Картка Rozetka

Відгуки покупців про Ігровий набір Wader Пожежна станція Play House 37 х 30 см (25410)

Оцінка користувачів 4/5
на основі 4 відгуки
  • Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовляла на Розетці ігровий набір Wader Пожежна станція.Отримала його 9 вересня але нажаль в наборі відсутній вертоліт який має бути в цьому товарі згідно опису. Як можна вирішити це питання? Чи могли б ви відправити мені відсутній вертоліт?

Для вирішення даної ситуації прохання зв'язатись з дистриб'ютором контакти на упаковці товару. Дякуємо.

• Лариса С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже дякую співробітнику Розетки та представникам постачальника. Дуже швидко вирішили моє запитання. Вертоліт уже в дорозі! Дякую всім!

• Лариса С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

1 липня 2023 року я отримала та сплатила іграшку "Пожежна станція". У наборі відсутній вертоліт, хоча він вказаний у переліку, але є зайва деталь (фото додається). Я придбала цю гру для онука, який зараз перебуває в евакуації у Румунії. Яке вирішення цієї проблеми Ви можете мені запропонувати? Дуже сподіваюся на позитивне вирішення мого питання.

Недоліки:
    Некомплект
    • Євгенія Н***

Думаю вам у wader треба дзвонити або писати в підтримку розеткі.

Рекламація врегульована! Іграшку Вертоліт відправимо. Дякуємо за розуміння!

• Тетяна Д***
    Продавець: Rozetka

гарна якість та швидкість обслуговування

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за Ваш вибір та відгук!
      Нам важлива Ваша оцінка.
      Бажаємо гарного настрою та задоволення від використання!