Відгуки покупців про Навушники Vertux Sirius 7.1 USB Чорні (sirius.black)
- Назар В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Через 8 місяців користуванея перестала робити підсвітка з обох боків.
- Переваги:
- Чистий звук
- Недоліки:
- Підсвітка
Представник постачальникаДоброго дня! Шкодуємо про негативний досвід з товаром. Для гарантійного обслуговування зайдіть в аккаунт, з якого робилася покупка, на сторінці посилання виберіть зі списку замовлень ваш товар - і натисніть "Гарантійне обслуговування".
- Артем Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Амбушюры поврежденные немного
Представник постачальникаДоброго дня! Шкодуємо про негативний досвід з товаром. Зверніться до СЦ Розетка для гарантійного обслуговування.
- ОлесяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купувала на подарунок. Хлопчик задоволений.
- Переваги:
- Звук, яскраві
- Ярослав Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошие наушники, звук воспроизводится чисто и детально, даже на высоких частотах. Дизайн и LED-подсветка делают наушники стильными и привлекательными. Встроенный микрофон с системой шумоподавления четко передает голос без ненужного фонового шума.
- Переваги:
- Универсальные наушники
- Ігорь Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Однією з найбільших переваг є прекрасний мікрофон, який надає чіткий і чистий звук у голосовому чаті під час онлайн-ігор. Мої товариші завжди чують мене як на ладоні.
Навушники також вражають якістю матеріалів і конструкцією, що свідчить про їхню надійність. Я впевнений, що ці навушники прослужать мені дуже довго.- Переваги:
- Чудова якість навушників та мікрофону
- Недоліки:
- Не знайшов
- Валерий Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже потужні навушники. Яскравий дизайн, та якість звуку та мікрофону на висоті. Зручні у використанні, не давлять, не викликають дискомфорту при довготривалому використанні.