Відгуки покупців про Навушники Xiaomi Redmi Buds 6 Play (BHR8775GL) Pink (1071790)
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Чудові особливо за свою ціну одні з небагатьох навушників які прожили в мене довше пари місяців(бо в мене ручки трішки не з того місця)
Вони падали в воду на бетон але жили і без глюків
Не пережили тільки побутову хімію коли я розлив на корпус випадково - Євген Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Працюють гарно.
- Переваги:
- Недоліки:
- нема
- Олена У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дякую велике
Все добре і швидко - Євгеній С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники реально топові ну дуже довго тримають заряд, всім рекомендую
- Переваги:
- Найкращі з цієї цінової категорії
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Беріть до уваги, що потрібно мати якусь спеціальну ушну раковину, шоб трималися. З жодним вкладишем не тримається. Мабуть форма не моя. Були до цього Сяомі у мене, трохи овальної форми, лягали в ухо і робили вакуум. Ці дорожчі навіть, але форма не тримається . Робиш максимальний звук на телефоні і всі чують, а ти ні . Стрибати чи бігти по ескалатору божеупасі .
- Артем Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Погане підключення драйвер некорекно пряцює погане шузагушення як для вакуумних наушників футляр такої форми що постійно намагаєшся відчинити нестої сторони зякої потрібно гучність на ноутбуці низіка потрібно підвищувати рівень звуку майже до максиму
- Переваги:
- Легкі самі навушники довго тримає батарея є програма в плеймаркеті до навушників збоку футляра є кнопка для сапряженія навушників і інших функції що дуже зручно сенсори на навушниках дуже чутливі
- Недоліки:
- Підключення шумозаглушення
- МаркВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
гарні вуха, замовляю вдруге /перші втопив/
- Недоліки:
- не вміють плавати
- Данило М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хороші добре працюють
- Переваги:
- Хороший звук
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Спочатку працювали дуже добре , через рік лівий поступово перестав тримати заряд і почав розряджатися через 2-3 хвилини повністю . Правий ще працює.
- Юлія
Точно така ситуація і в мене.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Брав тут рік назад. Ось правдивий відгук перші пів року були нормальні тримали гарно заряд,заряджатись швидко, а потім правий перестав нормально заряджатись треба було постійно поправляти контакт шевелити його в футлярі так продовжувалось майже пів року, а зараз завіси не хоче заряджатись, працює тільки лівий.
- Переваги:
- Недоліки:
- Перестав заряджати футляр
- Олександр
Теж саме але через місяць(((
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Отримала, дуже гарні швидко підключила, звук супер, зручні у вухах, не чути що грає іншим. Поки все супер, напишу після місяця користування.
- ГеоргійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чоткі за свої гроші файний звук
- Переваги:
- Куча переваг дуже круті
- Недоліки:
- Немає і не буде
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чи то мені так пощастило, ... Брала ці навушники для мами, прийшли перевірила, наче працюють, але слабенько, ну ок підуть
Прийшли додому підключатьсь до маминого редмі 9с - не підключається, до телефону племінниці у неї редмі 12 - таж історія, до реалмі 15т, знову не хочуть працювати...- Недоліки:
- Підключилися тільки до одного телефону
- Представник бренду
Прикро, що ви звернули увагу на такі недоліки. Навушники сумісні зі смартфонами Redmi та Realme, тож така ситуація не є нормальною. Рекомендуємо виконати скидання навушників і повторити підключення. Якщо проблема залишиться, радимо звернутися для перевірки товару.
- Игорь Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink
Спасибо.
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
- Переваги:
- Все добре
- Представник бренду
Чудово знати, що товар повністю вас потішив
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дякую.
Дякуємо Вам!
- Дмитро А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Хороший звук, мені сподобались
- Тимофій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники демонструють належну якість роботи, проте є нюанси з ергономікою. За певний час фіксація у вухах послаблюється, що призводить до їх випадіння. Через це на сполученому смартфоні спрацьовує автоматичне призупинення аудіосигналу (музики, радіо). Проблема загострюється під час ходьби.
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Через півтори роки на частого використання, взагалі не тримають заряд
- Леся Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink
Хороші навушники за гарну ціну , брали для iPhone 12
- Евген Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Люкс!!!
- Данііл Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Товар топчик
- Переваги:
- Дешева ціна
- Недоліки:
- Іноді є проблеми зі звуком
- Данилюк Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
За рік з хвостиком експлуатації правий навушник тримає заряд близько півгодини, лівий - години чотири. Дещо знизився рівень гучності.
Купив другі такі самі іншого кольору- Переваги:
- ціна
- Федір Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Супер ціна якість
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чудовий вибір у співвідношенні ціна/якість. Я придбав чотири - собі, дочці, сину та брату. Усі задоволені
- Володимир Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Надіюсь на швидкий ремонт або заміну.
- Переваги:
- Чудовий звук за ці гроші
- Недоліки:
- Через пів року перестав заряджатися лівий навушник.
- Ваня С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Незнаю что сказать, через пол года 1 наушник перестал работать
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink
Купили всі кольори і собі, і дітям: чорні, блакитні і рожеві. Дуже задоволена. Сама користуюсь чорними вже майже рік. Слухаю часто, довго. Заряджаю 1 раз на 5-7 днів. Я не знаю і не бачу ніяких недоліків, але ще й за таку ціну - якість відмінна. Все чути, звук нормальний. Я дуже задоволена. Вухо не болить після них. Дякую.
- Переваги:
- якість, ціна
- Владислав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Розряджається за 20 зв до 0
Заміна акума (400-500 грн) коштує +- як нові навушники
акум YD-1154 3.85V 57mAh 0.22Wh ~~11x5.5- Переваги:
- дешеві
- Недоліки:
- через рік помер акум на R навушнику
- Максим Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
супер
- костя к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Все гарашо работать телефон тоже редмм
- Переваги:
- Все ок
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Гуд.
- Переваги:
- Працюють
- Недоліки:
- Ніту
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Всё супер
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
В целом, очень хорошие наушники. Батарея держит 6 часов активного использования. Быстро заряжаются. Приятно звучат. Через приложение можно настроить тач-жесты для быстрого управления громкостью, переключением и остановкой песен - что тоже очень удобно.
Из минусов: очень слабый микрофон, собеседник глухо Вас будет слышать.- Переваги:
- Звук, автономность, цена
- Недоліки:
- Микрофон
- Вадим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
тихий, очень "плоский" звук. в транспорте еще не пробовал. звук из наушников очень тихий не смотря на то , что викручени на максимум
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- тихий, очень "плоский" звук
- Володимир Н***
Замініть амбюшури на потрібний розмір і все буде ок
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Суперські навушники за свої кошти. Пріорітетом було в виборі було - відключення сенсора в налаштуваннях через додаток, бо ненавиджу випадкові натискання. Рекомендую!