Відгуки покупців про Упаковка пива Volfas Engelman APA світле нефільтроване 5% 0.568 л x 24 шт (4770301232023)
- Євген Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
Пиво летом просто лучшее, чистое и цена адекватная всем рекомендую качество
- Переваги:
- Чистый Кристал
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
Одне з найулюбленіших.
Дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що Вам сподобалося!
- Вячеслав Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
Для любителей классического пива не пойдет потому что ето смесь непонятно чего ёлки и пива каких то специй и пряностей которые здесь не нужны!
- Переваги:
- Красивая бутылка
- Недоліки:
- Вкус бражки и каких то експерементов
- Вадик И***
Пий Чернігівське чи Оболонь.
- Артем
Це апа. Це ель. Треба дивитись що купляєш.
- Галайда Р***
ахах, купив якісне пиво, а воно не схоже на Арсенал
- Костянтин Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
Неплохой эль, но уж слишком мягкий на мой вкус - в одном шаге от лагера. IPA этого же производителя будет поярче.
- Павел С***
Абсолютно согласен, потому лично я беру и APA и IPA под настроение )
- Сергій О***
В цьому ж і весь сенс. Хочеш мʼяке, береш АРА, хоч виразніше смак - ІРА.
Для мене цей бренд пива відкриття - на ньому вже з рік сиджу. І згоден - ІРА веселіше!
Неплохой мягкий эль, но недостаточно вкусный на мой вкус. Практически лагер. IPA этого же производителя намного ярче. Второй раз покупать не стал бы.
- Переваги:
- По акции можно брать.
- Недоліки:
- Недостаточно горечи как для эля.
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
рекомендую це, а також IPA від цього ж виробника
- Переваги:
- смачне пиво
- Недоліки:
- не знайшов
- Андрій М***Продавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
Гарне пиво APA. Ароматне, м'яке, гостринка легка, цитрусове.
IPA цього ж виробника вже набагато гіркіша, цитрусу менше, хвої більше. Це для тих хто в темі АП та ІП.
Якщо ж ви звикли до лагера чи пілснера чи в принципі до масмаркет пива раджу взяти банку на пробу, бо смак дуже відрізняється від умовної Оболоні світлої. До IPA, як і до Stout треба дорости смаковими сосочками- Переваги:
- Смак
- Недоліки:
- Відсутність смаку
Дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що Вам сподобалося!
- БогданПродавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
Легке, не гірке, з запахом хвої.
Чудове пиво на кожень день.
Не люблю IPA через гіркоту, а в цьому пиво можна отримати смак IPA (хвої) але без гіркоти. - Дмитро К***Продавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
Спробував по рекомендації друзів, тепер - найулюбленіше пиво з лагерів.
Який же це лагер?
- Дмитро К***
Світле? - світле.
Фільтроване? - фільтроване.
чим не лагер?
які там дріжжі були використані не розбирався, ви можете називати як захочете
- Олександр Є***Продавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
Дуже подобається, купуємо тільки його. IPA не дуже люблю - занадто гірка, а от APA мені якраз. Горчить помірно.
- Переваги:
- Гарний смак
- Сергей А***Продавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
Один з моїх улюблених елів.
- Переваги:
- Класне пиво. Дуже подобається смак.
- АндрійПродавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
Це найароматніше пиво серед усіх некрафтових, що я куштував.
Хто пише, що воно м'яке - той не відрізнить пиво від водопровідної води. Тут нереально багато сортового хмелю і тому присутня хмелева гірчинка.
Це питання смаку, але їх APA мені подобається більше, ніж IPA. Але обидва сорти дуже достойні.- Переваги:
- Аромат, смак
- Олександр Б***Продавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
Не мій типаж...кисле...як варіант я був без настрою...
Біле у них смачне, знову ж таки дякую розетці що під час війни доставляють по адекватній ціні хороше пиво.- Переваги:
- поставив 4* з поваги до бренду, пінта (+68 мл)
- Недоліки:
- кисляк
- Артем
Це ель. Треба дивитись що купляєш
- Роман В***Продавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
Это не Лагер, это эль.
- Олег
Где это написано?
- Евгений С***
Олегу выше....
как бы прямо на банке...
APA - есть аббревиатура - Австралийский Белый Эль
Эксперт RozetkaДобрый день! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации по Вашему вопросу.
- Артем Г***Продавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
Прекрасное, мягкое пиво по адекватной цене.
- Переваги:
- мягкое, легко пьется, адекватная цена
- АндрейПродавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
Все пиво от Volfas Engelman, кроме ароматизированного - просто отличное. И упаковка оригинальная, и содержимое. Нравися и это, и пшеничное особенно. Украинское пиво вообще не конкуриреут тут.
- Переваги:
- Прекрасное пиво
- Юрий Ш***Продавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
Отличное пиво для любителей сортов АРА. Не часто встретишь что то действительно достойное.