Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Навушники Xiaomi Buds 5 Titan Gray (BHR8116GL)

Немає в наявності

4.2/5
Оцінка користувачів 4.2/5
  • Микола К***

Гарний звук,функціонал

• Олексій Ш***

• Віталій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU

Навушники не погані, звук мені подобається, в вусі не відчуваються (пару раз забував що я в навушниках). Якісь виготовлення та матеріали добрі. Мені дісталися по акції. Не відразу призвичаївся відповідати на дзвінки, немає в додатку тренувального режиму, щоб навчитися попадати на сенсор. Не сподобався індикатор заряду на кейсі, коли зелений зрозуміло що є заряд, а потім відразу червоний і навушники вже не заряджаються (треба відслідковувати через додаток).

Переваги:
    Ціна, якісь матеріалів, непоганий звук.
    Недоліки:
    Сенсорні кнопки які чомусь не завжди спрацьовують.
  • Віталій Ш***

Бомбецькі

• Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU

Брав на подарунок. І тут така бяка. Ні один пристрій навушники не бачить. Сам кейс заряджається, бо відчув, що нагрівається, а от навушники - таке враження що ні, хоча коли вставляєш кожен окремо, то діод на футлярі горить, але далі - ну просто нічого. І через додаток теж не додаються до телефону, хоча, наприклад, на ноутбук, вони ж повинні додаватись і без додатку. Єдине, що при спробі додати через додаток, в них якийсь звук проскакує. Ні інструкцій, ні пояснень знайти ніде не вдалося. На сайті посиланнядля навушників нічого немає взагалі. Мені що їх просто повертати? ЧИ хтось може надати консультацію?

Недоліки:
    поки що суцільний недолік

Доброго дня! Дякуємо за звернення. На жаль, дистанційно не можемо сказати в чому саме проблема. Якщо нічого не допомагає, можна зробити повернення.

• Владимир А***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU

Дуже гарний звук, зручний кейс і виглядають приємно

• Александр Ш***
    Продавець: RozetkaEU

Наушники отменные, пишут всё аудио внутри себя.
    К сожалению, купил за 5500 в другом магазине, не видел, что тут такая цена.