- тетяна г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Все розсипається на запчастини,присоски не тримають . Гроші на вітер
- Достоинства:
- Не знайшла
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяно!
Дякуємо за відгук.
Нам шкода, що у вас склалося таке враження від товару. Фіксація може залежати від рівності та чистоти поверхні, на яку встановлюється присоска.
Ваш коментар передано для перевірки та врахування. Дякуємо за зворотний зв’язок.
- Леся І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
На вітер викинуті кошти. Не рекомендую!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виконує свою функцію.
Представник постачальникаВітаємо! Нам щиро прикро, що овочерізка не виправдала ваших очікувань і залишила таке негативне враження.
Ми завжди прагнемо, щоб наші товари були корисними помічниками на кухні, тому нам важливо розібратися, що саме пішло не так. Ця модель комплектується трьома різними насадками, які мають бути гострими та легко справлятися з овочами та фруктами. Якщо пристрій не виконує свою функцію або ви виявили дефект у роботі механізмів чи лез, будь ласка, зверніться до служби підтримки Розетки для оформлення повернення товару неналежної якості.
Дякуємо за ваш зворотний зв’язок, ми обов’язково звернемо увагу на якість цієї партії
- Нестор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Удобная овощерезка с тремя насадками позволяет быстро нарезать продукты для разных блюд. Легко мыть и использовать, рекомендую тем, кто ценит время на кухне.
Представник постачальникаВітаємо, Несторе! Дякуємо за ваш чудовий відгук та круту рекомендацію. Дуже раді, що наша багатофункціональна овочерізка стала вашим надійним помічником і тепер нарізання продуктів для різних страв займає мінімум часу. Ми спеціально зробили її максимально зручною у використанні та догляді, щоб ви могли економити свої сили на кухні та більше відпочивати. Користуйтеся із задоволенням та нехай кожне приготування їжі приносить лише позитивні емоції!
- Ксенія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Зручно працювати з трьома насадками, легко мити після використання. Підходить для різних овочів і фруктів, відмінно допомагає на кухні з приготуванням.
Представник постачальникаВітаємо, Ксеніє! Дякуємо за ваш позитивний відгук. Дуже приємно, що наша овочерізка стала для вас корисною помічницею на кухні. Ми спеціально комплектуємо її трьома різними насадками, щоб ви могли легко готувати будь-які страви, а процес миття після використання не займав багато часу. Користуйтеся із задоволенням та нехай кожне приготування їжі буде швидким і приємним!
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Оце так штука! Три насадки реально рятують, бо то не тільки на салат, а і на сир з горіхами можна. Правда, миєш таки докладно, але воно того варте!
Представник постачальникаВітаємо, Ольго! Дякуємо за такий емоційний та корисний відгук. Дуже приємно, що овочерізка стала для вас справжньою помічницею на кухні, особливо у приготуванні страв із сиром та горіхами. Що стосується догляду, то ретельне миття дійсно важливе для тривалої служби насадок, проте результат у вигляді швидко нарізаних продуктів того вартий. Користуйтеся із задоволенням та готуйте з радістю!
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
1. Присоска погана, погано працює.
2. Насадки, є невеликий зазор із-за якого овочі в кінці застрягають та не натираються...
3.Ручка, це щось з чимось, пучка не тримається в пазах і постійно вилітає.
4. Доставка 8 днів наче вона з китаю їхала
Очікування не виправдалися ....- Достоинства:
- .
- Недостатки:
- Вище вказано
Представник постачальникаВітаємо, Владиславе.
Дякуємо, що детально описали ситуацію. Нам щиро прикро, що овочерізка не виправдала ваших очікувань, адже ми дуже цінуємо комфорт наших покупців і хочемо, щоб використання товару приносило лише позитивні емоції.
Дозвольте прокоментувати технічні моменти та залишити кілька порад, які зазвичай допомагають у таких ситуаціях:
Присоска: для створення надійного вакууму поверхня столу має бути абсолютно гладкою, чистою та сухою (без рельєфу). Спробуйте протерти стільницю, щільно притиснути основу овочерізки та повернути важіль фіксатора до упору.
Ручка: її потрібно встановлювати в пази з невеликим зусиллям до характерного клацання. Якщо ручка зайшла до кінця і зафіксувалася, вона триматиметься міцно під час нарізання.
Залишки овочів: невеликий зазор між барабаном та стінкою — це нормальна конструктивна особливість усіх подібних механічних терток. Він залишений спеціально для того, щоб металева насадка не терлася об пластик під час обертання. Тому тоненький шматочок овоча наприкінці дійсно може не дотиратися.
Стосовно тривалого очікування замовлення — ми чудово розуміємо ваше розчарування. Проте логістикою, формуванням посилок та термінами доставки повністю займається маркетплейс Rozetka. На жаль, ми як продавець не можемо контролювати чи пришвидшувати роботу їхньої служби доставки.
Якщо ж ви перевірили фіксацію ручки та присоски, але вони все одно не працюють належним чином (що може вказувати на заводський дефект), будь ласка, напишіть нам через форму зв'язку з продавцем у вашому особистому кабінеті. Ми завжди йдемо назустріч клієнтам і допоможемо вирішити це питання!
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
На разі нажаль мені не відомо якої якості товар. Зробив замовлення 13 лютого, по сьогоднішній день(17 лютого) замовлення досі не відправили, вибачте а що 4 дні можна пакувати?) так товар ще й оплачений повністю одразу...
- Достоинства:
- Внесу зміни після отримання товару
- Недостатки:
- Доставка
Дякуємо за ваш відгук.
Відправлення та логістика в даному випадку здійснюються зі сторони Rozetka, тому терміни обробки та доставки залежать від їхніх внутрішніх процесів.
Рекомендуємо звернутися безпосередньо до служби підтримки Rozetka через особистий кабінет для уточнення статусу замовлення. Сподіваємось, що товар буде доставлено найближчим часом.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
Представник постачальникаДоброго дня!
Розуміємо ваше занепокоєння через затримку відправлення — це справді неприємно, особливо коли товар уже оплачений.
Будь ласка, зверніться у свій особистий кабінет Rozetka або до служби підтримки, щоб уточнити статус вашого замовлення. Вони зможуть надати точну інформацію та допомогти пришвидшити доставку.
Сподіваємося, що ваше замовлення скоро буде відправлене і ви отримаєте овочерізку без зайвих проблем.
- Дар'я Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Ох, ця штука реально рве! Три насадки — і овочі, і фрукти літають, як у фітнес-барі.
- Достоинства:
- легко и прсто користуватися
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за такий емоційний відгук!
Раді, що пристрій вам сподобався і справляється з овочами та фруктами на всі Три насадки дійсно роблять його універсальним і зручним у щоденному використанні. Користуйтеся із задоволенням та смачних результатів!
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Це просто космос! Товар реально крутий і зручний, хай трохи упаковка м’яка, але це не біда. Така штука точно варта уваги!
- Достоинства:
- прискорює побут
- Недостатки:
- ні
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за позитивний відгук. Раді, що товар відповідає вашим очікуванням і добре показує себе у використанні.
Приємного користування, будемо раді бачити вас знову!
- Василь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Товар хороший, простий у використанні
- Достоинства:
- простий та зручний
- Недостатки:
- та ні
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо вам за позитивний відгук. Рада чути, що товар виправдав ваші очікування та добре показує себе у використанні.
Приємного користування, будемо раді бачити вас знову!
- Надія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Ця овочерізка реально зручна в побуті, три насадки допомагають нарізати і натирати будь-що.
- Достоинства:
- зручна для дому
- Недостатки:
- не знаю
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що овочерізка виявилася зручною у побуті, а три насадки допомагають легко нарізати та натирати різні продукти. Чудова помічниця для дому!
- Микола Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Ріжу овочі швидше, ніж розумію, що це ручна річ!
- Достоинства:
- все круто
- Недостатки:
- нема
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що овочерізка так швидко справляється зі своєю роботою — навіть ручна річ виявилася надзвичайно ефективною
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Жахлива неякість!
- Достоинства:
- Та нема тут переваг. Назвав би ціну, але за 441 гривню можна купити кілька нормальних звичайних терток.
- Недостатки:
- Незручно користуватися: якщо не тримати - їздить по столу і натерті овочі не потрапляють у посуд, в на стіл і під ноги; якщо тримати за низ, то овочі не ріжуться. Просто коштар!
- Любов Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Це просто жах! Пластик розлетівся при першому використанні!
- Достоинства:
Представник постачальникаНам дуже прикро чути, що овочерізка виявилася неякісною та зламалась при першому використанні. Це абсолютно неприйнятна ситуація, і ми щиро вибачаємося за такий досвід.
Ми прагнемо, щоб наша продукція відповідала заявленій якості, тому обов’язково передамо цей випадок на перевірку. Також просимо Вас звернутися до нашої служби підтримки, ми хочемо якнайшвидше вирішити цю ситуацію: запропонувати обмін, компенсацію або повернення коштів.
Дякуємо за відгук—завдяки Вам ми можемо оперативно реагувати на подібні випадки та вдосконалювати наш сервіс.
- Славик Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Покупали 17 мая , сегодня только попробовали .
КАК ВЕРНУТЬ товар- Достоинства:
- Разработано не качественно
- Недостатки:
- Не трёт не режет
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваше звернення. Щоб повернути овочерізк, будь ласка, зверніться до служби підтримки Rozetka. Зазвичай для повернення товару необхідно мати чек та зберегти товарний вигляд упаковки й комплектність.
Рекомендуємо ознайомитися з політикою повернення товарів на сайті Rozetka.
Якщо потрібна допомога — звертайтеся, я з радістю допоможу!
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Спробувала, функцію свою виконує на всі 100%, але користуватись треба обережно, бо пластик
Представник постачальникаОлена, дякуємо вам за позитивний відгук!
Смачних вам салатиків)))
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Доброго дня, річ зручна у використанні, легко миється, якісна.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
отличная для нарезки овощей и фруктов, включает 3 насадки, что позволяет легко готовить салаты и закуски. Удобна в использовании и легка в уходе
Представник постачальникаДякуємо за розгорнутий відгук, бажаємо приємного користування!
- Маргарита Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Якість чудова, добре ріже
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Просто жахливий товар ще і за такі гроші, до столу не прилипає, ще в точці видачі засмутилась що прийшла червоного кольору а не зеленого як в замовленні, але забрала бо думаю колір то не важливо а виявляється що це просто безкорисна штука так як не працює вона. Оформила запит на повернення.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук, і вибачаємося за незручності! Ми дуже шкодуємо, що товар не виправдав ваших очікувань. Щодо кольору, на жаль, можливі невеликі відмінності в кольоровій гаммі через варіанти виробництва, але ми завжди прагнемо до того, щоб покупець отримував саме те, що замовив. Що стосується функціональності, ми рекомендуємо перевірити правильність складання та використання товару згідно інструкції. Якщо товар все ж не відповідає вимогам, зверніться до служби підтримки. Ми цінуємо ваш відгук і готові допомогти вирішити ситуацію!
- Виталик А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Зручна та не дорога овочерізка. За таку ціну - краще рішення. Дякую
- АнфисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Компактный и легкий в использовании прибор с тремя насадками позволяет нарезать овощи и фрукты разными способами — быстро и без лишних усилий. Лезвия острые, справляются даже с твердыми продуктами
- Василий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
это просто спасение для меня! Больше не нужно тратить время на ручную нарезку или бояться порезаться. Устройство справляется быстро, а результат идеальный. Все нарезки выглядят аккуратно
Представник постачальникаДякуємо за такий чудовий відгук! Нам приємно, що ви задоволені результатом і якістю нарізки. Бажаємо вам ще більше приємних моментів на кухні з нашим продуктом!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Жах. Може обробити тільки м'яке. Сир, яйця, варені овочі. І то треба тримати, не приліпає до столу.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сам прилад суцільний недолік.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що овочерізка не виправдала ваших очікувань. Для кращого результату рекомендуємо використовувати приладу на м'якших овочах і фруктах, а також переконатися, що вона правильно закріплена на столі перед використанням. Якщо проблема з кріпленням продовжується, зверніться до нас, і ми постараємось допомогти вам вирішити ситуацію!
- Дарья Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
зручна овочерізка, користуюсь завжди)
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Овочерізка приїхала пошкоджена. Відправила запит на повернення.
Представник постачальникаПрикро це чути. Ми без проблем обміняємо вам овочерізку на нову. Впевнені, що наступного разу ми вас не підведемо.
- БорисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Вітаю! Застерігаю людей, щоб не вздумали купувати це! 1. Присоска до столу не працює. Вона там для чого? Тому вже просто щось натерти вам не вдасться! 2. Якщо хтось з вас коли небудь тримав в руках щось ніжне, крихке, тендітне, з обережністю то це точно не кришталевий фужер в даному випадку! Це ручка! Якою страшно крутити, відчуття таке, що ще один оберт і вже в руках у тебе дві деталі одного лайна! 3. На цьому цей квест не закінчується. Якщо ви подумали, що з попередніми двума пунктами ви справитесь, то далі вас чекає наступний етап мазохизму! Ви починаєте терти овочі! Уявіть. Тобі потрібно в незафіксовану терку, покласти овоч, притиснути притискувачем, обертати крихку ручку і вважати що так і треба!!! І тут коли закінчується овоч при натиранні, він клинить барабан об стінку терки!!! Ви можете уявити скільки я мав в цей особливий момент вкласти матюків?!?!!! Висновок: Терка жахлива! Вартість її .... Не варта жодної копійки! Бралась терка на подарунок! Всім спекулянтам ті хто продає це і схоже на це, нічого хорошого не бажаю!
- Достоинства:
- Відсутні!
- Недостатки:
- Сама терка і є недолік!
Представник постачальникаДякуємо за те, що знайшли час поділитись фідбеком.
- Андрей Щ***
спасибо Борис за отзыв. А я уже собирался заказать ((((
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що ви залишилися незадоволені якістю товару. Ми завжди прагнемо пропонувати якісну продукцію, тому ваші зауваження дуже важливі для нас. Якщо терка має дефекти або не відповідає вашим очікуванням, ви можете звернутися до служби підтримки, щоб ми могли допомогти у вирішенні цієї ситуації. Ваші коментарі допоможуть нам покращити асортимент і сервіс!
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Овочерізка поганої якості. При першому використанні, зігнулася насадка для моркви.
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
На четвертый раз перестала прилипать к поверхностям. Оказалось, что резинка бракованная (с дыркой). Предыдущая 4 года послужила, а эта и 4 раз не получилось. Выброшенные на ветер деньги
- Достоинства:
- Ноль
- Недостатки:
- Товар не соответствует своей стоимости.
Представник постачальникаДякуємо, що приділили час щоб поділитись враженням. Шкода, що ви лишились розчаровані покупкою
- Евгений Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Брал на пробу - на удивление удобной вещью оказалась
- Достоинства:
- Удобная терка
- Недостатки:
- Не доконца трет
Представник постачальникаДобрий день, Євгене!
Щиро вдячні вам за відгук.
Будемо старатися для вас надалі радувати хорошим сервісом та товаром.
- Павел Р***Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Открыл новую, она к столу не прилипает, ручка не держится, просто ужас. НЕ ПОКУПАЙТЕ!!!! ЭТО РАЗВОД
Представник постачальникаДобридень, Павле! Ми впевнені у якості наших товарів, тому без проблем обміняємо на новий, напишіть в службу підтримки, щоб вас сконтактували з постачальником UFT.
- Андрей Щ***
спасибо, Павел. Розетка! Тщательнее подбирайте продавцов. Репутация ваша страдает