- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий
Цей убер-девайс здається мені, підживлюється антиматерією з паралельного світу, бо вже йде четвертий тиждень, як я його зарядив і не можу ніяк використати хоча б 25% заряду. Й досі на індикаторі заряду світять 4 світлодіоди. За цей час була відпустка на два тижні і одне відрядження. Телефон - погризане яблуко 6S.
- Переваги:
- Незрозуміло де, але воно десь бере енергію.
- Артур Б***
У айфонів батареї 1500 mAh , тобі і буде хватати на десять разів зарядитись.
- Игорь Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий
Когда получил данный приборчик, удивился его весу и размеру, т.к. когда заказывал не посмотрел его размеры. Напоминает кирпич и весит так же, килограмма пол наверное) С другой стороны бешенная производительность, им можно зарядить планшет, телефон, электрокар, большой андронный коллайдер и еще половина заряда останется, я думаю такая банка в дороге не подведет, очевидно 10 из 10.
- Переваги:
- Производительность
- Недоліки:
- Размеры и вес
- One D*** Show
мой Андронный коллайдер (Htc One m8) у него проблема с батареей точно зарядит я думаю.
- Анатолий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Хороший повербанк. Как для жизни в поле, будучи В ЗСУ, отличный вариант
- Переваги:
- Емнокомть, бренд проверенный временем
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Вадим З***
Бережи себе там. Слава Україні!
- Надія М***
Дякуємо . Слава ЗСУ
- Віталій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий
фото для тих куму цікаві дійсні ТХ (технічні характеристики) і да, тут є QC3.0 (швидка зарядка) про що взагалі не згадується в описі
дорога rozetka дай прочуханки тим хто заповнює опис товарів, бо вже набридло шукати дійсний ТХ/опис товару на інших сайтах (і можливо там же купувати)- Переваги:
- ціна, якість, інструкції на українській мові (вона ж і гарантій талон), QC3.0 (але ним не бажано весь час користуються якщо не хочете пришвидшити деградацію акумулятора)
- Виталий Г***
Заряжается QC 3.0 или заряжает устройства ?
- Віталій П***
то обидва варіанти судячи з мануалу (теж саме вказано на упаковці і на самому павері)
нажаль перевірити не можу як заряджається павер, так як маю лише звичайну зарядку 5V2A (йшла в комплекті з RN5) - Дима Т***
А скажіть будь ласка павербанк на 20000 а скільки його спавжня напруга. Обично павербанки на 3000 менше
- Кондратюк В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Усе буде Україна! Смерть ворогам! Ми переможемо!
- Переваги:
- Дякую щиро! Вже забрав у відділенні! Усе буде Україна! Смерть ворогам! Ми переможемо!
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Користуюсь постійно, телефон, ліхтарі, заряджає швидко, приймає заряд 18w , я задоволений всим крім ціни з початку війни.
- Переваги:
- Швидка зарядка 18 вт , працює рік и працює добре.
- Алексей Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Хочу обновить свой отзыв:как я писал ниже, что заряжал сначала 1А,а потом 2А зарядкой, но забыл уточнить, что заряжал от генератора, так как работаю в том месте где нет постоянного источника света! ((Вчера заряжал уже от сети дома и вот такие результаты :почти за 15 часов зарядки блоком питания на 2А (14час 53мин если смотреть по тестеру) залил в Power Bank 19322mAh.Фото прилагаю.
Прикупил чехол для этого power bank, кто-то писал, что силиконовый чехол не очень, но мне норм.- Переваги:
- Реально ёмкий power bank!))
- Вадим М***
Где покупали чехол?
- Анастасія Ч***
Подскажите пожалуйста, тут писали, что разъёмом Type C можно заряжать сам повербанк, а если телефон от него заряжать, то не работает, у Вас я так понимаю в телефоне именно этот разъём, правда ли что не зарядить или можно смело пользоваться?
- Алексей Е***
Анастасія, к сожалению всё верно:от разъёма Type C от Power Bank Вы не зарядите свой телефон! В этой модели он служит только для зарядки самого power bank и всё.(
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Отзыв о пользовании повербанком. Многие в комментах писали, что пропала быстрая зарядка ТЕЛЕФОНА. Так вот, и у меня случилось. ОКАЗАЛОСЬ, если шнур плохой (тонкий), то нужного напряжения не будет и не будет быстрой зарядки.
Поменял шнур (визуально на более толстый) и быстрая зарядка пошла! Но помните, быстрая зарядка только тогда, когда в 1 порт USB 1 шнур.- Переваги:
- Мощный, стильный, классический дизайн быстрая зарядка!
- Недоліки:
- ЕСЛИ не правильный шнур Type-C, то нет быстрой зарядки.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Чудовий павер банк. Купував такий в кінці 2020. Досі служить, при тому що бували часи, що користувався регулярно кожен день, а бувало, що лежав без діла квартал. Не вмер, хоча я періодично перевіряв заряд і підживлював. Зберігати банки краще не зі 100%, а 50-80% заряду, інакше може вздутися. У 2020 році купував за 499, зараз ціна 1499. Добре, що вже не 2200, як був недавно. Ринок вже наводнили павербанки, тому ціна буде і далі падати, що радує. Телефон з QC заряжає менш ніж за годину до 85%. Заряджає навіть ноути з підтримкою PD по type-c. Мій Dell Latitude у вимкненому стані живить зі швидкістю 15-20% за годину. Не знав, що можна живити ноут не тільки 65W банками, тому приємно здивований. Важить 425 грам, що трохи дивно, бо попередник важить 450. Мабуть, електроніка зменшилась у розмірі. Маю такий же на 10к без QC. Він важить 240, але по габаритам в 2.5 рази компактніший, тому для повсякденного носіння в торбі зручніший на 10к, але для живлення багатьох пристроїв, включаючи ноут з підтримкою PD і гаджети з QC, то краще цей. Базеус не купуйте. Там один суцільний брак і вони мруть як мухи через місяць.
- Переваги:
- Телефон з батареєю 3-4к заряджає менш ніж за годину. Може живити роутери і ноутбуки з type-c з режимом power delivery 15-20% на годину.
- Недоліки:
- Ціна, при одночасній зарядці 2 пристроїв падає сила струму.
- Ігор
Сила струму при одночасній зарядці не падає, а розподіляється по паралельно підключеним споживачам пропорційно їх опору (закон Кірхгофа). Це не недолік, це фізика.
- Дмитро
Я це і мав на увазі. Але в чому різниця? Ділиться на 2 чи ні, але для одного пристрою вона ж таки падає вполовину. Зараз є GaN зарядки, які можуть одночасно видавати 3A на кожен порт без будь яких просадок і розпаралелювань. Думаю, виробник міг заморочитись і зробити одночасну QC для двох пристроїв, хай навіть ціною швидшого розряду банки чи вищої на пару баксів ціни. Мені здається, люди повинні знати, що якщо підключити телефон на зарядку в режимі QC, а разом з ним додатково підключити навушники, фітнес браслет, ліхтарик чи будь який інший гаджет у другий USB порт, то телефон перестане отримувати 3А, а отримуватиме ~1.5А поки інший гаджет не відключать, бо потужність банки ділиться між 2 портами порівну.
- Андрей О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
При подключении одновременно двух роутеров нужно сначала подключить usb к банку а потом штирьки к роутерам и тогда все работает.
- Переваги:
- Хороший качествений банк .всем советую.
- Максим
Привет, а роутеры у тебя какой мощности на 5,9 или 12v? Оба подключил через какой кабель и оба работают?
- Андрей О***
Usb dc 5 - 12
- Максим
А оптоволоконный терминал 12v каким кабелем вместе с роутером 12v подключил? В разные разъемы оба и все работает?
- Олексій Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Покупал такой 1,5 года назад,и решил ещё купить для дочери,за полтора года цена конечно выросла в 3-4 раза,но не суть важно..Брал сознательно,зная его плюсы и минусы.Рекомендовал бы его новым покупателям на сегодняшний день?Конечно да,даже с учётом возросшей цены да!
- Переваги:
- Надёжный,есть быстрая зарядка,есть отличная функция зарядки смарт часов,фитнес браслетов и беспроводных наушников зарядкой малым током,который включается двойным нажатием на боковую клавишу!)
- Недоліки:
- Нет возможности заряжать телефон с Type C разъёма от самого повербанка!
- Олексій Є***
Тут где-то есть моё видео распаковки и демонстрации включения режима малого тока)
- Максим О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий
Отличный павер банк!
- Переваги:
- Цена - качествона 5
- Недоліки:
- Нытики в комментариях о том что тяжеловат, если для вам 450 грамм это страшный вес то мне вас жаль.
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Хватает на две зарядки. Телефон на 6000мАч. Ещё и остаётся.
- Григорук Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
При, практически, повсеместной фальсификации литиевых батарей, возник вопрос: "А действительно ли этот Power Bank, при 5 вольтах способен выдать заявленные 12000mAh. Ожидал максимум 8000 мАч. При зарядке телефона от этого Power Bank-а через USB тестер (с памятью), который регистрирует напряжение, ток, время зарядки и отданную ёмкость, получил неожиданный результат. Свои 12000mAh, Power Bank выдает полностью. Тестирование остановил на 12100mAh. При этом напряжение не проседало ниже 5 вольт (5,12-5,02В). Пока всем доволен. Редкий случай, когда Power Bank соответствует заявленным характеристикам. Рекомендую!
- Переваги:
- Ёмкость соответствует заявленным параметрам.
- Недоліки:
- Медленный
- Олег А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
4500акк бистрой зарядкой с 25%до 100% зарядил 4раза, от сети зарядил павербанк 2А 10w блоком за 7часов, с двумя значениями,с одним около 10часов
Пока всё устраивает- Переваги:
- Быстрая зарядка
- Инна В***
Подскажите, пожалуйста, какой переходник Вы покупали?
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий
Мой Iphone 8 plus заряжает полных 7 раз. Ну не сказка ли?
- Денис
Быть такого не может. емкость батареи 8 Plus примерно 3000 мАч. На выходе у powerbank'a примерно 12000 мАч, так что зарядить он может максимум 4 раза.
- Максим Л***
Ёмкость аккумулятора в 8 плюс - 2675 мА∙ч .
Так же в параметрах моего айфона указано, что его ёмкость на данный момент составляет 83% , что равняется 2220. В итоге получаем 5,45 раз. К тому же я не ставлю на зарядку телефон, когда у него уже 0%. Обычно это 20-30%.
Так что 7 полноценных дней мне этот павер служит.
Спасибо
- ИванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Супер. Претензії немає. Тест показав 18156 мАгод.
- Тетяна Ш***
агов! а ви що протестували? на фото зовсім інший банк!!
- Александр
Для "Тетяна Шеіна", на фото вообще не виден банк. Это зарядное ус-во.
- Саша Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Хорошая штучка.приобрельгод назад на розетке...на работе все смеялись..зачем он тебе...сегодня не смеются...качество отличное....заряжается за семь часов от зарядки сяоми 3А...телефон могу зарядить четыре раза ,а то и пять...телефон то мой далеко не новый...
- Недоліки:
- Иногда не даёт быструю зарядку.
- Иващишина Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Все супер,замовляю не перший раз, дуже потужний, я задоволена
- Переваги:
- Потужний
- Недоліки:
- Ціна росте як на дріжжах
- Ирина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Начитавший равное количество позитивных-негативных отзывов,решила сыграть в национальную игру "наступи-на-грабли"...
Заказала,получила,зарядила,разрядила - вроде без проблем.
Поэтому,это "рулетка".
У кого-то работает штатно - у кого-то не работает вовсе.
Заряжается ,как и любая другая "банка" сопоставимого размера.
Конечно надо заряжатьболее-менее современным зарядным,мощностью от 2А и до максимум 3.6А(о чем и указано в инструкции)
Более мощным не стоит
Ну,а если меньшим - увлекательный процесс зарядки может затянуться на несколько суток(как у некоторых юзеров видимо и происходит судя по отзывам)
Кстати процесс зарядки микротоком здесь активируется двумя нажатиями кнопки(что тоже есть в инструкции,но кто ее читает?),в других "банках" так наоборот включается "быстрая зарядка"- Переваги:
- Недорого,хотя покупала до скидки.Заявленые,указанные функции выполняет.Требования о быстрой зарядке сюда неприемлимы,их нет в ТТХ.Кому это необходимо,ищите эту фукцию в более дорогих батареях
- Недоліки:
- Пока нет
- мирослав о***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Повер банк отримав з 1 поділкою заряду По інструкції виробника зарядив звичайним зарядним- використовувати швидку зярядку пристрою з самого початку не захотів Зарядка тривала майже 10 годин Вага пристрою відповідає опису По голограмі провірив на оригінальність- ОРИГІНАЛ!!! Перед покупкою читав багато відгуків -усе відповідає дійсності Усім задоволений!!!!
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Не виявлені
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Батарея добра, але справа в іншому. В мирний час я купив такий аккумулятор майже втричі дешевше! Справа ваша!
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Підійде для заряджання телефона з швидкою зарядкою
- Переваги:
- Робить роутер 9 v і маршрутизатор 12 v
- Недоліки:
- Не виявив
- Олексій Є***
Денис,не зрозумію,у мене два таких кабелі,але 12V,і при підключенні до повір банку цьому на 20000mAh,що Baseus на 30000mAh повербанку обидва не працюють,окремо так,а якщо обидва в два порти USB-A включаю то тухне повербанк! (
- Сергій Б***
Олексій - може це у вас підсилювачи не роблять як треба. Ток видае по 2м юсб достатньо цій павербанк. 2 ампера чи трохи нижче.
- Олексій Є***
Денис, а як це відзначити?
- ткач е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
хватает зарядить poco x3 pro 2 раза, 11 айфон почти 4 раза. тяжелая, полностью заряжается до 8 часов.
- Переваги:
- емкая, удобный индикатор
- Недоліки:
- вес, долго заряжается
- TEZvВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Брала павер-банк ще в січні, по знижці, дуже схвальні коментарі були, тому, це підкупило. Заряджає десь 8 годин від Тайп-С сам себе. Раджу саме цей вид зарядки, як і сказано в коментарях, перевіряла юсб, набагато довше. Брала по позитивним відгукам і не жалкую. Хороший павер-банк, заряджає 4000 мА телефон швидкою зарядкою 3 рази.
- Переваги:
- Ємність, збірка
- Недоліки:
- Богданов Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Товар конечно топ!
- Переваги:
- Достойный
- Недоліки:
- Очень дорого
- Шлома А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Нормальный павербанк 10 милимампер есть
- Переваги:
- Нормальный павербанк 10 милимампер есть
- Недоліки:
- Цена хотелось бы грн за 200)))
- Иван В***
10А или 10.000 мАч.
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Позавчора забрав свій павер банк з Укрпошти, упаковка була із вм'ятим кутом, на щастя удар прийшовся на пустий куток коробки із кабелем. Не знаю на якому етапі його упустили, чи халатні працівники Укрпошти чи безвідповідальні працівники складів Розетки.
Сама коробка опломбована. Код безпеки на захисній наклейці підтвердив оригінальність, а також сам пристрій відповідає особливостям оригіналу (інфо з блогів Xiaomi).
Дата виробництва 05/2021.
Девайс звісно був практично повністю розряджений, почекавши трохи для нормалізації робочої температури до кімнатної (все-таки листопад на дворі) поставив на зарядку від ЗП MDY-08-EI від Мі8 через usb-c. За три години зарядився на 3/4. А повний заряд досягнув за 7 годин, нагрів відсутній.
Для першого тесту зарядив Redmi 9T (6000mAh) з 10 до 100 (це ~5400мА) ч/з провід смарт-ну.
Результат: павер банк розрядився лишається на 1/4. Зарядка 9Т тривала 2 години.
Важливе уточнення для майбутніх покупців: звертайте увагу на характеристики, а саме, "вихідна" (корисна) ємність - 12 000mAh, а 20 000 це загальна "вхідна".
Також обов'язково ознайомлюйтесь із інструкцією в комплекті.- Переваги:
- Невисока ціна, велика ємність, якісна збірка, оригінальний продукт, підтримка двостороннього QC 3.0
- Недоліки:
- Оманливий маркетинг виробників павербанків, прим'ята упаковка
- Игорь
А куда деваться ещё 8000 мА?
- Максим П***
Ігор, вони утилізуються під час роботи самої банки, процесу "конвертації" струму (коли використовуються різні режими зарядки телефону). Також є залежність від режиму зарядки самої банки. Так всі павербанки працюють. У відгуках про це написано детальніше.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
хватает очень надолго, действительно емкий.
! обратите внимание - заряжать его желательно хорошим блоком и шнуром (например, оригинальным от какого-то смартфона), иначе заряжаться будет несколько суток. с нормальным блоком и шнуром заряжается примерно за ночь с ноля до 4 индикаторов.- Переваги:
- емкий, быстро заряжает, есть возможность подключить два телефона, разъем для зарядки двух типов (юсб и тайп-с)
- Недоліки:
- ЖЕНЯ О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий
- Заряджався майже добу, оригінальним сяомівським зарядним від ноут 7.
- Вистачило на 3 повних заряда і 4й раз зарядив на 65% ноут 7 (використовував порт 1)
Для моб.телефонів реальна ємкість в районі 13 тисяч.
Для такої ціни достойний результат.- Переваги:
- Ціна-якість
- Александр С***
Если что там полноценных 18600 а не 20000, спросите почему? - да потому что на сайте даже указана информация о том что продукт с емкостным зарядом имеет потерю до 7% это у всех брендов обсолютно!
- Татьяна П***
То же самое. Очень долго заряжается. У меня зарядное на 1А от сяоми, 12:30 заряжала (купила, было около 35% заряда). Да и гаджеты заряжаются долго. Может дело в самом гаджете и мои больше 1А не могут кушать. Даже не знаю...
- wikarВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий
Все як я хотів. Величина, товщина і красота. Брав для походу і думаю немає кращого! Роз'єм "С" тут при нагоді, коли хочеш зарядити швидко свій павер банк. Інструкцію відсканував для всіх. Дякую сяомі і "Розетці".
- Переваги:
- Компакт, роз'єм, об'єм заряду
- Недоліки:
- Ще не бачив
- Павел К***
То есть быструю зарядку на выход даёт? Не только на вход ??
- Виктор М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий
Купил первую свою УМБ, поэтому сравнивать особо не с чем. Но сказать есть что ))
Батарея действительно имеет "выходную" емкость на 20 000 mAh. Но для тех кто не умеет,или скорее всего, просто не читает инструкции по эксплуатации скажу, и в китайской книжке и в русском\украинском варианте инструкции написано - 20 000 mAh только при заряде батареек вольтажом 3.7 V . Если батарейка имеет вольтаж 5V то емкость будет меньше - примерно 13 000 mAh . Кстати мелкими букавами про это написано и на самой УМБ . Поэтому считаю товар качественным и отвечающим всем своим характеристикам. Посмотрим как она прослужит. Правда один минус я все таки нашел)) - 420 грамм веса - много для ношения в руках, и даже в джинсах, как тут некоторые пишут ))). Но это нормально - качественный аккумулятор не может весить чуть больше пластика на собственном корпусе.
Товаром доволен - Всем рекомендую - берите пока есть - тем более Розетка дает на нее скидку ))).
Розетке - большое спасибо за работу - товар качественный , обработка заказов - быстрая, если бы еще и своя доставка была, приходиться пользоваться Новой Почтой ))))- Переваги:
- Качество сборки,время зарядки
- Недоліки:
- Тяжеловат))
- Максим П***
Це не "выходная мощность", а якраз "входная". На виході буде завжди менше.
- Рyслан О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий
Відповідає опису. Після повної зарядки зарядив дварозряджених до нуля самсунга а5 2017р на 100відсотків за годину сорок. Втратив тільуи одну позначку заряду з чотирьох.
- Переваги:
- Є швидка підзарядка для телефону. Самого можна заряджати як стандартним розйомом так і Type-C.
- Недоліки:
- Білий колір якщо це можна назвати недоліком.
- Станислав Б***
Руслан, подскажите, как выключить пауэрбанк или он не выключается и всегда мигает?
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Вже більше року як замовили, чудово заряджає та тримає заряд. Зараз в важкі часи для країни нас дуже виручає!
- Переваги:
- Добре заряджає та тримає зарядку.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий
Замовляла цей Power Bank ще в далекому 2021р. дуже гарна якість дуже гарно працює дуже довго тримає батарея і по цей час що наразі вже 2025р. тому рекомендую
- Переваги:
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Хороший павербанк, телефон на з акумулятором на 5000 mah зарядив за 2 години. Сам павербанк заряджається ≈ 7-8 годин.
- Переваги:
- Акційна ціна
- Недоліки:
- Маркий корпус