- Елизавета Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Крутая штука, теперь овощи режутся как по маслу!
- Достоинства:
- легко и просто
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за позитивний відгук. Раді, що товар відповідає вашим очікуванням і добре показує себе у використанні.
Приємного користування, будемо раді бачити вас знову!
- Ольга И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Ця овочерізка шоб швиденько нарізати все що треба – і овочі, і сири, і фрукти. Контейнер з кришкою класна фішка, бо можна відразу зберігати без заморочек!
- Достоинства:
- хороша річ для дому
- Недостатки:
- ні
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що овочерізка допомагає швидко нарізати овочі, фрукти та сири, а контейнер із кришкою додає зручності для зберігання. Чудова річ для дому та щоденного використання!
- Жанна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Очень удобная штука для нарезки овощей и сыра, всё быстро и ровно. Контейнер с крышкой классно сохраняет свежесть.
- Достоинства:
- хорошая штука
- Недостатки:
- не заметили
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що овочерізка виявилася зручною: нарізка овочів і сиру швидка та рівна, а контейнер із кришкою допомагає зберігати свіжість продуктів. Ідеальне рішення для кухні!
- Гліб Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Пользуюсь этим товаром уже достаточно время, и хочу сказать, что в целом всё устраивает. Помогает в бытовых делахно не критично. В остальном качество достойное, также нравится, что всё просто и без лишних заморочек. Рекомендую тем, кто ищет что-то надёжное и без особых наворотов.
- Достоинства:
- облегчает жизнь
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що товар допомагає у побуті, зручний у використанні та без зайвих складнощів. Приємно чути, що він надійний і полегшує життя. Дякуємо за рекомендацію!
- Богдан І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Матеріал не дуже міцний
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Ми шкодуємо, що матеріал не відповідає вашим очікуванням. Якщо у вас виникли питання або хочете обговорити можливість повернення або обміну товару, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, і ми із задоволенням вам допоможемо. Дякуємо за розуміння!
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Як ідея - класно. Але саме цей варіант взагалі ніякий. Пластик не зручний і гнеться, гострота ніяка. Маючи ножа нормального все на багато швидше, приємніше і акуратніше.
- Достоинства:
- Ідея
- Недостатки:
- Гострота, пластик
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук і вибачаємося, що товар не відповідає вашим очікуванням. Ми цінуємо вашу думку та беремо її до уваги для покращення якості нашої продукції.
Якщо ви хочете повернути товар або обміняти його на інший, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, і ми допоможемо вам вирішити це питання. Ще раз дякуємо за ваші зауваження!
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Нормальна овочерізка, великий комплект та гарно заточені леза. Топ за свої гроші.
- Достоинства:
- Великий комплект та гарно заточені леза
- Недостатки:
- Пластик міг бути кращим
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Придбали на подарунок. Родичі довольні!
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Терка не зручна , леза дуже гнуться , якісь трішки не сподобалась , але в цілому це класна овочерізка .
Представник постачальникаДякуємо за зворотній зв'язок, врахуємо ваші побажання у майбутньому.
Приємного користування!
- Арсен Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
чудовий помічник для швидкої нарізки та терки овочів і фруктів.
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
дуже полегшує життя на кухні, рекомендую всім дівчатам замовити
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Від мене рекомендація. Випрадана ціна за гарну якість.
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали товар нашої торгової марки.
Приємного користування!
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Чудова овочерізка за ці гроші, реально можна замовити та рекомендувати. мені дуже подобається. Дякую
Представник постачальникаДякуємо за розгорнутий відгук, бажаємо приємного користування!
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Прочитала отзывы и рассчитывала на качественный товар … но нет
Качество дешевый Китай . Помидоры мнет а не режет ,лук вообще не смог прорезать . Терка не становиться а просто ерзает. Покупала для экономии времени а вышло ,что больше времени потратила выковыривая продукты из сетки .
Не знаю кто эти люди кто пишут хорошие отзывы на эту нарезку но качество просто отвратительное . Цена максимум 100 гривен .- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество товара отвратительное
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Нещодавно придбала цей комбайн і хочу поділитись своїм захватом! З овочерізкою спростився процес приготування їжі, забезпечивши швидкість та зручність нарізання овочів. Вона чудово справляється з нарізанням кубиків, скибочок, соломки та інших форм. Всі деталі овочерізки легко знімаються та миються.Займає небагато місця на кухні,проте має багато користі.Рекомендую!
Представник постачальникаДякуємо за відгук, бажаємо приємного користування.
- Антон В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Купив на подарунок дівчині.Тепер кожен вечір мене очікують нові страви.Каже,що значно полегшує готування.Я задоволений)
Представник постачальникаДякуємо за відгук, бажаємо приємного користування.
- Полина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Ідеально підходить для нарізання салатів.Гострі леза. Спрощує мені,як домогосподарі,готування.Користуюсь вже не один раз.Нарікать немає.
- Степан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Не прожила и дня, оливье не удалось,погнулись лезвия даже на варёных овощах и лопнула ёмкость.
- Юрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Дуже файний
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали наш бренд, і знайшли час поділитись враженням.
- Лилия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
для салатиків просто топчик
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали наш бренд, і знайшли час поділитися враженнями.
- Ганна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
ще не встигла спробувати всі насадки, користуюсь кількома.
леза гострі, цікаво на скільки вистачить
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
сломалась после третьего использования
Представник постачальникаДобридень, Андрію! Ми впевнені у якості наших товарів, тому без проблем обміняємо на новий.
Зв'яжіться з нами по телефону який зазначено у гарантійному талоні, або через службу підтримки.
- Галина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
комплектація повна, все працює, дякую
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Все добре упаковане, багато насадок, відкривати коробку треба обережно, бо гострі(!), контейнер з кришкою, на літо потрібна річ
- Достоинства:
- багатофункціональність
- Галина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
колись таку штуку бачила по телевізору, зручний контейнер
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Відламалось бокове кріплення верхньої кришки та провалилась кнопка на кришці при першому ж використанні
- Мария Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Качество ужасное, сломалась сразу
- Достоинства:
- Удобно и быстро
- Недостатки:
- Одноразовая штука
Представник постачальникаВітаємо, Марія. Ми впевнені в нашому товарі і ретельно опрацьовуємо всі побажання, питання покупців. Тому, якщо виникла якась проблема з товаром - не поспішайте засмучуватися і оцінювати нас з негативного боку - це швидше за все непорозуміння, яке ми постараємося виправити.
Відправте нам на сервіс, ми проведемо діагностику і усунемо проблему. Напишіть в службу підтримки Розетки листа з посиланням на даний коментарій.
- Владислав К***Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Комплект не повний, наявні потертості,
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук
Нам дуже шкода, що ви отримали товар у неповній комплектації та з пошкодженнями. Це точно не відповідає нашим стандартам якості. Ми готові допомогти вирішити ситуацію – будь ласка, зверніться до служби підтримки або скористайтеся можливістю обміну/повернення.
Ми цінуємо ваш зворотний зв’язок і обов’язково передамо інформацію на перевірку, щоб подібне більше не повторювалося.
- Ольга К***Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Зря выброшенные помидоры, на вареной Морковкин погнулись лезвия
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що у вас виникли проблеми з овочерізкою. Леза можуть погнутися, якщо обробляти дуже тверді або незрілі овочі. Рекомендуємо використовувати овочерізку для м'якших продуктів або обрізати великі овочі на менші шматочки перед використанням. Якщо проблема не зникає, будь ласка, зверніться до нас, і ми допоможемо вирішити ситуацію!
- Наталія Г***Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Маю таку вже багато років, незамінна річ на кухні, дуже хороша
- Достоинства:
- Багатофункціональна, компактна.
- Лариса с***Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый
Очень удобная терка. Покупала правда ни на Розетке. Оливье делаю за пять минут. Очень быстро и удобно. Рекомендую. И капусту удобно шинковать.
- Достоинства:
- Качественная терка
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Лариса!
Щиро вдячні вам за відгук.
Будемо старатися для вас надалі радувати хорошим сервісом та товаром.