- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює без проблем. Заготовив на зиму кучу дров)
- Переваги:
- Недоліки:
- Ланцюг швидко тупиться.
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Видалити відгук неможливо..
Прикріпляю фото до попереднього коментарю.- Вася
а где фото?
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отримав пилу та перед збиранням візуально оглянув її. За таку ціну наче все нормально, але є питання - тріщина на одній з деталей (фото прикріпив). Чи це критично важлива деталь для роботи пили та можливо її використовувати, чи відправити пилу назад по гарантії?
Вже другу пилу різних виробників замовляю і кожна з якимось дефектом (не щастить чомусь :(- Переваги:
- ще не випробовував
- Недоліки:
- якість збірки
Онлайн-консультант RozetkaДоброго дня,Богдане! Зверніться,будь ласка, в наш сервісний центр для вирішення цього питання. посилання
- Володимир А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пила супер але ланцюг треба замінити , тверді породи тупиться бігом ,остальне супер заводиться з пів оборота !
- Переваги:
- Ціна і пила
- Недоліки:
- Ланцюг
- Володимир А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для домашніх цілей супер, десь зрізати дерево, порізати дрова. Вистачає з головою. Рекомендую.
- Переваги:
- Легко запускається, не важка.
- Михаил Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пилой доволен. Работает как часы .
- Вадим Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отлично
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це моя перша бензопила. Обирав для заготівлі дров та обрізання гілок.
Доставили швидко, Розетка + Укрпошта.
Отримав, розпакував, зібрав. Виготовлена як на мене досить добре.
В руках тримати зручно. Хоч і не так легко. Все таки 6 кілограм в руках. Першу порізку деревини (яблуня, горіх) проводив в холодну погоду. Завелась легко.
Обкатував на якісному бензині і маслі. Як казав мій дід, головне давати масло в бензин по нормі, або трохи більше. І це правило як для обкатки так і для роботи. А особливо в холодну пору.
Обороти прийшлось дещо відрегулювати. Що дійсно не сподобалось, розхід масла для змазки ланцюга. Йде багато. Навіть на холостий хід прокапувало. А от розхід бензину мене порадувало. Думав піде більше
Працював з проміжками, без сильних нагрузок. А далі побачимо.
Загалом, покупкою задоволений. Все таки працювати стало легше, та і робота виконується швидше.- Переваги:
- Потужність, легкий пуск, доступна ціна
- Недоліки:
- Підкапує масло на холостих
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#мояраспаковка
- Чухлеб И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- для своей цены нормальная пила
- Недоліки:
- не видела
- Галушка В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Дмитрий Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купил, собрал, завелась быстро. Услышал какой-то шелест, думал обкатается пройдет, после одного бака появились звон, холостой не стабилен, пила глохнет, масло для цепи бежит ручьем на холостом ходу.
- Шостак С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пила отличная, завелась с пол тыка вот только на крышках бачков резинки плохо держат. А так я доволен.
- Переваги:
- Удобная.Хорошо заводится.
- Недоліки:
- Резинки на крышках.
- Французан В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Масло для смазки цепи льется со всех щелей капает без прерывно так и должно быть ?
- Владимир C***
Нет, так быть не должно. Масло сочится из отверстия подачи на шину или из регулировочного болта маслонасоса? Если из отверстия подачи - значит, шина неплотно прилегает к стальной пластине, которая прикрывает это отверстие. Ищите причину. А если через регулировочный болт маслонасоса - то тут Вы ничего не сделаете, даже замена маслонасоса не всегда помогает и остается одно - сливать масло из бачка после того, как все, что планировали на данный момент перепилено. Только не забыть залить масла в бачок перед следующим использованием.
Если же течет через пробку бака - то надо менять пробку вместе с резинкой либо саму резинку. Пересылать из-за этого туда-сюда пилу (в сервис и обратно) или нет - выбор за Вами, я бы сделал все сам, так как пила обычно может понадобиться как раз тогда, когда она будет в СЦ....
- Вдовиченко Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За рік використання працює без відказно. Рекомендую.
- Переваги:
- Надійна
- АЛЕНА К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Спасибо РОЗЕТКА пока не один ваш товар не подвел.
- Переваги:
- Заказ обработали быстро,пилу получил, собрал.....ураааа....работает!!!!
- Недоліки:
- Пока нет
- Микола П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пилка хороша. Після старого Гудлака радує легкий пуск. Замінив на 15" шину і цеп хускварна. Звір.
- Переваги:
- Ціна, легкий пуск.
- Недоліки:
- Немає.
- Александр Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Просто зверь! (но не переливайте масло - тот редкий случай, когда маслом кашу/пилу испортишь ;) - лейте масло в бензус на минимуме - 1/40-1/50
- Переваги:
- пилит все
- Бойко Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пила супер, и цена хорошая, в руках держать удобно, вибрации сильной нету, обороты хорошие, за такие деньги советую взять.
- Переваги:
- Пила супер.
- Недоліки:
- Шина и цепь.
- Артём М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная пила
- Бурба С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Розетка научитесь гарантию заполнять
Эксперт RozetkaДобрый день! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. С подробной инструкцией по получению или заполнению гарантийного талона Вы можете ознакомиться по ссылке. Также Вы можете обратиться к нашим менеджерам по номеру (044) 364-83-65, и они помогут Вам в решении данного вопроса.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нормальная пила ,за полтора года использования ни разу не подвела
- Taras M***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Раджу після покупки замінити шину на меншу 40 см і ланцюг штіль пила працюватиме як має бути
- Роман Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Розетка, почему не заполнен гарантийный талон? От слова ВООБЩЕ?
Эксперт RozetkaДобрый день, Роман! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. С подробной инструкцией по получению или заполнению гарантийного талона Вы можете ознакомиться по ссылке . Также Вы можете обратиться к нашим менеджерам по номеру (044) 364-83-65, и они помогут Вам в решении данного вопроса.
- Кочерга Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Пока работает ,удобная не глохнет.
- Недоліки:
- Слабая нить стартера ,уже розслоилась, нужно заменить
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чере місяць обірвався шнурок стартера, через два випав "піптик" доя підкачки бензину, в основному працює нормально.
- Степан М***
До СЦ звертались?
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добрий день.Порадьте будь ласка якісний ланцюг - до пили
- Переваги:
Представитель компанииДобрый день! Виталий, цепь подходит 72 зуба, шаг 0.325, толщина 1.5 мм
- Taras M***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- нема
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отлично работает!
- Валентина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Получили свою пилу очень быстро. Качеством довольны,уже прошла проверку. Все работает замечательно, заводится очень легко, даже сынок смог завести. Рекомендуем.
- Переваги:
- Легко заводится,хорошо пилит.
- Недоліки:
- Не обнаружили
- Александр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Заменил цепь на BOCSH/ Перепилил около 10 кубов/пока замечаний нет.
Правда обкатал хорошо и бензин только 95премиум.
Вот как то так.- Переваги:
- Мощная
- Недоліки:
- Цепь не качественная
- Петро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це моя не перша пила з китайських бензопил якість непогана для саду та заготовки дров підходить як найкраще,моя рекомендація для тих хто захоче придбати врахуйте ,що потрібно купити нову якісну пильну цеп.Я зразу придбав шину 40см та цеп орегон шиною 40 см набагато лекше працювати.Всім вдалих покупок.
- Переваги:
- Потужна,заводиться добре,холостий хід відміний.
- Недоліки:
- Потрібно регулювати карбюратор,цеп швидко затуплюється важкувата.
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не рекомендую из=-за проблемного карбюратора, быстро рвущегося шнурка в стартере.
- Переваги:
- Мощная, эргономичная, на ПЕРВЫЙ ВЗГЛЯД из качественных материалов.
- Недоліки:
- 1.После 30 мин работы двигатель пошел в разнос,, сдал на регулировку. Проработала час опять мотор вразнос. Не знаю какой там установлен карбюратор, но что то не додумали. 2. Шнурок кик стартера хлипенький и порвался очень быстро. Пока что недостатов больше, чем удовольствия от владения сим девайсом.
- Жора
Советую обратится в сервисный центр, там должны по гарантии исправить: посилання
- Мейсар С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Раджу приобрести
- Переваги:
- Хороша цена,і качество нормальне
- Недоліки:
- Не нашол
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приобрел эту пилу отцу в подарок!!! Доставили быстро, комплектность полная!! Со зборкой и настройкой решили не заморачиваться, подьехали в специализированный магазин, там все собрали, натянули, приготовили смесь и провели первый запуск!!! Кстати, тамошний Продавец довольно положительно отозвался о пилах этой марки. Опробовали на даче в саду - результатом довольны!! Заводится просто и понятно, пилит на ура!! Но всегда есть НО, и в случае с Зенитом оно заключается в следующем: абсолютно неудобна горловина для заливки смеси в бачок... как не изощрялся всеравно смесь проливается и мимо и на руки... надо было предусмотреть или какую то лейку в комплект или какую то возвышенность в районе самого отверстия!! Второй момент который не порадовал-это хлипкий пластик на крышке которая прикрыват фильтр- в процессе обрезки сада, где то, по ходу, придавили веткой и эта самая крышка треснула... трещина не критична и едва заметна но все же не приятно, что так случилось в первый день работы! В целом пила соответсвует требованиям - для дачи, для сада! Самосвал дров пилить ею даже не собирался, ибо не испытываем такой нужды!! Так что для нечастого неочень интенсивного использования, думаю, сойдет;))
- Переваги:
- Цена, простота
- Недоліки:
- Хлипкий пластик
- Александр
Спасибо опыт использования пет-бутылки учту;)