Відгуки покупців про Упаковка пива Volfas Engelman Baltic Porter темне фільтроване 6% 0.568 л х 24 шт. (4770301234935)
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
Пиво супер! Я завжди брав IPA, теж бомба, для людей які поважають IPA. Це звичайно не айпа, але теж нормально, як смокові якості та якість!! Рекомендую для різноманітності.
- Недоліки:
- Валентин С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
Напій богів
- Переваги:
- Солодинка з легкою гірчинкою
- Недоліки:
- Мало штук в ящику
- Андрей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
Вкусное тёмное пиво, хотя где там "портер" - так не понял. За свои деньги очень хороший вариант.
Дякуємо за відгук! Радий, що смак пива вам сподобався. Стосовно стилю — інколи рецептура справді відрізняється від класичних портерів, але головне, що напій залишив приємне враження
- Владислав Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
Відмінне пиво!
Дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що Вам сподобалося!
Гарне темне пиво.
- Переваги:
- Смачно і порівняно не дорлго
- Недоліки:
- Не знайшов
Дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді, що Вам сподобалося!
- Юрій Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
Спочатку не розпробував... А потім як розпробував :) На початку віддає легким солодким присмаком і потім таким же легким гіркуватим післясмаком. Відмінно поєднується з мʼясними стравами. Я, як любитель темних сортів пива, оцінив і заніс до улюблених.
- Переваги:
- Смак, легко йде
- Недоліки:
- Ціна, потрібно скуштувати як мінімум декілька банок, щоб оцінити смак
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
очень вкусное пиво, в удобной фасовке
три галлона да ещё и по скидке! надо брать - Олексій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
Мені сподобалося.
Смачне і насичене темне пиво, з присмаком шкоринки чорного хлібу.
Я куштував різного темного, це досить гідне. - Хващинский А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
Хорошее пиво. Люблю хорошее тёмное. Гурманы и фанаты ирландского бренда скажут что недостаточно плотное. Но мне вобщем понравилось
- Переваги:
- Лучше чем большинство темного пива на рынке
- Недоліки:
- Немного водянистое. Ну и цена конечно
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
З плином часу я змінив своє ставлення до цього пива і оцінку теж - воно точно заслуговує на 5 зірочок - смак повний, насичений. Навіть дружина, яка пиво майже не вживає, уподобала його. Придбав ще ящик.
Вцілому пиво непогане, насичене і має характерний хмільний смак, відчувається міцність...
Але якби була змога спочатку спробувати, то цілий ящик не купляв би. Спокусила їхня ІРА - от то справжній шедевр (на мій смак).
Термін придатності до кінця 2021 року - думаю за цей час потихеньку можна буде допити ящичок... ))- Юрій К***
Посмішив, цей ящичок п'ється максімум за 2 тижні
- SiYanПродавець: Rozetka. Кількість штук в упаковці: 24
Очень люблю Leffe Bruine за его неповторимость, фирменный вкус (присутствующий во всех стилях леффе). И вот решил попробовать портер от Volfas Engelman. Каково же было мое удивление, портер от вольфас это практически леффе бруне только без фирменного привкуса леффе. С одной стороны - этот фирменный вкус делает леффе неповторимым, с другой - быстро приедается. И вот тут портер от волфас лишенный этой "фишки" выигрывает, его можно пить вечно! Аромат - ненавязчивый хмель, дрожи, фруктовая сладость. Вкус - темный хлеб, жженная карамель, легкая сладость. Насыщенный, плотный, мощный вкус - очень гармоничный. Пена плотная шапка, держится долго. Невероятно вкусный портер! Снимаю шляпу перед Volfas Engelman, так как данное пиво не единственное из ассортимента этого производителя, которое произвело на меня впечатление.
- Переваги:
- Вкус
- Валентин А***
Цікаво що Leffe brune 0.33 достатньо для смаку, а портера чомусь тільки після 2 пінт )))