- Лариса Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 8/18 Сяючий світло-перламутровий блонд. Color Perfect 7 Wella
Супер фарба, гарно зафарбовує, не портить волосся. Рекомендую. Колір темніше ніж на коробці.
- Переваги:
- Все
- Недоліки:
- Яніна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 3/1 Попелястий темний шатен Color Perfect 7 Wella
Краска чудова, колір холодний, блиск неймовірний, волосся живе, але сивину зафарбовує до 1 миття(((
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 77/44 Вулканічний червоний Color Perfect 7 Wella
При русому кольору волоссі, фарба майже не проявилась.дуже шкода,я сама перукар!
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 8/18 Сяючий світло-перламутровий блонд. Color Perfect 7 Wella
Я цю фарбу звичайно беру в магазині косметики, тут на моє здивування не знайшла. Замовила тут у продавців. Дякую що є в наявності. Я всі маркі перепробувала, кажу як є. І саме ця сподобалася, всі переваги є. Зафарбовуває сивину, колір такий як на коробці. Дивлюсь є дівчата які скаржаться що не відповідає колір , чи не те що очікувували, дуже важливо на якій саме колір ви наносите фарбу, на фарбоване чи на натуральне, важливо який спочатку колір, звичайно що чим світліше тим краще, на темні кольори не буде відповідати те що ви хочете, буде просто відтінок та блиск. Якщо хочете саме бажаного кольору, осветлите добре спочатку ваш колір, а потім пофарбуйте як треба. Бажаю терпіння.
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
Дякую за дуже швидку доставку, через добу вже було на відділенні, все оперативно, без зайвих питань. Коротко і ясно всім.
- Переваги:
- Всі
- Недоліки:
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 7/0 Осіннє листя Color Perfect 7 Wella
Фарба для волосся сподобалася. Колір такий як і на коробці. Волосся після фарбування м'яке і блискуче. Буду ще купувати
- Переваги:
- Після фарбування колір волосся такий як на коробці
- Руслана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 8/18 Сяючий світло-перламутровий блонд. Color Perfect 7 Wella
Чудова фарба для волосся, нічим не гірша за професійну, не суше волосся, лягає ровним шаром, і колір також мені сподобався без рудого відтінка.
- Переваги:
- Зафарбовує сивену
- Недоліки:
- Не знайшла
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 77/44 Вулканічний червоний Color Perfect 7 Wella
Краска отличная, долго держится, остановилась на ней и теперь пользуюсь постоянно. Крашу волосы в красный цвет. Единственный минус - красит всё на своём пути, течёт с волос и пачкает одежду, и с кожи тяжело отмывается, но почти все краски красного цвета такие
- Ярослава В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 6/0 Темно-русявий Color Perfect 7 Wella
Сподобалася ця фарба, 6/0 зафарбовує сивину. Темний колір. Темніше, ніж вказано, але мені саме це і потрібно (я брюнетка). Хороша ціна для якісної фарби. Із недоліків -вимивається швидко.
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 6/74 Бурштиновий темно-русявий Color Perfect 7 Wella
Краска ужасная...Получился почти черный цвет...На янтарный и намека нет...Я в ужасе...Теперь из рыжей стала черная...Вот это красотка...никому не советую верить тому что написали,...жесть.
- Переваги:
- Волосы живые
- Недоліки:
- Цвет не тот абсолютно
- Саша З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 8/18 Сяючий світло-перламутровий блонд. Color Perfect 7 Wella
Цвет совсем даже близко не такой,хотя база светлая,получился серо коричневый
- Переваги:
- Не нашла
- Недоліки:
- Не соответствует палитре
- Тамара П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 6/73 Карамельний шоколад Color Perfect 7 Wella
Стійка фарба, симпатично виглядає
- Переваги:
- Доступна ціна, гарна якість
- Недоліки:
- Невиявлено
- Екатерина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 8/18 Сяючий світло-перламутровий блонд. Color Perfect 7 Wella
Не соответствует цвету заданному. Темный. Далеко не блонд.
- Переваги:
- Не обнаружила.
- Недоліки:
- Не соответствует картинке. Очень темный цвет получается. Далеко не блонд. Надо смотреть на квадрат, где указывают цветность. Там и темный. А на упаковке показан светлый. Это ошибка рекламы. Не надо этому верить.
- Наталия М***
Нужно смотреть на какую базу свою наносили..
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 5/0 Коричневий Color Perfect 7 Wella
Одна з улюблених фарб. Зафарбовує сивину, бальзам робить волосся м'яким і блискучим. Стійка.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 12/1 Перламутровий блонд Color Perfect 7 Wella
На данний час це мій фаворит. Співпадіння кольору відсотків 90, а це гарний результат.
- Переваги:
- Після фарбування волосся гарне, не пересушене
- Недоліки:
- Анжела В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 6/74 Бурштиновий темно-русявий Color Perfect 7 Wella
Сподобалась фарба
- Жанна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 7/0 Осіннє листя Color Perfect 7 Wella
7.0 осіннє листя Получается натуральный средне-русый без рыжины. Выходила этой краской из рыжего. Наносится легко, не течет. Смывается не быстро, через 4 недели еще прилично выглядит. Седина именно в этом оттенке при смывке менее заметна. Окрашивала вьющиеся, пористые волосы нормальной прикорневой жирности. Личное мнение: лучшая краска в своем ценовом сегменте (оттенок 7.0) Объем такой: волосы до изгиба шеи - вполне хватит упаковки. Ниже плечей на 5 см - надо две упаковки для первичных двух окрасок, потом можно растягивать. Если волос не густой - хватит одной.
- Переваги:
- Натуральный цвет (7.0) хорошо закрашивает седину
- Недоліки:
- не обнаружены
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 8/18 Сяючий світло-перламутровий блонд. Color Perfect 7 Wella
Колір відповідає.
- Вікторія Б***
Скажіть ви фарбували попередньо освітлене волосся?
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 6/73 Карамельний шоколад Color Perfect 7 Wella
дуже гарний колір, сивину зафарбувала.
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 8/1 Попелястий блонд Color Perfect 7 Wella
Гарний колір .
- Олеся М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 7/18 Холодний перламутровий блонд Color Perfect 7 Wella
Гарний, натуральний відтінок. Волосся після фарби шовковисте. Колір змивається, але не швидко
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 8/18 Сяючий світло-перламутровий блонд. Color Perfect 7 Wella
Гарна краска,красивий відтінок,мені подобається.Буду замовляти ще
- Вікторія Б***
Цим відтінком ви фарбували попередньо освітлене волосся?
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 7/0 Осіннє листя Color Perfect 7 Wella
Жахлива краска, колір не взявся від слова зовсім, так ще волосся після фарбування стало жирним настільки що прийшлось мити голову після сушіння ( в мене сухе волосся, тому така жирність була нонсенс), не рекомендую
- Переваги:
- не має
- Недоліки:
- ця краска і є один великий недолік
- Людмила П***
Не знаю.Мені колір дуже сподобався,в мене 3.1.Змивається не дуже швидко.
- Катерина К***
Фарбуюся 7.0 вже 2 роки, нічого подібного що ви пишете не має. Від фарби жирне волосся не буває. Маску не наношу на коріння волосся та шкіру голови, тільки довжина і може ще чілка. Обожнюю цю фарбу, завжди шукала фарбу схожу на свій натуральний колір волосся, але через сивину треба фарбуватися.
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 5/0 Коричневий Color Perfect 7 Wella
добре зафарбовує сивину
- Переваги:
- не вимивається
- Недоліки:
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 7/18 Холодний перламутровий блонд Color Perfect 7 Wella
Фарба має приємний запах, гарно зафарбовує сивину, правда трохи пересушує волосся. Приємним бонусом є зволожувальна сироватка після фарбування в кількості 2 шт. та сироватка для використання на 15 день після фарбування.
- Переваги:
- Гарно зафарбовує сивину
- Недоліки:
- Трохи пересушує волосся
- Наталия Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 2/8 Синьо-чорний Color Perfect 7 Wella
Краска густая и мягкая в отношении волос, без резких запахов, которые, увы, присутствуют в большинстве других красок.
Оттенок полностью соответствует один в один, согласно паллитре даного бренда.- Переваги:
- Густая краска без запаха, не течёт вовремя покраски, что даёт возможность с лёгкостью покраситься и в домаших условиях!
- Недоліки:
- Упаковка краски (коробок) огромная, а сам объем тюбика с краской маловат, и на среднюю длинну волос понадобится вместо 1 целых 2 упаковки, несмотря на то, что сама краска густая.
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 5/0 Коричневий Color Perfect 7 Wella
Краска стойкая, мне понравилась! Буду покупать. Рекомендую продавца
- Переваги:
- Стойкая,цвет соответствует
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 4/15 Холодний шоколад Color Perfect 7 Wella
Фарба сподобалась, якісно зафарбувала русявість волосся, дуже приємно, що волосся не вилазило як скажене (пучками). Замовила "холодний шоколад" колір відповідає. Тримала півгодини. Блиск присутній. Хотіла замовити ще, вже подорожчала. Дякую.
- Переваги:
- Блиск та якісне фарбування
- Недоліки:
- Светлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 6/74 Бурштиновий темно-русявий Color Perfect 7 Wella
Стійка але колір більше каштановий а не рудий
- Переваги:
- Стійка
- Недоліки:
- Колір не співпадає
- Коренник Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 8/0 Світло-русявий Color Perfect 7 Wella
Фарба чудова, колір такий, як на фото. Після фарбування волосся залишилось мякеньке. Сивина зафарбувалась.
- Переваги:
- Не палить волосся
- Недоліки:
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 9/0 Дуже світлий блонд Color Perfect 7 Wella
Краска мне не понравилась , с моими русыми отросшими корнями не справилась , несоответствие цвета . Выброшеные деньги она таких не стоит
- Переваги:
- Не печёт
- Недоліки:
- Все
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 9/1 Дуже світлий попелястий блонд Color Perfect 7 Wella
Очень разочарована,седину не покрасила краска.У меня цвет был светлый, по номеру и картинки совпадение было с Гарньер. Цвет несоответствие картинки.Краска дорогая.Седину не окрасило-очень обидно...
- Переваги:
- Недоліки:
- Цвет несоответствие,не окрасило седину.
- Катерина К***
Мало тримали по часу. 30 хв написано тримати, 20 хв фарбуюся і ще 20 хв я чекаю, а буває і 30 хв.
- Фролова Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 5/0 Коричневий Color Perfect 7 Wella
Реально хорошая краска
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 8/18 Сяючий світло-перламутровий блонд. Color Perfect 7 Wella
Фарба супер! Колip такий як на упаковцi, сивину зафарбувала, гарно пахне, не хiмозно. Волосся пicля неi доглянуте та блискуче.
- Переваги:
- Колip саме той що чекаеш, нема неприемного запаху - для мене це великий плюс. Колiр не вимиваеться навiть з сивини
- Недоліки:
- Мiнусiв нема
- Ніна Т***
Не знаю як у вас. В мене темний колір вийшов.
. - Вікторія Б***
Цим відтінком ви фарбували світле волосся, освітлене?
- Мария Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 3/1 Попелястий темний шатен Color Perfect 7 Wella
Дуже стійка краска 3/1.Гарний колір,насичений,волосся блискуче.Те що мені і хотілось.
- Переваги:
- Без рижини.Кремова текстура,не тече
- Недоліки:
- Дуже,дуже,дуже важко змивати такий колір зі шкіри.Не то що біля коренів де обличчя,а і на шкірі голови залишається.Треба гарно терти,витирати.Єдиний величезний мінус цієї фарби(((((((
- Ирина Л***
Соответствует ли цвет заявленому? Скажите пожалуйста если не трудно
- Мария Я***
Так.Колір співпадає.Але спочатку здається,що чорний виходить,але на сонечку гарний перелив
- Ирина Л***
Спасибо!
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 120 мл. Відтінок: 5/0 Коричневий Color Perfect 7 Wella
Гарна фарба , після неї гарне волосся блискуче, колір співпадає що заявлений на упаковці , не вонюча гарно пахне .
- Переваги:
- Дає блиск , гарний колір , без жахливого запаху
- Ирина Л***
Підкажіть будьласка , колір відповідає заявленному.???