Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про УМБ повербанк Y-Kryptone N-13 Ultra Slim 10000 mAh Black (YK-N13-B)

Оцінка користувачів 4.23/5
  • Олена М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Заряджається, працює, але немає прискореного заряджання.

Переваги:
    Компактна, приємна на дотик, працює
    Недоліки:
    Немає прискореного заряджання
  • Дарина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Легкий, не займає багато місця, заряджає швидко .

• Лагоцкая Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Заказала два, приехал товар в срок хорошо упаковано, все работает. Но в характеристике указано что есть функция "быстрая зарядка" по факту ее нет, пробовала разные шнуры на обоих устройствах. Купила именно эту модель только из-за этой функции, без этой функции цена завышена на товар.

Доброго дня, шановний покупець!
      Для швидкого заряджання використовується порт Type-C.
      Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів Y-Kryptone, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.

• Олександріна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий

Вітаю! Хочу повернути товар. Не заряджає телефон, змінювала багато кабелів, все одно не працює.

Переваги:
    Не можу сказати
    Недоліки:
    Не працює

Доброго дня, шановний покупець!
      Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
      Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
      В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів Y-Kryptone.

• Степанов А***

Класна мобільна батарея

• Руслан С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий

Гуляю завжди допізна, але я на зв'язку, бо зі мною мобільна батарея.

• Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Мобільна батарея – вогонь.

• Максим Р***

Кишеньковий повербанк.

• Михайло Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Мобільність,компактність та зручність - головні переваги на мою думку.

• Степанов А***

Мобільна батарея якісна. Рекомендую

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий

Не якісний товар. Пару разів спрацював і на тому все. Не заряджає.

Доброго дня, шановний покупець!
      Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

Компактна якісна мобільна батарея. Всім задоволений.

• Мітченко
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний

гарний павербанк,гарне співвідношення якості та ціни