- Елена Й***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Качество супер
Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
- ДаниилВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
Качественный ошейник. Для корги подошел в самый раз, нареканий ни у меня ни у собаки нет. Служит уже очень долго, хорошо сохраняет внешний вид.
Добрий день, шановний Даниле! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою.
- Лариса С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Салатовий
Дуже гарний.
- Переваги:
- Зручний та надiйний.
- Недоліки:
Добрий день, шановна Ларисо! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Кристина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
Качественный, хороший ошейник
Добрий день, шановна Христино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Гарний нашийник. Рекомендую
Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Прокопенко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Не пожалеете, отличный ошейник, качественный и красивый, крепкий.
- Переваги:
- Все
Здравствуйте, уважаемая Наталья! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества ошейника WAUDOG Waterproof и остались довольны покупкой!
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Замечательный ошейник, крепкий, надежный, яркий, замок отличный, прошел испытания морской водой, собаке нравится
- Переваги:
- Красиво и надежно
- Недоліки:
Здравствуйте, уважаемая Ольга! Благодарим за обратную связь! Мы рады, что Вы оценили преимущества ошейника WAUDOG Waterproof и остались довольны покупкой!
- Наталья С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Прорезиненный, хорошего качества ошейник. Для моей собачки оказался очень большим. Думаю она подрастёт и будет носить.
- Переваги:
- Все супер
- ЕвгенияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
Классный.Легко мыть.
- Даниил Г***Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Хороший ошейник, брал на Корги. Боялся что будет дёргать шерсть из за того что резина, но ничего такого не наблюдал. Удобный замок который легко снимается одной рукой и хороший внешний вид.
Единственное что если вешать на ярлык для QR паспорта металлический брелок то он будет стучать о застёжку. Не критично но собака первое время раздражалась)- Переваги:
- Прочный, удобная застёжка, симпатичный вид
- Недоліки:
- Если вешать на ярлык для QR паспорта металлический брелок то он будет стучать о застёжку. Не критично но собака первое время раздражалась)
Добрий день, шановний Даниле! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги нашийника WAUDOG Waterproof та залишилися задоволені покупкою!
- Олег Н***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
На першій же прогулянці відійшли метрів 300 від дому і перед самим переходом через дорогу розстібнувся і цуцик вибіг на дорогу, добре що зелений світлофор був. Застібка не тримає. Є декілька нашийників даної фірми з ними все нормально, а із цим велика проблема яка перекреслює всю довіру до даного виробника.
- Переваги:
- Не має
- Недоліки:
- Не надійна застібка, при мінімальному розмірі надто жорсткий там де в двоє прошито.
Добрий день, шановний Олегу! Дякуємо за зворотний зв'язок! Металева пряжка-фастекс на нашийнику WAUDOG Waterproof – надійний захист для Вашої собаки під час прогулянок, оскільки Ваш улюбленець не зможе випадково розстебнути її. Можливо, пряжка-фастекст була не до кінця закрита, що спричинило описану Вами подію. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості виробу, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.
- Олег Н***
Щоб люди не думали, що я кажу не правду про товар, фото та відео продавцю відправив, сюди відео додати не вийшло. Продавець запропонував замінити нашийник.
- Роман К***Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Дуже якісний нашийник. Металеве кріплення варте того.
Брав не тут, тому брав зразу ж з гравіюванням. Раджу не брати з запасом, якщо собака не в великих порід. Мій 8.5 кг (обхват шиї 32 см.) і його звичайно можна підтягнути, але краще брати розміром меншим.- Переваги:
- Якісна металева пряжка
- Алла К***
Цей нашийник можна підрізати на потрібну довжину, не сатається. Перевірено власноруч.
- Катерина Р***Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний
Перший нашийник який сам розстібнувся.
Купувала не тут. В нас «неон» Колір. Так, після сонця в темному приміщенні аж сліпить, в інший час майже не помітний.
Якщо в пса густа шерсть, то взагалі сенсу нуль :) Застібка. Спочатку здавалось, що це дуже класна і зручна застібка. Але зручно вона лише розстібається. Один раз думали, що згубили. Собаки грались і зачепили, й він просто злетів.
Але в нас він не ковзає і не розширюється. Але наша не тягне і не виривається Матеріал.
Миється наче легко, але от якийсь жир, або трава, не знаю, що саме не відмивається.
І не відперається. А от звичайний нейлоновий, навіть білий, як новий після прання виходив.
З плюсів - швидко сохне Шилдік із QR кодом.
Не сподівайтесь на нього. Відірвався за два тижні (знову ж таки, собаки грались). Тому якщо б собака загубилась, то надії на нього - мало Сервіс. По факту зірочки лише він і заслужив
Інтернет магазин замовляв через постачальника який одразу й робив гравіювання. До того ж, безкоштовно- Переваги:
- Швидко сохне
- Недоліки:
- Застібка розстібається дуже легко.
Не відмивається бруд
Шилдік для кріплення QR/адресника легко і швидко відривається
- Евгений С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Выглядит надёжно и фиксируется хорошо - защёлка лёгкая, но открывается с трудом. В целом, пока качеством доволен.