- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Досить зручна, якісна та компактна доріжка. Обирав цю, оскільки є обмеженні я просторі. Перед кожним використанням розкладаю/складаю, що займає буквально 1 хвилину. За період експлуатації проблем не виникло.
Єдина проблема, з якою зіштовхнувся під час першого використання - необхідність в регулюванні полотна, оскільки воно зʼїжджало в один бік. Трохи витратив на це час, але в результаті полотно тримається - по центру.
Регулювання здійснюється гвинтами позаду, завдяки яких можна збільшити/зменшити натяг з кожного боку, за рахунок чого полотно буде зсуватись більше в певний бік. Перед регулюванням гвинтів рекомендую почитати інструкцію, або переглянути огляд на ютубі, де показано як виконувати регулювання.- Переваги:
- Компактна, якісна
- Недоліки:
- Може виникнути необхідність в регулюванні полотна
- Ганна К***Продавець: Rozetka
Купувала на подарунок чоловікові. Дуже багато працює вдома, сидячий образ життя. В тренажерний зал немає часу ходити, тому вирішили попіклуватись про здоров'я і фігуру. Компакний звір - складається легко. Почала бігати вся сім'я. Можна бігати і ходити навіть під час денного дитячого сну, ввечері також пробували - сусідам не заважає, бо працює тихо і ніякого грохоту немає в квартирі. Хотілось би тільки щоб можна було кут нахилу коригувати, але в цілому достатньо, щоб підтримуватии себе у формі.
- Переваги:
- Тихий, компактний і стильний девайс
- Недоліки:
- Неможливо коригувати кут нахилу
Ганно, добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Приємно, що ви задоволені товаром KingSmith.
- Сергій І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Свою функцію виконує. Подобається, що можна скласти і не займає багато місця
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доріжка якісна. Зручно триматися за поручень, коли повертаєш голову під час ходьби. Дивно, але не знайшов інформацію, що потрібно змастити доріжку перед використанням. Подивився на YouTube.
- Іван Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Як би була можливість повернути, то повернув би. Скрип деки неймовірний просто. Він почався через 2 місяці після покупки. Обслуговував згідно регламенту та манюалу