Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Набір для прибирання Vileda UltraMax (швабра і відро з віджимом) (4023103143890)

Оцінка користувачів 4.42/5
  • AI аналіз відгуків
    102 відгуки:  позитивний - 74%, нейтральний - 14%, негативний - 12%
    Користувачі здебільшого задоволені шваброю та набором для прибирання Vileda. Відзначають його зручність, якість матеріалів, легкість у використанні та ефективність прибирання, особливо на плитці та ламінаті. Серед головних переваг — відсутність потреби мочити руки, ергономіка та можливість мити у важкодоступних місцях. Водночас достатньо коментарів щодо недоліків: не всіх задовольняє якість віджиму (дехто скаржиться, що насадка надто волога після віджиму), іноді трапляється брак деталей чи поломки, зустрічаються зауваження до міцності пластику відра та ручки. Деякі користувачі не задоволені тим, як моп справляється зі збиранням шерсті і сміття — моп не завжди утримує їх, часто сміття потрібно збирати вручну або попередньо пилососити підлогу. У сервісі також були окремі зауваження. Загалом покупці радять цей набір, але рекомендують уважно перевіряти посилку й бути готовими до особливостей у використанні.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Антон М***

Набір супер

Переваги:
    Зручний
    Недоліки:
    Слабкі пружини в ручці, інколи сама розбирається
  • Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбали швабру, дуже сподобалось що не потрібно вижимати вручну ганчірку. Хотілось би, щоб ручку швабри можна було складати для більш зручного зберігання

Переваги:
    Не потрібно вручну вижимати
  • Ольга А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Я обожаю эту швабру! Удобная, легкая, заходит во все углы, так как ручка хорошо вращается. Идеальна для каждодневной уборки. Саму тряпку после стирки можно сушить в сушильной машине, крепления не лопаются и не портятся

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший набор для уборки: удобно отжимается, руки остаются сухими, хорошо собирает грязь и подходит для любых покрытий. Из минусов — иногда оставляет разводы, если плохо отжать, и качество сборки может отличаться. В целом — практичный вариант для дома.

• Ольга Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все дуже швидко доставили. Дякую. Але забрали мені поставити один вхід до тримача. Користуватися не можна. Стоїть поки для краси

Недоліки:
    Забули одну деталь
  • Іванна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже розчарована шваброю. Начиталась хороших відгуків і вирішила купити. Ганчірку не віджимає, приходиться вручну викручувати і навіть після цього залишається дуже багато води. У мене всюди плитка та ламінат і після миття цією шваброю приходиться витирати на сухо.

Переваги:
    Не виявила жодних плюсів
    Недоліки:
    Ганчірка не викручується, залишається дуже багато води. Розводи, по плитці і ламінату. Нікому не раджу!
    • Александр Д***

А Вы не пробовали отжимать ее в пустом ведре, без воды, а не в ведре с водой? В ведре с водой ее отжимают при первом проходе. Чтобы вытереть пол насухо, нужно отжимать ее в пустом ведре при втором проходе.

• Тамара Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Тішуся тим, що у мене є цей набір.
    Легкий, зручний,швабра складається без проблем, воду віджимає достатньо. За півтора року використання жодних нарікать. Моп до сих пір не зносився. Всім рекомендую

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший набор. За год ничего не сломалось, а пользоваться все так же удобно. Купил запасную тряпку к швабре, но пока что пользуюсь старой

• Раіса Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже гарна, придбала і на офіс і до дому

• Оксана Д***
    Продавець: Rozetka

Чудова,зручна швабра.Проста в використанні.Додатково замовили змінний моп про всяк випадок.Прибирання тепер просто в задоволення.Сухі руки і чиста підлога.І не тільки підлога.Чудово можна мити й стіни та стелю.Дякую "Розетка" за швидку доставку.

Переваги:
    Зручна і проста у використанні.
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зручна швабра, не лишає розводів. Для плитки й ламінату - супер. Користуватись легко, повністю задоволена

• АНДРІЙ Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Жінка миє кожен день! Все супер

• Александр Н***

Качество на высоте!

• Руслан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купив декілька років тому назад. Прибирае добре, змінна насадка ше поки рідна. Можна прати в пральній маштнці.

Переваги:
    Добре прибирає, не зламась.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Акційна ціна. Якісні матеріали . Гарний помічник в прибиранні.

Переваги:
    Виробний
  • Валентина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все як завжди у цього бренда - відмінно. Користуюся губками, серветками. Набір для прибирання також якісний

Переваги:
    Зручність використання
    Недоліки:
    Відсутні
  • Татьяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

швабра не стоит этих денег... отжать нормально не возможно, приходится отжимать руками... волосы и шерсть не собирает....оставляет разводы на ламинате...Лично мне не нравится ...Банальная швабра с губкой и отжимом намного лучше... Не рекомендую!!!

Переваги:
    нет... разве что ожидания..
  • Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень удобная. Хорошо моет.

Вітаємо! Дякуємо за відгук!

• Альона Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сама швабра дуже класна, але не можливо нею користуватися через брак

Недоліки:
    Одна з частин ручки прийшла бракована, без з'єднувальних елементів. Не можливо скласти її та користуватись

• Олена К***

Напевно Вашу швабру потім прислали мені. Повернула її, та й ще кошти повернули не в повному обсязі!

• Наталія В***
    Продавець: Rozetka

Для плитки і лінолеуму підійде, а для ламінату погано віджимає .

• Неля Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отримала сьогодні набір для прибирання. Читала відгуки про плюс і мінуси. Власне, ця модель набору чудова І відро міцненьке і швабра ідеальна. Дякую продавцю за якісний товар

Переваги:
    Якісне і зручне миття підлоги.
    Недоліки:
    Не знайшла

Добрий день! Дякуємо за відгук!

• Денис Ч***

Набір просто супер.

• Тетяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зручний набір. Виконує свою функцію.

• Роман Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Найзручніше рішення для вологого прибирання.

Переваги:
    не треба торкатись тряпки руками
    Добре збирає пил, добре вижимається у відрі
    Недоліки:
    Ручка складається з трьох частин.
    • Наталія В***

Неправда , погано віджимається!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Погано віджимає, потрібно дожимати насадку руками, відповідно вся суть тої конструкції втрачає сенс... звичайна швабра за 700 грн буде нічим не гірша. Не вартує і близько таких коштів , банальна переплата за бренд.

• Анастасія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороша якість та зручна у використанні

• Андрей Ф***

Дуже зручний, матеріали якісні

• Татьяна С***
    Продавець: Rozetka

Подарували таку швабру. Все просто в ній і все ергономічно. Але всеж таки віджимає недостатньо, на підлозі не калюжи , але лишається забагато води.

Переваги:
    Зручне у використанні
    Недоліки:
    Погано віджимається тряпка
  • Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якісний товар, неодноразово купувала на подарунок і для себе

Переваги:
    Довговічний
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сподобалося, що ручка металева, хоча не впевнений, наскільки вона довговічна. Відро здається дуже тонким – навіть при легкому натисканні прогинається. Віджимання слабке: хочеться натиснути трохи сильніше, але боюся, що відро може тріснути. Через це моп залишається занадто вологим, і для кращого віджиму доводиться робити це руками, при цьому виливається багато води. Загалом, товар мені не сподобався, хочу його повернути.

Переваги:
    Металева ручка
    Недоліки:
    Дуже погано віджимає, товщина відра тоненьке
  • Юлія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добрий вечір , дякую вам чудовий набір , гарна швабра і відро чудове .Швидка доставка , всім рекомендую замовляти .

• Яся
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Товар не відповідає заявленій якості. Відро з тонкої пластмаси. Взагалі не віджимає. Ціна 1400грн.- повна не відповідність.
    При бажанні повернути товар стикнулася з фактом повного ігнору. Через 20 хвилин принесла товар в пункт видачі розетки, товар не прийняли. Хоча на повернення товару є 14 днів. При звернені через чат бот, також нічого. Ніякої відповіді.
    Товар не коштує своїх грошей.
    Не раджу купувати цей набір, лишитись без грошей і з негативними емоціями.

Переваги:
    Недоліки:
    Тонка пластмаса, не віджимає.

Вітаємо, Ясю!
      Шкода, що у вас склалося таке враження про набір.
      Зверніться, будь ласка, в службу техпідтримки Розетки, там допоможуть з поверненням.

• Юлія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Товар прийшов не в повній комплектаціі
    Хочу повернути його, або обміняти

Вітаємо, Юліє!
      Дякуємо вам за замовлення.
      Зверніться, будь ласка, в службу техпідтримки Розетки, ми надішлемо вам деталь, або Розетка зробить заміну набору.
      Легкого й комфортного господарювання вам разом з Vileda!

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Таня Ч***

Все супер. Дякую!

• Рябчинский А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Практична у домі річ, якісний пластик, гарно

Переваги:
    Зручна
    Недоліки:
    Не повністю віджимає тряпку
  • руслан З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Рекомендую, особливо самотнім чоловікам!

Переваги:
    Дуже зручна "вещічка"
    Недоліки:
    За тиждень користування не знайшов.