Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Засіб для прання рідкий Woolite для чорних та джинсових тканин з Кератином 1.8 л (5900627090451)

Оцінка користувачів 4.51/5
  • Петраш Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л

Гель густий, запах гарний свіжий , одежа після прання приємна на дотик не жорстка, з ніжним приємним ароматом.
    Ціна акційна , якість відмінна . Рекомендую.

Переваги:
    Консистенція густа . Суха одежа свіжа , без різко вираженого запаху хімії. Задоволена придбанням набору даних гелів.
    Недоліки:
    Не виявлено .

Яніно, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда Woolite

• Ольга Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л

Розводів не залишає,пере добре,аромат ледве чутний.

Переваги:
    Не залишає розводів.
    Недоліки:
    Нема.

Ольго, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда Woolite

• Наталія І***

приємний аромат

Переваги:
    аромат
    Недоліки:
    неопломбований

Наталіє, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Woolite

• Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л

Чудово зберігає чорний колір. Не вимиває фарбу.

Переваги:
    Описані вище
    Недоліки:
    Не помічено

Юрію, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Woolite

• Люция Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.8 л

Покупкой довольна. Спасибо произволителю и Розетке. Мира и процветания!

Переваги:
    Достаточно густой, аромат приятный у одежды после стирки, дизайн упаковки понравился . Удобный литраж , как для семьи из трех человек . Выгодный для меня литраж, не слишком большой, как для семьи из трех человек, но и не маленький. Цена по акции хорошая. я. Для меня хороша емкость геля, не слишком большая
    Недоліки:
    Не обнаружила.

Щиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.

• Наталя К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л

Після використання декілька разів,наважилась залишити відгук Завжди користувалася іноземними засобами прання,цей взяла для проби і була приємно вражена.
    Гель густий,з дуже приємним пудровим ароматом .Темні речі перу на 40 градусах,і навіть при цьому засіб повністю впорався з своєю задачею!Речі гарно виправні і навіть праски не потребують,доданий якийсь розгладжуючий компонент.Колір залишився чорним без білих розводів.
    Я вражена вітчизняні виробники дивують якості!Слава Україні!

Переваги:
    Ціна,якість
    Недоліки:
    Немає підфарбовуючого компоненту для чорної білизни
    • Ірина К***

Країна виробник Польща

• Никита П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л

Дякую за акцію! Дуже якіснн!

Нікіто, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Woolite

• Роман Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л

Покупал средство для стирки. Понравилось.

Романе, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Woolite

• Тетяна Г***

Якісний засіб

Переваги:
    Приємний аромат
  • Тетяна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л

Прала рідким гелем для чорних тканин. Я в захваті: пере дуже гарно і якісно, а саме головне має приємний ненав'язливий запах, який миттєво вивітрюється. Рекомендую цей рідкий гель.

Переваги:
    Класний
    Недоліки:
    Не виявила

Тетяно, дякуємо за рекомендацію! З повагою, команда Woolite

• Анна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.6 л

Той випадок, коли шукала мідь, а знайшла золото. Засіб з приємно - нейтральним ароматом, після прання майже не відчувається. Речі після прання виглядають дійсно новішими, а чорний колір стає інтенсивнішим. Випробовувала на чорних футболках та джинсах. Дуже задоволена покупкою.

Переваги:
    Гарно відновлює колір, якісне прання
    Недоліки:
    Не знайдено
  • Марта
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2.7 л

Чудовий засіб. Одяг відпирає добре. Подивимось як поведе себе темний одяг після декількох прань.
    Гель густий і має приємний аромат.

Переваги:
    Одяг чистий. Дуже приємний аромат
  • Тетяна
    Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л

Купувала раніше, дуже сподобалось!!!!

Переваги:
    Якість, бачу результат
    Недоліки:
    Не виявила
  • Елеонора С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л

Вперше взяла цей засіб для прання, і, думаю, не останній. З самого початку дуже сподобались аромат та консистенція. Немає насиченого хімозного запаху та не сильно рідкий, наче розбавили водою. Речі після прання м'ягенькі з легким ароматом. Поки не перевіряла на дуже стійких забрудненнях, стандартні (плями від їжі, бруд після дитячого майданчика) прибрало з тканини.

Переваги:
    Аромат, консистенція, стан речей після прання, ціна по акції

Елеоноро, ми раді, що цей засіб Вам сподобався! Дякуємо за Ваш відгук! З повагою, команда Woolite

• Пазюк И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л

Сподобався засіб, гарно пере і речі мають потім приємний, ледь чутний аромат. Рекомендую.

Інно, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Woolite

• Ирина Ш***

Відповідає опису.

Ірино, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Woolite

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.6 л

Гарний засіб, пере добре, чорні футболки без розводів, колір насичений як і очікувалось, джинси теж пере норм.

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Поки не бачу

Олено, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Woolite

• Наталія І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л

Здивована. Після перволь це перший засіб що мені сподобався при пранні. Добре справляється з забрудненням речей. Буду брати ще. Дякую за акцію

Переваги:
    Якість,акція, ціна
    Недоліки:

Наталіє, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Woolite

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л

Мені подобається. Гідна альтернатива більш дорогим брендам.

Анно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Woolite

• Ирина П***
    Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л

Це найкращий засіб для чорного одягу, який мені траплявся за останній час!

У мене багато темних речей, і після кожного прання я хвилювалася, що вони втратять колір або стануть сірими. Але Woolite реально рятує — чорний залишається насиченим, глибоким, як новий.

Після прання речі м’які, приємні на дотик. Немає відчуття сухості тканини чи того «перепраного» вигляду.

Окремий кайф — аромат. Дуже ніжний, приємний, не різкий. Речі пахнуть свіжо, але без перебору.

Ще важливо: засіб добре виполіскується, не залишає ніяких слідів, і не дратує шкіру — для мене це прям must, бо я дуже чутлива до таких речей.

Якщо шукаєте щось справді якісне для чорного одягу — сміливо рекомендую. Сама вже знаю, що буду купувати ще.

Переваги:
    Не залишає слідів чи білих розводів
    Недоліки:

Ірино, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Woolite

• Анастасія Х***
    Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л

Woolite справляє дуже приємне враження. Це засіб, який об’єднує ефективність та делікатність. І хоч я тільки на початку свого знайомства з ним — вже бачу, що це потенційно мій постійний фаворит серед засобів для прання.

Рекомендую всім, хто цінує довговічність одягу та дбайливий догляд

Анастасіє, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Woolite

• Каріна Г***
    Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л

Цього разу я прала чорні джинси та шовкову рубашку — речі, які легко зіпсувати неправильним засобом. Але Woolite справді приємно здивував!

Колір залишився глибоким і насиченим, без сірого нальоту, який часто з’являється після звичайного прання. А шовк — м’який, гладенький, як після професійного догляду

І ще окремо скажу про аромат — дуже делікатний, приємний, не «хімозний». Після сушіння речі не тільки виглядають, а й пахнуть «як нові»!

Здається, я знайшла свій ідеальний засіб для чорного одягу!

Переваги:
    збереження кольору, делікатний догляд, приємний аромат.
    Недоліки:

Каріно, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Woolite

• Анастасия Л***

Приятный аромат, всё нравится

Анастасіє, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Woolite

• Роман Г***

Средство отличное. Спасибо.

Романе, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда Woolite

• Елена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л

Очень хорошо что можно купить на розетке,в розничной торговле не встречала. Средство супер в Европе стоит дорого.

Недоліки:

Олено, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.

• Григорій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л

Якщо чесно то вроді як добре робить свою роботу

Григорію, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Woolite

• Дмитрий З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л

Чудовий гель, прийшло все, як замовляли. Гарний об'єм, швидка доставка, аромат, приємна ціна.

Переваги:
    Ціна, аромат, швидка доставка.

Дмитре, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда Woolite

• Ірина З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л

Дуже сподобалися ці засоби! Набагато кращі за Perwoll.

Переваги:
    Консистенція, аромат, якість прання.
    Недоліки:
    Немає.

Ірино, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда Woolite

• Шматко А***

чудовий гель для прання

Переваги:
    м'яко пере, чудовий аромат
    Недоліки:
    не має

Олександре, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда Woolite

• Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л

Супер засіб. Купували закордоном, тепер і в нас по чудовій ціні! Рекомендуємо)

Вадиме, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.

• Тарас П***

Все супер та ще й приємний бонус додали за 1 грн

Переваги:
    Ціна якість
    Недоліки:
    Гемає

Тарасе, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Woolite

• панарина в***

Отличное средство! Не вымывает цвет! Мне понравилось

Переваги:
    Хорошо отстирывает вещи без потери цвета
    Недоліки:
    Для меня недостатков нет

Віолето, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Woolite

• Оксана Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 3.6 л

Хороший засіб, гарно пере, рекомендую, буду ще замовляти.

Оксано, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Woolite

• Лілія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4.5 л

Для чорного колись з Чехії привозила свекруха, дуже мені сподобався, то купую уже в Україні не перший раз. Для кольорового нормальний....і взяла ще для білого на пробу....буду тестувати....але мені прийшло чомусь 3 шт....2 для чорного і 1 для кольорового....завтра буду виясняти у відділенні. Надіюсь то бонус...

Переваги:
    Приємний аромат залишається на одязі
  • Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1.8 л

Приятный запах. Стирает не плохо.

• Тамара К***
    Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 2.7 л

Самий дієвий засіб для чорних речей який я пробувала. Колір зберігає, пахне супер! Раджу!

Переваги:
    Зберігає колір