Відгуки покупців про Мангал Vesuvi Camping високий 3 мм на 6 шампурів (MVCAMP-V3)
- AI аналіз відгуків120 відгуків: позитивний — 83%, нейтральний — 9%, негативний — 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісна річ, заявлена товщина металу відповідає
- Переваги:
- Товщина металу, надійна конструкція, дуже якісна річ
- Недоліки:
- Дуже важкий, у переміщенні незручний
Представник брендуДоброго дня! Щиро вдячні за ваш вибір і відгук! Ми завжди прагнемо створювати продукцію, яка поєднує в собі якість, зручність і довговічність.Бажаємо вам смачних страв та тільки приємних емоцій!
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прикольний мангал. Був у використанні вже більше 10 разів. Використовували як вугілля, так і дрова. За цей час не деформувався та не поржавів. Рекомендую
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Відсутні.
Представник брендуДоброго дня! Щиро вдячні за ваш вибір і відгук! Нам дуже приємно, що мангал повністю відповідає вашим очікуванням. Ми завжди прагнемо створювати продукцію, яка поєднує в собі якість, зручність і довговічність.Бажаємо вам смачних страв та тільки приємних емоцій!
- Дмитрий З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний, зручний
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісний, міцний
- Переваги:
- Товстий метал, устойчивий, легко збирається і розбирається, можна ховати коли не потрібен
- Недоліки:
- Хотілось би щоб був трохи вище
Представник брендуДоброго дня! Щиро вдячні за ваш вибір і відгук! Нам дуже приємно, що мангал відповідає вашим очікуванням. Ми завжди прагнемо створювати продукцію, яка поєднує в собі якість, зручність і довговічність.Бажаємо вам смачних страв та тільки приємних емоцій!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мангал - топ!
Якісно зроблений. Гарно виглядає.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За таку ціну це суперовий варіант. Беріть і не зважайте. Якість дуже високого рівня.
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер, дякую.
- Переваги:
- Незламний
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приїхала посилка швидко,навіт дуже гарний Мангал, сьогодні прочитав за Бонусні гривні,А мені за покупку Мангал нарахують Бонусні гривні,і як ними потім розрахуватися отпишіть будьласка.
- Переваги:
- Навіт дуже гарний,ще пока не користувався тільки складав і назад розложив.
- Недоліки:
- Була одна проблема,там де в ставляються бокові стінки з одного боку була вигнута в середину деталька і трохи на тій деталі посарапана краска,али я вирівняв трохи може при перевозці пошкодилася трохи
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук і вибір нашої продукції.
Нам щиро прикро, що виникла така ситуація. Ми завжди ретельно перевіряємо мангали перед відправкою, але, на жаль, під час транспортування можуть трапитись пошкодження, за які виробник, на жаль, не несе відповідальності, тому краще перевірити при отриманні.
Ми вдячні вам за зворотний зв’язок — він допомагає нам ставати кращими. Якщо матимете питання або потребу в допомозі — завжди готові підтримати!
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. З інформацією щодо бонусів можна ознайомитися за посиланням посилання
- Альбіна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовляла на подарунок чоловікові, мангал супер, на свою ціну відповідає, метал прочний
- Переваги:
- Легко та зручно складається
- Недоліки:
- Не виявила
- Екатерина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отлично все
- Переваги:
- Компактность, удобный, супер
- Недоліки:
- Нет пока никаких
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісний мангал, рекомендую!
- Екатерина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Быстрая доставка, сборка, мы довольны, пока все окей
- Переваги:
- Компактность
- Недоліки:
- Пока не обнаружили
- алла ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
ДУЖЕ ЯКІСНА РІЧ . ЗБИРАЄТЬСЯ ЗА ЛІЧЕНІ СЕКУНДИ. ВИГЛЯД НУ ПРОСТО СУПЕР. АКУРАТНИЙ, КОМПАКТНИЙ. РЕКОМЕНДУЮ!!!
- Переваги:
- СУПЕР МАНГАЛ !!!
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мангал, огонь. Собрал легко, всё совпало. Хорошо устойчив. После первого использования металл не повело. Рекомендую.
- Переваги:
- Всё.
- Недоліки:
- Пока не выявил.
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Собрал, всё отлично, все пазы совпали. Довольно таки хорошо устойчив. Думаю купить второй, как запасной или скорее всего на дачу.
- Переваги:
- Качество сборки, устойчивость
- Недоліки:
- Время покажет.
- Ярослав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В цілому чудовий якісний розкладний мангал. Важкий, тому варіант перевозити суто для автомобіля.
2,5-3 кг вугілля вистачає на підсмажити свинячий шашлик два рази.
Не вистачає лише чохла для зберігання та транспортування, а той що пропонується окремо - завеликий, як пишуть ті хто його купив.- Переваги:
- Товста сталь, жорстка конструкція, відносна компактність
- Недоліки:
- Вага, відсутність чохла у комплекті
Представник брендуДякуємо вам за відгук та високу оцінку якості мангалу!
Щодо ваги — ми використовуємо товсту сталь, щоб мангал служив багато років, не деформувався від температури та мав жорстку надійну конструкцію. Саме тому він важчий за тонкостінні аналоги.
Стосовно чохла — у нас є окрема сумка для мангалу, яка спеціально розроблена не лише під сам мангал, а й для додаткових аксесуарів: шампурів, решітки, рукавиць, розпалювача та інших речей.
посилання
Як показує практика, мангал рідко перевозять окремо без допоміжних інструментів, тому сумка зроблена з запасом для комфортного транспортування всього комплекту.
Дякуємо за ваш коментар — він допомагає нам ставати ще кращими!
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гуд
Представник брендуДоброго дня! Щиро вдячні за ваш вибір і відгук! Бажаємо вам смачних страв та тільки приємних емоцій!
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий мангал, міцний, швидко складається, гарний дизайн, підійде на подарунок.
- Переваги:
- Дизайн
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Міцний,стійкий,компактний,мобільний.Шампурі можна насаджувати як вздовж так і в поперек-чудова фіксація шампура.Пробувала ставити сєтку(з ручкою),теж файно виходить гриль.Ціна і якість супер.Я у захваті від цієї покупки даного мангалу.Після використання легко миється і складається)))
- Переваги:
- У цього мангала є все чого очікуєш
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую за швидку доставку.
Вчора замовив, а сьогодні вже забрав
Мангал виглядає дуже якісно!
Важкий та легко складається
Ще не користувався, але певен, що все сподобається та прослужить довго!- Переваги:
- Товщина металу та легкість в збірці
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже якісний мангал, приємно вражений. Швидко збирається та розбирається. По товщині прям ідеально.
- Переваги:
- Компактність, зручність
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На перший погляд все супер.
По користуємось буде видно
Представник брендуДоброго дня! Щиро вдячні за ваш вибір і відгук! Нам дуже приємно, що мангал повністю відповідає вашим очікуванням. Ми завжди прагнемо створювати продукцію, яка поєднує в собі якість, зручність і довговічність.Нашій команді буде приємно отримати від Вас ще один відгук після використання. Бажаємо вам смачних страв та тільки приємних емоцій!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Ирина И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Забрала посылочку, мангал по весу ощущается хорошо, Я собрала его за одну минуту)
Ножки устойчивые, мангал крепкий, плохо что в комплекте не шли шампура (Я сама купила на рынке) ну это такое)
С нетерпением жду что бы испытать его)- Переваги:
- Цена, качество, вес
- Альона П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мангал шикарный, качество супер,цена огонь
Рекомендосьён- Переваги:
- Качество
Цена - Недоліки:
- sabodaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже якісний і гарний мангал. Виглядає красиво, зроблений добротно. Цілком вистачає для компанії з 4–6 людей.
- Переваги:
- витвір мистецтва
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товстий метал, гарна поверхня, акуратна порізка.
- Переваги:
- Швидка збірка, товщина металу.
- Недоліки:
- Дуже важкий. Але міцний. За все треба платити.
- Станіслав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий Мангал!..Рекомендую!
- Переваги:
- Ціна/якість
- Юлия У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший мангал. Хорошее качество. Рекомендую.
- Переваги:
- Качественный
- Артем Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісна штука
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого мангалу. Раді, що ви оцінили якість та надійність виробу.
Для ще зручнішого зберігання і транспортування мангалу рекомендуємо також звернути увагу на нашу сумку-чохол для мангалу — вона допоможе захистити його під час перевезення та зберігання. посилання
Бажаємо вам смачних страв і приємного відпочинку!
- Владимир Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все, скалося добре.
- Переваги:
- Мет. 3 мм . Зроблено добротно.
- Недоліки:
Бажаємо вам смачних страв і приємного відпочинку!
- Alex M***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користувався мангалом Vesuvi Camping влітку і восени 2025 р. Якість виробу висока, рекомендую. Розмір мангала повністю задовольняє, 6 шампурів розміщуються ідеально. Бокові отвори - напис Vesuvi (назва виробника), оригінально виглядають. Дякую Rozetka за відмінне обслуговування. Буду надалі замовляти на сайті Rozetka і іншим радити.
- Переваги:
- Зробено майстерно, метал 3 мм, фарба стійка, не хитається - стоїть "мертво", розкладний, довго тримає жар. А головне - зроблено в УКРАЇНІ.
- Недоліки:
- Відсутня сумка для мангала, але це не принципово.
Представник брендуДякуємо Вам за такий розгорнутий і теплий відгук про Vesuvi Camping!
Нам дуже приємно, що мангал повністю виправдав Ваші очікування — і по розміру, і по якості металу, і по стійкості конструкції. Ми дійсно приділяємо велику увагу товщині сталі 3 мм, жорсткості каркасу та якості фарбування, тому особливо цінно чути, що Ви це відмітили в користуванні.
Раді, що Вам сподобалось і дизайнерське рішення з боковими отворами у вигляді напису Vesuvi — для нас важливо, щоб виріб був не лише практичним, а й впізнаваним.
Щодо сумки — посилання
Дякуємо, що обираєте українського виробника
Будемо раді Вашим новим замовленням і смачним шашликам!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Даже гарний мангал.Метал товстий,гарно покрашений.Шашлики вишли смачні.
- Переваги:
- Товстий метал,легко скласти та розкласти.Гарно стоїть на ніжках.
- Алина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер. Мы довольны. Замечательного качества. Рекомендую.
- Переваги:
- Прочный металл
- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже добротний мангал. Велика решітка підходить ідеально.
- Переваги:
- Якість, розміри.
- Грицюк В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зручний, компактний.
- Переваги:
- Компактний підійде як для довгих так і коротких шомпурів
- Недоліки:
- Нарікань не має
Бажаємо вам смачних страв та тільки приємних емоцій!