомендую замовляти товар у цього продавця.
Представник брендуДобрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
У разі виникнення питань щодо нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером 0 800 50-50-00.
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже поганий станок, не рекомендую до покупки!
- Переваги:
- Недоліки:
- Безліч
Представник брендуДобрий день. Нам шкода що наш продукт Вас розчарував.
- Наталя М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний
- Переваги:
- Гарний
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за високу оцінку. Ваш відгук цінний для нас.
- Марія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Станок чудовий.
Подразнення немає, бо він інших було подразнення і вростались волоски, зараз такої проблеми нема.
По комплекту ручка і одне лезо. Мене все влаштовує - Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чомусь прийшла без змінного картриджу
- Недоліки:
- Не все прийшло
- Артур З***
Все прийшло. Там одна ручка і один картридж. Один. На коробці так написано. В описі товару так написано.
- Лена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доброго дня. Чомусь станок прийшов без змінного картриджа?
- Недоліки:
- Не все прийшло