Відгуки покупців про Навушники Xiaomi Redmi Buds 6 (BHR9251GL) Night Black (1124218)
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Я дуже задоволена цими навушниками! Звук чистий і якісний, добре чути як баси, так і високі частоти. Особливо подобається, що навіть на великій гучності звук не спотворюється.
Навушники зручні у використанні — не тиснуть і добре тримаються у вухах. Я можу носити їх довго без дискомфорту. Також великий плюс — гарна шумоізоляція, яка дозволяє повністю зануритись у музику.
Батарея тримає досить довго, що дуже зручно для щоденного використання. Заряджаються швидко, а підключення до телефону проходить без проблем.
Загалом, це чудовий варіант за свою ціну. Рекомендую всім, хто шукає якісні та зручні навушники! - Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Купував 1 березня, сьогодні 2 липня. За 4 місяці експлуатації задоволений не дуже. Обіцяних 10 годин роботи навушників без дозаряджання - не побачив. Сьогодні почали з'являтись рипіння на басистій музиці (seven nation army, Санта лючія і тому подібні), з самого першого дня користування навушники автоматично не приймали вхідні дзвінки.
- Переваги:
- Шумодав, можливість налаштувати через телефон
- Недоліки:
- Немає 10 годин автономної роботи, рипіння в басистій музиці, не приймають ііхдні виклики автоматично.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
В налаштуваннях поставив щоб при виклику приймали дзвінок, але все одно не приймають, треба вручну перемикати. Бувають якісь шуми. Тримають заряд довго, але самого кейсу ненадовго вистачає. Звук сильний, але не сказав би що якісний. Сенсор на дотик працює з перемінним успіхом.
- Переваги:
- Самі навушники тримають довго заряд
- Недоліки:
- Звук, сенсор, приймання викликів, кейс мало тримає заряд
- Представник бренду
Вдячна вам, що написали досвід користування товаром.
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Надо внимательно следить за зарядом
- Переваги:
- Отличный и чистый звук.
Беспроблемное подключение и удобная настройка - Недоліки:
- Барахлит шумоподавление.Проблема с контролем заряда.
- Дмитро Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники інколи глючать і риплять
- Олександр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
купил 2ю пару
отвалился звук на правом наушнике играет тише левого как и на 1- Переваги:
- звук функции
- Недоліки:
- надёжность
- Олександр Ф***
еще как и на первой микро начал шипеть в шумодаве
- Поліна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Звук начебто нормальний, інколи функція шумопоглинання погано працює, але так рідко. Погано реагує на командні жести, теж через раз. А ще мені по розміру великі та постійно приходиться поправляти, насправді дуже часто поправляю, що дратує.
У всьому іншому добре.
Надовго вистачає заряду.- Переваги:
- Гарно тримає заряд
- Недоліки:
- Завеликі у кого маленькі вуха, погано реагує на командні жести
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Не могу подключиться к айфону наушники.
- Роман І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Чудові навушники за свою ціну. Користуюсь на Андроід ТВ. Зручно керувати через дотик переглядом серіалів. Тримають сигнал досить сильно. Через дві стіни не перериваєтся сигнал.
- Переваги:
- Керування дотиком. Звук. Час заряджання
- Недоліки:
- Важко перемикатися між двома пристроями
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Очень хорошие наушники, купил их почти год назад, заряд держат хорошо, конечно пришли мне с браком с которым я смирился, така как я жил с дешевыми наушниками, а сравнив с данной моделью, разница чувствуется
- Переваги:
- Хорошо держат заряд, удобно носить, очень хороший звук, не болят уши от долгого ношения
- Недоліки:
- Сами наушники заряжаются не полностью, в разнобой, от 70% до 100%, приходится следить за каждым через приложение что-бы каждый зарядить полностью
- Володимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники не погані але є проблеми з підключенням до пк
- Представник бренду
Вітаємо. Для підключення навушників Redmi Buds 6 до ПК відкрийте кейс із навушниками (перебуваючи поруч із ПК), щоб активувати режим сполучення. У Windows перейдіть до «Параметри» > «Bluetooth та пристрої» > «Додати пристрій» > «Bluetooth», а потім виберіть навушники зі списку. Переконайтеся, що Bluetooth на ПК увімкнено. Дякуємо.
- Богдан Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Велика дяка, дуже круті навушники
- Переваги:
- Якісний звук
- Недоліки:
- Відстутні
- Представник бренду
Богдане, дякуємо!
- Илона У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Місяц користуюся усе чудово )
- Сергей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Всё было хорошо в начале. Приличный щаук, шумодав. Но через пару месяцев правый наушник почти перестал звучать.
Написал заявление в сервис и уже неделю никакого ответа.- Переваги:
- Звук, шумодав
- Недоліки:
- Не работает один наушник.
- Мирослава Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники норм, звук гарний, все працює добре, заряд теж тримається норм.
Але є недолік - якщо підключенні до телефону (андроід), ноут (віндовз) їх не бачить. Уже і відв'язувала їх від телефону. Якось випадково підключила до ноута, то уже навпаки - до телефону не змогла приєднати. Від'єднала від ноута, ледь змогла приєднати до телефону, ну і звісно уже до ноута ніяк не можу приєднати.
Якщо хтось знає вирішення даної проблеми, буду вдячна за коментарі.- Переваги:
- Звук, тривалість зарядки
- Недоліки:
- Неможливо одночасно приєднати до телефону і до ноута
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Зручні у використанні. Є свій додаток. Влаштовує система шумопоглинання. Як на мене то вартість завищена. Акумулятори в самих навушниках тримають не більше 5 годин. Перевіряю кейс.
- Переваги:
- Влаштовує система шумопоглинання.
- Недоліки:
- Акумулятори тримають не більше 5 годин.
- Олександр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
хорошые качественые наушники
но попался брак
несколько раз отключались при 40%,
делают вид что разряженые,
сброс помогает и ими можно дальше пользоваться
спустя время при включенном шумодаве начал бахать левый наушник,
прозрачность работает нормально
при заряде 20-10% левый наушник бахкает, низких слишком много аж больно
если выключить шумодав/прозрачн то работают как обычные наушники хотя брались ради этих фишек
если разряжкные тоже начнет бахать
также сегодня заметил что громкость на левом наушнике упала немного примерно на 5%
выше указаное не чинится сбросом- Переваги:
- хорошие отличные наушники
- Недоліки:
- немного брак
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
За свою ціну підуть норм навушники.
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Все гарно ,прийшли
Відправка швидка
По роботі як на ціну добре ,підійде для дітей беру 2 пару вже )- Переваги:
- Ціна ,якість
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники просто супер. Рекомендую
- Петро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Користуюсь третій місяць правий навушник почав дюнеприємно клацати робить неприємні звуки!
- Переваги:
- Хороший шумоподав
- Недоліки:
- Погано працює лівий навушник
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Сподобались
- Фёдор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
За свою ціну
- Эна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White
Все працює, якість звучання подобається
Недоліки вказала- Переваги:
- Ціна-якість,налаштування. Шумодав чудовий.
- Недоліки:
- Акумулятор. Швидко сідає батарея і поїхав я досить тихо.
- Ігор Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
більше року користувався бадсами 5, все влаштовувало, тільки з часом почали трохи підглючувать і зіпсувався мікрофон, вирішив купити 6-ті - в порівнянні з попереднім поколінням звук та мікро такої ж якості, до девайсів підключається гірше, з першого разу ще ні до чого не підключилось, але головне це батарея, що сам чохол що навушники тримають десь в двічі гірше чим бадс 5, як на мене за таку мобільність ціна явно завищена, їх реальна вартість має бути на 30-40% менша
- Переваги:
- Недоліки:
- ціна, акумулятори
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Користуюсь вже 3 місяці. Можу сказати що навушники за свою вартість просто чудові. Шумопоглинання, режим прозорості, фірмовий додаток, зручне керування жестами. До тогож звук в них прямо з коробки реально непоганий, але якщо потрібно то можна доналаштувати еквалайзером в додатку. Кейс заряджається швидко та тримає довго. Рекомендувати дані навушники можна 100%
- Переваги:
- Звук, шумопоглинная, прозорість, керування, додаток, час роботи
- Анатолий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Наушники супер
- Переваги:
- Громкие
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Ок.
- Медведєв Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
В цілому, дуже не погані навушники. Звук, час праці, додаток, шумопоглинання і інше цілком влаштовує.
Недоліки:
1. Шукає тільки навушники (обидва або окремо кожний) коли вони поза кейсом. Немає пошуку самого кейсу. Тобто якщо випаде кейс або десь дома за диван впаде, пошук неможливий
2. Немає ніякої можливості подивитись рівень заряду аккумуляторів коли навушники в кейсі і кейс закрит. Сподівався зробити собі автоматизацію що б нагадувала що треба зарядити.- Переваги:
- Ціна, якість, звук
- Недоліки:
- 1. Не шукає при закритому кейсі (сам кейс) 2. Не відображає заряд коли навушники в кейсі.
- Юрій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Гарний звук, заряд тримає довго, наразі всім задоволений. Зауваження та побажання відсутні.
- Переваги:
- Гарний звук
- Юрій З***
Не пройшли випробування пранням )))
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green
Отличные наушники!
- Інна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Дуже класні навушники! Брала чоловікові на подарунок і ми задоволені на всі 100%. Якщо порівнювати з моїми jbl, які навіть дорожчі, то ці мені набагато більше подобаються. Шумоподавлення супер, його навіть можна регулювати в додатку. Звук теж класний. Рекомендую!!
- Наталия Ц***
Якщо розмовляти на вулиці.....чи все добре?? Мене буде добре чути?
- Інна Р***
На вулиці не пробували, не знаю. В приміщенні все чути чудово
- Саша Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Лучшие наушники
- Переваги:
- Шумоподав,прозрачность,звук,автономность
- Ігор Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Скажіть, будь ласка, шановна Розетко, чи має консультант у пункті видачі допомогти з оглядом замовлення та розумінням того, як працює придбаний товар: вмикнути, протестувати тощо?
Чи відповідь: я касир, а не ваш помічник, розбирайтесь самі - це норм- хочете беріть, не хочете не беріть?
По навушникам зауважень немає.
По обслуговуванню - є.
Оцінка в зірочках не за товар, а за ставлення до клієнта.
Сподіваюсь після отримання роз'яснення ще буде така можливість.
Дякую!- Переваги:
- Гарний та практичний девайс
- Недоліки:
- Обслуговування у пінкті видачі.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Навушники дуже крутецькі!!! Все просто чудово: звук, дизайн, додаток для налаштування великий плюс. Звучання просто неперевершене!
- Переваги:
- Все на вищому рівні!
- Недоліки:
- Їх просто не існує
- Софія К***
за скільки часу прийшли вам?
- Евгений Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black
Ціна-якість