Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Туристичний складний стіл для кемпінгу, рибалки, дачі, саду і відпочинку Vitan Чудо (6100)

Оцінка користувачів 4.25/5
  • Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Ось і настав час випробувати. Стіл розкладається дуже швидко: ніжки - алюміній + пластмаса, верх поліестер + метал (армування, магнітиться - значить не алюміній) і алюміній. Підстаканники дуже доречні, бо поверхня не тверда. Сам по собі - невеликий, низенький, але для походу в колі невеликої сім'ї на кемпінгу - достатньо. Головні переваги: вага і об'єм.

Переваги:
    Головні переваги: вага і об'єм, займає дуже мало місця. Цупкий матеріал, не смердить.
    Недоліки:
    Все-таки поверхня гнучка, тому враховуйте.
  • Владлен В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Столик - просто супер для пикника. Особенно, если своим ходом едешь.

Переваги:
    Лёгкий, быстро собирается и разбирается,
  • Дмитро Г***
    Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Столом я задоволений, прийшов такий як на фото, зручно перевозити,легко розкладається, не важкий, для відпочинку з сімьєю те, що треба, дякую

• Дмитрий Н*** Антоненко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Компактный, переносить очень легко, легкий, устойчивый, практичный, сидеть очень удобно, хотя ниже обычного стола, подстаканники удобные и кармашки. Покупкой полностью доволен! В подарок получил сумку очень доволен, в нее вмещаются два стульчика раскладных со спинкой. Рекомендую!!!

Переваги:
    Очень легкий, устойчивый, практичный, компактный, для четырех человек достаточно, по высоте нормальный. Рекомендую!
    Недоліки:
    Не выявил.
  • Ольга Р***

Чудовий стіл!
    Трошки низький,але для відпочинку з дітками на природі саме те. І отвори по краям для стаканчиків це просто краса)
    Займає мало місця,дуже швидко і зручно переносити і складати. Сумка в комплекті.

Переваги:
    Ціна, чотири отвори для стаканчиків, компактність.
    Недоліки:
    Низенький. Мабуть дійсно більше для рибалки.

Дякуємо за відгук! Саме легкість та зручна транспортабельність є справжньою «родзинкою» цього столика. Він створений для комфортного відпочинку на природі — швидко складається, займає мінімум місця і легко переноситься у сумці. Ідеальний варіант для сімейних виїздів!

• Владислав

Сумки в подарок нет.

Переваги:
    Хороший компактный столик для рыбалки, сделан качественно швы ровные нитки нигде не торчат. вобщем я доволен
    Недоліки:
    Нет.
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Владислав! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.

Раді, що столик вам сподобався й виправдав очікування. Щодо сумки — дякуємо за зауваження. У деяких комплектаціях вона не передбачена, але ми обов’язково врахуємо ваш відгук на майбутнє.

• Юрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Прекрасний стіл, в отвори по краях чітко вміщаються стаканчики, ще і сумка в подарунок. Використовую її щоб носити мангал дуже зручно.

Переваги:
    Легкий, компактний
    Недоліки:
    Поки що не виявив
  • Валентина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Стол легкий, удобный и практичный. Заказала два." Подарок" в виде сумки не получила..к сожалению

Переваги:
    Стол легкий, удобный и практичный. Заказала два.
    Недоліки:
    " Подарок" в виде сумки не получила..к сожалению
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Валентина! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся в ближайшее время. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.

• Владислав Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Покупал в 2019 - прекрасное натяжение стола и материалы. Купив вчера ещё один, немного разочаровался, потому что нет хорошего натяжения материала. Стол с виду стал тяжелей и прочней, но толку в этом особо нет, если нормально ничего не поставишь.

• Владислав Н***

И сумки в подарок не было

• Таша

Якої сумки?

• Геннадий
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

При первом же выходе на рыбалку все расстроились, банки 0,5л очень плотно входят в отверстие, а чтоб достать приходится держать стол, а если с одной стороны уже вставлены банки то с другой не вставить, мешает перемычка каркаса стола. На сам стол банку тоже не поставить, поверхность стола не натягивается, волна. В общем не рекомендую Чудо Диво стол, или только дорабатывать напильником :( буду пробывать :)

Переваги:
    компактность
    Недоліки:
    плохое натяжение поверхности стола, плохо входят банки 0,5л в отверстие

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук і детальний опис ситуації. Нам шкода, що стіл не виправдав Ваших очікувань. Ваші зауваження щодо конструкції передані виробнику для врахування при подальшому вдосконаленні. Сподіваємось, що компактність і зручність транспортування все ж будуть корисними у використанні.