Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Біорозкладні гігієнічні пакети WAUDOG 70 шт Зелені (9940Collar)

Оцінка користувачів 4.73/5
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пакети прийшли реально маленькі, навіть для собаки середнього розміру
    Більше не замовлю.

Олено, вітаємо!
      Дякуємо, що поділилися досвідом. Нам прикро, що цей розмір виявився незручним для вашого улюбленця. Пакети 20х25 см (арт. 9940) найменші в нашій лінійці. Щоб прибирання було комфортним, рекомендуємо спробувати більший розмір - 22х33 см посилання. Вони створені спеціально для середніх та великих порід. Окрім більшого розміру, вони так само на 100% біорозкладні, міцні, водостійкі та повністю екологічні.

• Олег Г***

Норм
    Дійсно біорозкладні та компактного розміру
    Пес ставить оцінку 5)

Добрий день, шановний Олегу! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги біорозкладних гігієнічних пакетів WAUDOG та залишилися задоволені покупкою.

• Євген П***

Гарні пакети!
    Якість норм, не розлазяться, довжина така, що руки не брудняться.

Переваги:
    Розмір Ок; шов якісний!

Добрий день, шановний Євгене! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги біорозкладних гігієнічних пакетів WAUDOG та залишилися задоволені покупкою.

• Оксана Я***

Велика кількість

Переваги:
    Якість,кількість,ціна
    Недоліки:

Добрий день, шановна Оксано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги біорозкладних гігієнічних пакетів WAUDOG та залишилися задоволені покупкою.

• Аліка
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарні пакетики, не рвуться, не пропускають запахи. Компактні та зручні, розмір чудовий

Добрий день, шановна Аліко! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги біорозкладних гігієнічних пакетів WAUDOG та залишилися задоволені покупкою.

• Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарні пакети ідеально підходять для повідку

Добрий день, шановна Тетяно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги біорозкладних гігієнічних пакетів WAUDOG та залишилися задоволені покупкою.

• Ганна Г***

Чудові пакети

Переваги:
    Екологічні

Добрий день, шановна Ганно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги біорозкладних гігієнічних пакетів WAUDOG та залишилися задоволені покупкою.

• Константин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошие пакеты, пробовали разные - но эти пока самые ТОП. Большие, не рвутся, не пропускают запаха и сами не воняют.

Переваги:
    Прочные, не пропускают запаха
    Недоліки:
    нет мега-паков

Добрий день, шановний Костянтине! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги біорозкладних гігієнічних пакетів WAUDOG та залишилися задоволені покупкою. Ваше побажання ми передамо до відділу розробки нової продукції.

• Кіра
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже якісні пакетики що відмінно підходять до рулеток ваудог!

Переваги:
    Підходять до рулеток ваудог, біорозкладні, міцні
    Недоліки:
    Не виявила

Добрий день, шановна Кіро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги біорозкладних гігієнічних пакетів WAUDOG та залишилися задоволені покупкою.

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Справжні еко пакети! Брала різних виробників, але лише ці схожі на біорозкладні. М'які на дотик і при цьому міцні.

Переваги:
    Справжні ЕКО пакети
    Недоліки:
    Розетка відправляє ЕКО пакети в звичайній прозорій плівці, щось із логікою не дуже.

• Yuri
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пакеты мягенькие, по ощущениям как ЭКО-пакеты в Сильпо. Есть линия отрыва. Упаковки хватает на полтора месяца. По размеру идеально подходят в рулетку этого же производителя.

Переваги:
    Подходят для рулеток WD с контейнером. Не имеют запаха.
    Недоліки:
    В рулоне всего 7мь пакетиков, а не 10-15 как у других.

Добрий день, шановний Юрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги біорозкладних гігієнічних
      пакетів WAUDOG та залишилися задоволені покупкою. Кількість пакетів в рулоні розрахована оптимально до розміру контейнера в рулетці, який сконструйований таким чином, щоб не обтяжувати її.