- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Саме то, що шукала на моті. Якисне борошно.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Прийшло борошно швидко,запаковано в картону коробку,я спершу не замітила що воно пропускає повітря, Сьогодні спробувала приготовити моті ,упаковка пошкодженна , мука з якимись крупинками наче як з манкою ,на смак теж не дуже .просто викинуті гроші на вітер.Не рекомендую,(!
- Переваги:
- Недоліки:
- Борошно з крупинками ,та відкрита пачка
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Готовила моти из этой муки два раза, по разным рецептам, мука портит весь вкус, муку просеивала, но все равно остаются крупинки, не советую
- Переваги:
- Недоліки:
- ужасная мука
- Поденежная С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Трішки є у ньому грудочки. Але, можна прилаштуватися, і проціджувати тісто через сито, тоді все супер. Це я про Моті )
В порівнянні з іншими видами для Моті, воно трішки поступається.- Переваги:
- Хороше борошно з помірною ціною.
- Недоліки:
- Бувають дрібні грудочки.
- Єгор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
буду швидко приїхав, як на фото, ще не пробував
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Мука дуже гарна, буду покупати ще.
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Мука якісна, моті вийшли гарні
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Мука підходить для моті, чудові вийшли. Рекомендую, крупинок не відчула
- Переваги:
- Моті вийшли чудові
- Дарина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Все чудово. Мої рекомендації!
- Анна Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Не рекомендую,спробувала готувати мочі і токпокі,мука зіпсувала весь смак
- Недоліки:
- Мука з крупинками,і усіх страва відчувається як пісок.Крім того смак якогось пластику .Жах
- Юлия Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Як на мене ця мука більше всього підходить для моті
- Переваги:
- Тісто для моті на цьому борошні виходить мʼяке і еластичне
- Лариса К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Продавець не сподобався, замість 10 пачок борошна за акційною ціною отримала 8, а заплатила як за 10.Більше не замовлятиму нічого.
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Дуже сподобалася
- Гоар А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Хочу написать отзыв о продавце. Спасибо,что позвонили и предупредили,что нет товара. Потому что я бы ждала и переживала.
- Недоліки:
- Жанна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Через крупинки в тісті мені зовсім не сподобалось, дуже специфічна текстура тіста, у мене шлунок таке не сприймає, пробувала декілька раз ... Дорослі знайомі сказали що смачно і цікаво, дітям не сподобались . Робила три рази, виходили однаково, напевно це моя особиста непереносимість такої їжі)
- Переваги:
- Тісто липке і тягнеться, легко робити
- Недоліки:
- Відчуваються крупинки(можливо так і має бути)
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Борошно відмінне, для моті просто супер, тісто виходить еластичне, чудово тягнеться і не рветься.
- Переваги:
- Дійсно з клейкого рису
- Недоліки:
- АлікВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
брав для мотті, гарні виходять, рекомендую
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Вкусно!
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Супер якість. Мені дуже подобається і краще ціна.
- Переваги:
- Швидко
- Недоліки:
- Не знайшла
- Ліновицька Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Брала перший раз, борошно чудово.
- Переваги:
- Не дорого
- Недоліки:
- Вандаляк О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Хороше борошно для моті.
- Тамара С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Беру вже не перший раз,мука дуже гарна,моті вийшли смачні.
- Переваги:
- Ціна і кількість
- Недоліки:
- Не знайшла,все сподоболось
- СофіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Борошно дуже класне із нього виходят чудові моті(мочі)Рекомендую!
- Переваги:
- Борошно якісне,виходять чудові моті(мочі)
- Недоліки:
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Борошно топ, саме таке як я і очікувала
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Мука хорошая ,а вот моти мне было сложно делать .
Теперь думаю куда бы применить мне эту муку еще- Переваги:
- Сама мука супер )
- Недоліки:
- Мои руки растут не с того места
- Олена Б***
Заморозьте начинку и попробуйте снова. А ещё, попробуйте в формировании использовать или форму полусфера, или какую нибудь ёмкость с высокими боками и с узким дном.
- Полищук Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Моті вийшли з цього борошна класні.
- Мар'яна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Відповідає опису, хороша клейка рисова мука
- Наталия с***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
хорошая мука
- Переваги:
- хорошая мука, для приготовления разных блюд
- Осипенко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Отличная мука, как для моти так и для других целей.
Брали китайскую и корейскую, по цене дороже, а ничем
не лучше. Ну и плюс, у кого проблемы, без глютена.- Переваги:
- соотношение цена-качество
- Недоліки:
- иногда бывают крупинки
- Полина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Гарем якість
- Полина С***
Гарна *
- Наталья Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Отличная мука, смело берите, есть с чем сравнить, покупала перед этим не тут, очень хотелось из наличия , так та рвется и и не эластичная!!! Тупо половину готового теста выбросила , не возможно было его собрать в пирожное!!!
- Переваги:
- Просто прелесть, клейкая ,но к рукам не липнет, одно удовольствие из нее лепить моти
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Не прибуло до пункту видачі
- Переваги:
- Незнаю
- Недоліки:
- Незнаю
- Яна Б***
Може раніше прийшли, що в статусі замовлення? Чи вже не актуально?
- Альбіна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Добрі моті вийшли
- Татьяна И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Из этого заказа получается 9 шт на мою пропорцию , краситель куркума
- Недоліки:
- Эта партия похуже
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Товар швидко доставили, був у наявності.
- Ксения М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Загальна вага: 700
Покупала для моти. Мука отлично подходит, при правильном рецепте и изготовлении с тестом работать легко.