- МаксиміліанВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 24
Zewa с ароматом лаванды - прекрасное продолжение всей линейки туалетной бумаги от этого бренда.
Уже лет 5 не меняем этот бренд ни на какой другой (пробовали, но всегда возвращались к Zewa)
Шикарное качество, ультранежная бумага, при этом плотная (не разлазится в руках на слои), лёгкий и приятный аромат
Ну и конечно же легендарная втулка, которую также можно выкидывать в унитаз (удобство 100%)
Единственный микроминус - упаковки по 4 рулона, конечно, удобнее, НО зато на 24 или 36 прилично дешевле выходит))
А так - однозначно всем и всегда рекомендовал и буду рекомендовать только Zewa и именно 3-х слойную.- Переваги:
- ультранежная бумага, при этом плотная (не разлазится в руках на слои), лёгкий и приятный аромат
- Недоліки:
- большая упаковка, по 4 рулона удобнее
- Сергій Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 5. Всього рулонів: 40
Нормальний папір. Не набагато кращий за аналогічні.
- Переваги:
- Додатковий запах
Представник постачальникаСергію, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що туалетний папір Zewa Deluxe Лаванда залишив приємне враження та що Ви відзначили його легкий аромат — він створений, щоб додати відчуття свіжості та комфорту щоденного користування. Дякуємо, що обираєте Zewa та ділитеся своїми спостереженнями. Бажаємо приємних покупок!
- Руслан У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 5. Всього рулонів: 40
Представник постачальникаРуслане, вітаємо!
Щиро вдячні за позитивний відгук та високу оцінку Zewa Deluxe Лаванда. Нам важлива Ваша думка! Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення.
- Бершадская С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 16
Бумага качественная, рекомендую. Обслуживание на высоком уровне, быстро и чётко. Молодцы.
- Переваги:
- Мягкая, с лёгким ароматом.
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук!
- Страхова А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 16
Як на мене, цей папір самий найкрайщий.
Представник постачальникаОлександро, вітаємо! Дуже дякуємо за позитивний відгук! Нам важлива Ваша думка!
- Лариса Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 16
Благодарю!
Представник постачальникаЛарисо, вітаємо,
Дякуємо за відгук. Комфортного використання!
- Сюзанна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Люблю Zewa, хорошая и мягкая текстура, пахнет и плотная.
- Переваги:
- Вкусно пахнет, не тонкая
- Недоліки:
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 24
Пахне легенько лавандою.
М'яка, трохи сіра.- Переваги:
- Супер ціна
- Недоліки:
- Бумага трішки сіра
- Денис Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Отличная туалетная бумага
- Рыбальченко Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Отличная туалетная бумага, моя попа теперь сияет чистотой и приятно пахнет лавандой!
Я довольна!- Переваги:
- Мягкая, белая, ароматная
Представник постачальникаЛада, вітаємо,
Дякуємо, що обрали папір ТМ Zewa. Комфортного використання!
- Ілона П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 16
Найкращий туалетний папір, купуємо тільки Zewa уже років 8. Дуже легко відриваються квадратики, має свою щільність завдяки 3 шари. Мої діти обожнюють цей папір, з ними важко економити
- Переваги:
- Все добре
Представник постачальникаІрино, добрий день,
Дякуємо, що поділились відгуком на нашу продукцію! Комфортного використання всій родині!
- Віталій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Дякую. Я думаю що відгуків не треба.
Представник постачальникаВіталію, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір тришарового паперу Zewa Deluxe Лаванда. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок! Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення. Бажаємо приємних покупок!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 16
М’який трьохшаровий папір із легким ароматом лаванди. Якісний, не рветься, рулонів вистачає надовго.
- Переваги:
- Міцний, м’який, з легким ароматом. Дуже сподобався
Представник постачальникаОлено, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір Zewa Deluxe Лаванда. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок! Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення. Бажаємо приємних покупок!
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Часто купую Зева, найбільше подобається персикова
- Переваги:
- м'яка, гарно пахне
- Недоліки:
- швидко закінчується
Представник постачальникаОльго, вітаємо!
- Екатерина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 5. Всього рулонів: 40
Давно покупаем бумагу только этой марки, в этот раз решили взять сразу много и попробовать новый аромат, так вот запах порадовал больше всего - как будто какими то дорогими духами пропитано, очень приятный и не навязчивый) А так как всегда качество отличное, пришло 5 пачек по 8 штук в каждой, запакованные еще в один большой пакет с ручкой, удобно))
- Переваги:
- Большое количество по более выгодной цене, отличное качество, приятный аромат
Представник постачальникаКатерино, вітаємо!
Щиро дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку Zewa Deluxe Лаванда. Ми цінуємо Вашу довіру та зворотній зв'язок. Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
СПАСИБО!
- Переваги:
- ХОРОШАЯ бумага с ПРИЯТНЫМ запахом.
- Недоліки:
- НЕТУ
Представник постачальникаОлександр, вітаємо!
Дякуємо за вибір ТМ Zewa та високу оцінку Zewa Deluxe Лаванда! Нам важлива Ваша думка.
- Раїса Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 16
Супер пупер дупер
Представник постачальникаРаїса, вітаємо!
Щиро дякуємо за Ваш вибір та високу оцінку Zewa Deluxe! Для нас важлива Ваша думка! Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення.
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 16
Гарний туалетний папір,ніжний аромат лаванди освіжаючий.
Папір делікатний те що потрібно для таких нужд.
Все ок !- Переваги:
- Ніжний зі свіжим ароматом лаванди
Представник постачальникаТетяно, вітаємо!
Щиро дякуємо за високу оцінку Zewa Deluxe! Для нас важлива Ваша думка! Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення.
- Татьяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Хорошая бумага с приятным запахом.
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук!
- Наталья А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Хорошая бумага
Представник постачальникаНаталю, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук!
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Чудова якість
Представник постачальникаАндрію, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук! Також радимо спробувати вологий туалетний папір Zewa, що є відмінним доповненням до сухого туалетного паперу і спеціально розроблений для делікатного очищення.
- Павло М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Пахне :)
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук. Цей папір не лише генерить примєні запахи, а й нейтралізує неприємні. Діє до закінчення рулона.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Хороший, але дорогуватий
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук. У нас часто бувають промо-акції, знижки, коли можна купити вигідно. Також, у нас дуже довгий рулон - 19,3 м, його вистачає надовго. А ароматизований папір не лише генерує приємні запахи, а й нейтралізує неприємні.
- Олександр Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 16
Класний папір рекомендую
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук!
- Шваб Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Сподобалась
Представник постачальникаЛюдмило, вітаємо,
Дякуємо за відгук.
Бажаємо приємного досвіду використання!
- Смолянінова Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 16
супер папір
Представник постачальникаНаталіє, добрий день,
Дякуємо, що поділились вашою думкою. Комфортного використання!
- Ксенія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 16
Зручно
Представник постачальникаКсеніє, добрий день,
Дякуємо за відгук. Комфортного використання!
- Алавердова Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 16
Якісний туалетний папір
Представник постачальникаТетяно, добрий день,
Дякуємо за відгук та що обираєте продукцію ТМ Zewa. Комфортного використання!
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Не разлазится, комфортная. Мы живем в частном доме, а она полностью растворяется, поэтому можно выбрасывать ее в унитаз не переживая что гдето забьется или скопится.
Представник постачальникаАнастасіє, добрий день,
Дякуємо за відгук. Приємного використання!
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Як завжди, якісна, м'яка
Представник постачальникаОльга, вітаємо,
Дякуємо за ваш відгук. Приємного використання!
- Юрій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 16
Качественная бумага
Представник постачальникаЮрій, вітаємо,
Дякуємо за ваш відгук. Приємного використання!
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Якісний папір.
Представник постачальникаНаталія, добрий день,
Дякуємо за ваш відгук.
- Гайшинская А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Выполняет свою задачу, Покупаем туалетную бумагу этой фирмы постоянно. Качество вполне устраивает. Что касается ароматизаторов - это очень индивидуально. Нам больше нравится "персик" и "ромашка", а кому-то вообще лучше без отдушки. Спасибо производителю и Розетке!
- Переваги:
- Бумага мягкая, достаточно плотная
- Недоліки:
- Аромат очень слабый, почти неощутим.
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
как всегда - лучшая!!!...
- Переваги:
- размер листочков...
- Недоліки:
- не нашли...
Представник постачальникаТетяна, добрий день,
Ми радіємо, що Ви є лояльним споживачем ТМ Zewa. Удосконалюємо нашу продукцію, щоб радувати наших споживачів!
З повагою,
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Мягкая бумага, а другого и не нада)))
Представник постачальникаОлександр, вітаємо,
Дякуємо за зворотній зв'язок. Комфортного використання!
- Стас М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1. Всього рулонів: 8
Лучшая туалетка, по скидке вообще супер брать
Представник постачальникаСтас, добрий день,
Дякуємо за позитивний відгук!