Відгуки покупців про Акумуляторний миючий пилосос Dreame H12 PRO (HHR25A)
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відео не опублікували, чомусь. Ну хоча б скріншот. Як тільки валик повністю намокає, наливає купу води (брудної, валик брудний після очистки) і починає її ганяти туди-сюди. Не збирає ні на якому режимі. Ефект прямопротилежний до прибирання.
- Представник бренду
Юлія, добрий день! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна прикрість.
Для вирішення цього питання рекомендуємо звернутися напряму до сервісного центру компанії Dreame : 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
Наші менеджери проведуть індивідуальну діагностику та із задоволенням вам допоможуть.
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Спочатку був дуже якісний та хороший. Потім стали з'являтися незначні проблеми. Наприклад, тече відсік з чистою водою. Не завжди. Але тече. Під час самоочистки не збирає воду і л'є її на підлогу. Було 1 раз, але залишити його без нагляду тепер дуже сумнівна ідея. При початку проблем хотіла проконсультуватися з сервісом по телефону і сюрприз - жоден номер з гарантійного талона не дійсний. Завтра надішлю на сервіс на саму Розетку, хоча очікую, що заберу товар " без дефекту, працює". Питань нема, працює. Додам відео, як. Пробувала сьогодні помити на авто режимі, налив купу води. Навіть на режимі всмоктування її тільки ганяє по підлозі. Вода чорна, хоча щойно увімкнула пилосос, відповідно валик як був брудний так і є після автоочистки. Валик то сушить то не сушить. Нераджу, коротше кажучи.
- Переваги:
- Гарно працював перших 2 тижні
- Недоліки:
- Пилосос не може так працювати
- Представник бренду
Юлія, вітаємо! Нам дуже прикро, що у вас виникла подібна неприємність.
Наша компанія прагне забезпечувати найвищий стандарт обслуговування та завжди докладає максимальних зусиль для вирішення будь-яких питань. На жаль, дистанційно дуже важко уточнити ймовірні причини несправності. Ми проведемо ретельну діагностику товару й із задоволенням вам допоможемо.
Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісного центру компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Будемо чекати!
- Марина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже задоволена, користуюсь рік, не знаю як жила до цього, прибирання вдвічі швидше.
- Представник бренду
Марина, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий помічник,але нажаль ,через три місяці зламався(((став вимикатися через хвилину після початку роботи (((
- Представник бренду
Галина, вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна неприємність.
Наша компанія прагне забезпечувати найвищий стандарт обслуговування та завжди докладає максимальних зусиль для вирішення будь-яких питань. На жаль, без детального огляду товару дуже важко підказати причину заявленої несправності. Ми із задоволенням проведемо ретельну діагностику приладу та допоможемо вам.
Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісного центру Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ідеально справляється
- Представник бренду
Галина, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- АртемВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
В цілому покупкою задоволенний.
- Переваги:
- Зручний.
- Недоліки:
- Трохи шумний.
- Представник бренду
Артем, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
- Светлана И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не жалею,что мы приобрели данный пылесос,уборка действительно стала намного проще.Очень удобно,что полы моются всегда чистой водой,у нас в прихожей кафель чёрного цвета под мрамор ещё и глянцевый,не подумали когда стелили,это ужас,как бы не старалась вымыть всегда видны разводы,с этим пылесосом абсолютно чистый без разводов, блестит как новенький,но при условии если не добавляю в воду моющее, светлую плитку и ламинат мою уже с моющим ( по желанию),в любом случае сразу видна разница между шваброй и пылесосом,пол чистейший.Есть и небольшие неудобства- на неровной поверхности ( порожек),может оставить след грязной воды,если где то возле плинтуса лежит кабель надо быть осторожным,может закрутить под валик,и в закутки ним не подлезешь.Но в целом это мелочи. Огромный плюс - не заморачиваюсь с чисткой после уборки,поставила на базу,кнопочку нажала и пошла по своим делам)).Добавлю, у нас две пушистые кошки,поэтому я сначало прохожу моим трудяжкой вертикальным пылесосом,а потом уже моющим,но это по желанию...Я делаю так))
- Представник бренду
Світлана, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пылесос на столько удобен, что уборка становится в кайф
- Представник бренду
Ігор, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
- Алена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
І чому я не придбала його раніше, він просто вауууу.
Прибираю із задоволенням.- Переваги:
- Супер
- Недоліки:
- На нерівній поверхні залишає воду, це потрібно враховувати.
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
- Алина Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вместо пылесоса , на отделение пришел чемодан
- Представник бренду
Аліна, вітаємо! Нам шкода що у вас виникла подібна неприємність.
Задля вирішення цього питання, ми рекомендуємо звернутись напряму до інтернет-магазину Rozetka. У розділі "Зв'язатись з нами" перейшовши до чат-бота або безпосередньо через менеджерів у пунктах самовивозу.
- Юрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
прибирає на всі 100, дружина дуже задоволена, час прибирання скоротився в двічи
- Переваги:
- швидко, зручно, дуже якісно прибирає
- Недоліки:
- немає української мови
- Представник бренду
Юрій, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до функціонування пилотяга, проте обов'язково врахуємо ваше зауваження для покращення нашої продукції.
Приємного користування! - Игорь Б***
А что всё на английском только?