- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Взяла цей лак вперше і востаннє. Так, зачіску тримає непогано, хоча і склеює волосся, треба ще до нього підібрати розпилювач та приловчитися наносити лак з відстані витягнутої руки. Та це все нічого, але ж запах! На пляшечці з цією отрутою має бути написано "роботи проводити у добре вентильованих приміщеннях". На волоссі цей жахливий дихлофосний сморід теж довго лишається. Ніякого заявленого виробником блиску лак не надає (для мене це плюс). Не рекомендую.
- Переваги:
- Зачіску тримає
- Недоліки:
- Смердить
- Марина С***
Згодна 100%, якість жахлива, мабуть зіпсований, хоча термін придатності нормальний, смердить, жовтого кольору, завжди був світлий прозорий, не рекомендуюю...
- ОЛЕНАВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брала цей лак вперше. Як лак він справляється добре, а от його запах, як на мене - неприємний. Більше замовляти не буду.
- Инна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Коли купувала цей лак навіть не уявляла який чудовий: волосся несклеяне,слухняне,непомітно,що є лак,немає запаху. Рекомендую! Дякую PROFIStyle за усю лінійку товарів. Я використовую: і шампунь,і маску для волосся,і лак,і термозахист, і вже не першій рік.
- Переваги:
- Якість.Ціна.
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лак сам по собі хороший, беру не вперше, але прийшов розлитий, липка пляшка, трішки було розлито.
- Переваги:
- Хороша фіксація
- Недоліки:
- Пошкодження пляшки.
- Наталья В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Заказываю теперь только такой лак. Хватает на долго.
- Переваги:
- Хороший лак,объем большой
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупаю уже не первый раз маме, бутылки 1л хватает на полгода. Очень экономно. Хорошо фиксирует, но при этом можно расчесать волосы. Приятно пахнет.
- Переваги:
- хорошо фиксирует, но при этом можно вычесать, экономный
- Недоліки:
- при транспортировке вытекает часть средства
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товаром довольна
- Переваги:
- Лак сильной фиксации
- Наталья В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лак понравился,фиксирует прическу хорошо,доставили быстро)) Рекомендую!!!
- Переваги:
- Хорошая цена за 1 литр.
- Волоконская С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лак очень хороший, волосы не склеивает, вычесывается легко, фиксация супер. Пользуюсь уже несколько лет.
- Инна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хороший лак!!! Укладку держит очень хорошо.
- Переваги:
- не склеивает волосы при сырой погоде
- каракулина а***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лак, сам по себе хороший, но. На картинке он в прозрачной бутылке, и бутылка имеет иную форму, мне же пришёл в какой белой и высокой бутылке. На почте открывать и проверять не стала, все недостатки увидела дома, к тому же немного потек.
- Переваги:
- Хороший, держит укладку хорошо при влажной погоде!
- Недоліки:
- Не выявлено пока.
- Сухова Д***Продавець: Rozetka
Лак неплохой. Ставлю две звезды из-за того, что было неплотно закрыто, вылилось около 150 мл и это не вина почты. Остался неприятный осадок