Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Лак Profistyle з блиском (запасна упаковка) 1000 мл (4820003291047)

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Взяла цей лак вперше і востаннє. Так, зачіску тримає непогано, хоча і склеює волосся, треба ще до нього підібрати розпилювач та приловчитися наносити лак з відстані витягнутої руки. Та це все нічого, але ж запах! На пляшечці з цією отрутою має бути написано "роботи проводити у добре вентильованих приміщеннях". На волоссі цей жахливий дихлофосний сморід теж довго лишається. Ніякого заявленого виробником блиску лак не надає (для мене це плюс). Не рекомендую.

Переваги:
    Зачіску тримає
    Недоліки:
    Смердить
    • Марина С***

Згодна 100%, якість жахлива, мабуть зіпсований, хоча термін придатності нормальний, смердить, жовтого кольору, завжди був світлий прозорий, не рекомендуюю...

• ОЛЕНА
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брала цей лак вперше. Як лак він справляється добре, а от його запах, як на мене - неприємний. Більше замовляти не буду.

• Инна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Коли купувала цей лак навіть не уявляла який чудовий: волосся несклеяне,слухняне,непомітно,що є лак,немає запаху. Рекомендую! Дякую PROFIStyle за усю лінійку товарів. Я використовую: і шампунь,і маску для волосся,і лак,і термозахист, і вже не першій рік.

Переваги:
    Якість.Ціна.
  • Тетяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Лак сам по собі хороший, беру не вперше, але прийшов розлитий, липка пляшка, трішки було розлито.

Переваги:
    Хороша фіксація
    Недоліки:
    Пошкодження пляшки.
  • Наталья В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Заказываю теперь только такой лак. Хватает на долго.

Переваги:
    Хороший лак,объем большой
  • Юлия П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупаю уже не первый раз маме, бутылки 1л хватает на полгода. Очень экономно. Хорошо фиксирует, но при этом можно расчесать волосы. Приятно пахнет.

Переваги:
    хорошо фиксирует, но при этом можно вычесать, экономный
    Недоліки:
    при транспортировке вытекает часть средства
  • Алла

Товаром довольна

Переваги:
    Лак сильной фиксации
  • Наталья В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Лак понравился,фиксирует прическу хорошо,доставили быстро)) Рекомендую!!!

Переваги:
    Хорошая цена за 1 литр.
  • Волоконская С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Лак очень хороший, волосы не склеивает, вычесывается легко, фиксация супер. Пользуюсь уже несколько лет.

• Инна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень хороший лак!!! Укладку держит очень хорошо.

Переваги:
    не склеивает волосы при сырой погоде
  • каракулина а***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Лак, сам по себе хороший, но. На картинке он в прозрачной бутылке, и бутылка имеет иную форму, мне же пришёл в какой белой и высокой бутылке. На почте открывать и проверять не стала, все недостатки увидела дома, к тому же немного потек.

Переваги:
    Хороший, держит укладку хорошо при влажной погоде!
    Недоліки:
    Не выявлено пока.
  • Сухова Д***
    Продавець: Rozetka

Лак неплохой. Ставлю две звезды из-за того, что было неплотно закрыто, вылилось около 150 мл и это не вина почты. Остался неприятный осадок