Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Lite BHR7115GL Orange (979045)

Оцінка користувачів 4.06/5
на основі 91 відгук
  • Сергій С***

Топ

Переваги:
    Добре тримають заряд
  • Любомир П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Хороші навушники користуюсь вже приблизно рік,від них я задоволений
    Звук хороший в вусі дуже добре сидять

Переваги:
    Хороший звук,добре сидять в вухах
    Недоліки:
    Не значні
  • Антон К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Купував 2 пари, це китайське сміття ріже звук, при всіх налаштуваннях на високу гучність. Через приблизно 15 разів використання почав трісчати один з навушників. Якість зборки хороша. Якість компонентів навушників не відповідає вартості.

Переваги:
    Якість зборки при першому огляді
    Недоліки:
    Китайський мотлох
    • Представник бренду

Вітаю. Можливо товар був пошкоджений в процесі доставки, радимо перевіряти завжди якість перед купівлею.
      Дякуємо.

• Назар В***

Перестав працювати один навушник

• Пузий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Доброго дня, замовила навушники прийшли достатньо швидко, пів року косистання та правий навушник майже не чутно а лівій гучний який і був.

Переваги:
    Зручні у використанні, не випадають з вуха
    Недоліки:
    Правий навушник майже не чутно
  • Валерій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

топ за свої гроші, мене звучання ПОВНІСТЮ задовільняє

Переваги:
    звучання
    Недоліки:
    відсутні
  • Алексей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Звучання непогане, але мікрофон не сподобався, дуже гучно потрібно говорити

Переваги:
    Автономність
    Недоліки:
    М'якість мікрофону
  • Компанієць А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Сама жахлива річ яку я придбала, навушник великий випадає, вуха болять. В користуванні не комфортні.

Переваги:
    Недоліки:
    Вче
  • Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Звук дуже сподобався. Підключаються без танців з бубном. Дуже маленький і красивій кейс. В шторці показує відсоток заряду окремих навушників і кейсу. Підключаються до аккаунта Гугл. У вусі дуже зручно сидять і не падають.

• Руслан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Приємно вражений! Вишукано та сучасно виглядають, приємна якість звуку, гучність в межах норми - мої вимоги задовольняє!) Клас! Сподобалися!

• Вадим Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Перестав працювати правий навушник через місяць використання. В розетці прийняли на ремонт

Переваги:
    Гарний звук
    Недоліки:
    Поганий мікрофон
  • Елена Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Отличный наушники соответствует цена качество

• Андрей А***

купив, досі радуюсь

Переваги:
    гарні навушники
    Недоліки:
    сенсорів не видно
  • Олексій Н***

Навушники дуже погані

Переваги:
    Недоліки:
    Тихо грають,випадають з вуха.
    • Володимир С***

Це явно брак. Повертайте. Навушнмкі ці дуже гучні (але нема високих частот)

• Алексей Г***

Норм. Цена качество.

• Андрій С***

Доволі хороші навушки я ними користуюсь вже 5 місяців

• Михайло Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Отличные наушники за свою цену, звук качественный, в ушах лежат удобно. Рекомендую

Переваги:
    Удобные, отличный звук, хорошо держат заряд
    Недоліки:
    За время пользования не заметил
  • Дмитрий Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Подарил папе на день рождения. Папа доволен !

• Михаил
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Но у меня был гигантский минус с доставкой. Я ждал 5 дней саму доставку(ориентировочная дата получения 30.12.2023 с 15:00-18:00), но к сожалению в этот день, в 14:20, мне приходит смс, что: Ваш заказ задерживаеться, ориентировочная дата получения перенесена на 6 дней вперед... Это первый раз за все время моих покупок в розетке и к сожалению, после этого случая, я был вынужден перейти на другие платформы

Переваги:
    Если говорить про сами наушники - то они очень даже не плохи, есть минусы со звуком... Но это мелочи
  • Валерия М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Користуюсь майже 3 місяці. Все добре було, але сьогодні лівий навушник почав звучати тихіше

• Клім

Спробуйте почистити сітку

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Це мої перші бездротові навушники, порівняти ні з чим, проте мене все задовільняє. Автономність як в описі, звук достатньо голосний, я жодного разу не слухав щось з максимальною гучністю, якщо навушники з гумовими ковпачками в моєму випадку із вух випадають - ці тримаються добре.

Не знаю, це лише в мене так, чи це сурові реалії мобільних бездротових навушників - ПК ніяк не міг їх приконнектити, як слід, а саме, як пристрій для прослуховування аудіо. Приєднував-від'єднуав їх з пк впродовж півгодини і нарешті вдалось.

Можливо, цьому допомогло, що я зв'язав їх саме з ПК, та тепер не відв'язую. Зі смартфону підключаюсь вручну і все працює.

Переваги:
    Об'ємний, чситий звук
    Недоліки:
    Довго налаштовував підключення до ПК
  • Иван Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Трохи завеликі, іноді випадають з фуха.
    А як навушники класні.
    Подобається, що на телефоні вказує відчоток заряду по кожному навушнику та кейсу окремо

• Игорь М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

В целом со своими функциями справляются. Хотелось бы громче звук. И немножко хлипковата крышка бокса. В остальном за свои деньги хороший выбор

• Юрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Брав для ігор на комп'ютері. Під'єднав адаптером Erston Bluetooth 5.3. Якість звуку чудова, можливо басів трохи не вистачає, але в іграх басів особо немає. Гучність на компі стоїть 80%, ще є запас. Звук звичайний стерео, ніякого об'ємного немає, включав windows sonic for headphones - немає різниці. Затримка звуку пострілів трохи є, але зовсім не відчувається. Якщо включити зменшення затримки, то взагалі все чітко, але мені і так нормально. За затримку переживав, але виявилося все значно краще, ніж на попередній гарнітурі. Заряд тримають до 6 годин, залежить від гучності і відстані до адаптера. Пластик гарний, черевиком можна розчавити, але не з першого разу. У вухах тримаються добре у мене. Сенсор працює нормально. Навушниками задоволений, рекомендую.

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Добрі такі навушнички, гарне звучання, уласний кейс, дуже довго тримають заряд (за 3 години користування ± 20% батареї сіло), і мікрофон добрий, навіть по окремості кожний навушник дуже якісно передає звук, але мінус зірка за два моменти які не дуже і мінуси
    1. Досить тихі(хоча звук добрий) але плюс цього той що я чую навколишне середовище на тому рівні на якому достатньо щоб і під машину не попасти, і дівчину почути якщо звертається
    2. Погано сидять у моїх вухах, але тут напевно діло в моїх вухах або поки не звик до таких після вакумок, тому вони плохо тримаються і вже пару раз випадали, тому постійно поправляю

Переваги:
    Гарний звук, добрий мікро, довго тримають
    Недоліки:
    Тихі, погано тримаються у вухах
  • Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Не раджу ці навушники, якщо вони не для дому. Навіть коли пилососиш ти нічого не чуєш при максимальній гучності, в метро та маршрутках тим більше. Звукоізоляції 0, гучність звуку низька

Переваги:
    Режим низької затримки працює чудово, батарея
    Недоліки:
    Звукоізоляція, звук
  • Богдан Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Навушники вельми непогані, мені сподобалося) Звук відчувається набагато об'ємніше, ніж в минулих, які були у мене

• Надежда К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Брала на подарунок сину на Новий Рік, пропрацювали 11 днів, відсутнє з'єднання з телефоном. Повернули по гарантії. Чекаємо вже місяць. Відповіді немає

Переваги:
    Недоліки:
    Якість

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Павло Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

Погано тримаються у вухах. Звук тихий і неякісний. Як звичайні навушники.

Переваги:
    Довго заряд держиться. Гарний мікрофон.
  • Ольга Т***

Дуже гарні навушники

• ВБ

Чим? Тим, що з вух випадають?)

• Альона Д***

Супер.

Переваги:
    Зручно
  • Александр Р***

Соответствует цене

• Василь Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Очікував що будуть працювати краще,звук тихий

Недоліки:
    Купив а тепер не знаю що з ними робити?
  • Павел И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Наушники сподобались. Звук класний, заряд тримають довго. Підключаються швидко. Мені сподобались.

• Дмитро П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: White

До телефона redmi підійшли, звук чудовий, рекомендую

• Дмитро

Нормальні навушники.

Переваги:
    Все відповідає та працює
    Недоліки:
    Поки немає
    • Петя М***

Як працює динамік