Отзывы покупателей о Эспандер кистевой (со счетчиком) UP&FORWARD пружинный с регулируемой нагрузкой 10 - 60 кг Green (UF4040)

Оценка пользователей 4.37/5
  • Анатолій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 10-60. Цвет: Черный + Серый

сломался спустя месяц использования, треснула пружина

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 10-60. Цвет: Черный

Супер! Зручний та з регульованим навантаженням.

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Пружина скрипить
  • Олексій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 10-60. Цвет: Черный

Товар прийшов швидко, все гарно запаковано. Дуже гарний, має лічильник та регулювання навантаження. Як для новачка саме то!!! Корпус з якісного пластика. Має гумові поставки, що запобігає проскальзованню. Дуже сподобався.

Достоинства:
    Регулюється навантаження,
    Недостатки:
    Поки не знайшов.
  • АНДРОЇД

Норм

• Роман Л***

Загалом нормально

Достоинства:
    Міцний, зручний
    Недостатки:
    Можна легко стерти цифри, 60кг там немає
  • Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 10-60. Цвет: Черный

Отличный эспандер для небольшой руки. Брал сразу 2. Это первый эспандер такого типа которым пользуюсь, пока доволен. Удобная смена сопротивления пружины позволяет регулировать напряжения прямо походу тренировки.

Недостатки:
    Подходит для маленькой ладони, обладателям средней, либо большой ладони может быть неудобен
  • Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 10-60. Цвет: Черный

Этот експандер подойдет и новичкам и старичкам ,плюс это регулировка веса
    Вес 60 кг -не уверен что правда,никогда не жал експандер и выжал до конца ,но думаю кг 50 может и есть

Достоинства:
    Регулировка веса,мягкая ручка ,чехол
    Недостатки:
    Скорей всего вес не 60 кг макс,а до 50-но это мое мнение )
  • Егор М***

Нет 60 килограмм

• Олексій Р***

Супер)

Достоинства:
    Міцний, регулювання сили жиму, рахунок кількості жимів
    Недостатки:
    Незнайшов
  • Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 10-60. Цвет: Черный

Товар супер. Брали для реабілітації рук. Дуже допомагає.

Достоинства:
    Є лічильник, можна перемикати навантаження.
    Недостатки:
    Поки не знайшли

Щиро дякуємо за відгук!
      Бажаємо швидкого відновлення та міцного здоров’я!

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 10-60. Цвет: Черный

Хороший еспандер, багато покупців пишуть що швидко стерлась шкала навантаження, я в перший день користування зрозумів що це не дуже важливо, можна візуально орієнтуватися як натягнута пружина.

Достоинства:
    Лічильник.
    Регулювання навантаження
    Недостатки:
    Побачимо з часом, а може й ні..))))
  • Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 10-60. Цвет: Черный

Користуюсь півроку, все добре, але стерлася розмітка

• Іван Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 10-60. Цвет: Черный

Користуюсь більше року,все гуд.з мінусів шкала з вагою стерлась майже зразу

Достоинства:
    Ціна,якість
    Недостатки:
    Швидко стерлась шкала

Дякуємо Вам, вдалих тренувань

• Кирило В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 10-60. Цвет: Черный

Комплектація і все таке - круто
    Але дуже не зручний для моєї руки, хоча і не велика і не мала

Дякуємо Вам, вдалих тренувань :)

• Владислав Н***

Дякую дуже класно

Недостатки:
    Недоліків немає

• Андрей С***

Працює як треба.

• Дмитро М***

Хороший, але 60кг насправді,30.

Достоинства:
    Присутні
    Недостатки:
    Малюнок цифр дуже швидко стирається, на макс. позначці доволі важко згинати, оскільки рукоятка стає слизькою і рука склосьзить, але простого пакетика хватить.

• Юрій

Все чудово підходить

• Наталья Б***

Все подошло

• Дмитро Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 10-60. Цвет: Мятный + черный

Все супер,працює на відмінно,кого цікавить цей товар однозначно рекомендую!!!

• Майстренко І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 10-60. Цвет: Черный

Якість товару трохи погана.

• Денис Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 10-60. Цвет: Черный

Короткая ручка, пальцы нормально не помещаются

• Віта С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 10-60. Цвет: Оранжевый + Серый

Рекомендую

• Олександр Х***

Через неделю начала очень громко скрипеть пружина

• Дмитро К***

За пів року користування не ламався, по відчуттям можливо трохи послабшала пружина. Дуже радує можливість налаштувати навантаження напряму, через прокручення колесика тобто фактично можна будь-яку вагу в діапазоні від 10 до 60 кг поставити. Підійде і для розминки і як тренажер, прослужить довго, рекомендую

Достоинства:
    Якість, зручність, точне регулювання навантаження, лічильник
    Недостатки:
    Не помічав

• Юрий

Рекомендую искал долго нашел лучший вариант за свои деньги

• Дмитро

Форма рукоятки зроблена таким чином, що мізинець сильно натирає. В кого рука менша середньостатистичної, можливо, буде нормально. Наприклад, підліткам. Дорослому чоловіку не зручно тиснути.
    В іншому, все нормально.

• Денис Е***

Присоединяюсь. Мизинцу там нет места, ручка коротковата. Стоило бы указывать размер

• Вадим С***

Не плохой, но надо брать на 100 кг

Достоинства:
    Хорошо работает, удобный
    Недостатки:
    Жму уже максимум, надо брать на 100 кг

• Віктор Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 10-60. Цвет: Зеленый + Серый

Никогда не считал себя сильным. Чувствуется что не хватает "силы эспандеру", маловато 60кг. Я только начал пользоваться и сразу пришлось максимум устанавливать. В среднем раз тридцать делаю.

Т.е. к примеру на 30кг наверное все сто смогу отжать. Но зачем это?

Достоинства:
    Можно носить с собой
    Недостатки:
    Хотелось бы чтобы был мощнее

• Євген Ф***

Може в нього і є переваги, але через особливості ручки (вона маленька, через це натираються мізинці) просто неможливо користуватися. Викинуті гроші...

Недостатки:
    Дуже незручна ручка

Ми розуміємо, наскільки важливо, щоб товар був зручним у використанні, і дуже шкодуємо, що через розмір ручки ви відчули дискомфорт. Ми вже передали вашу скаргу до відділу розробки, щоб врахувати ці зауваження в майбутніх вдосконаленнях продукту. Щоб виправити ситуацію, ми готові запропонувати вам альтернативу або повернення коштів. Будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки, і ми допоможемо вам із вирішенням цього питання.

• Віктор Ш***

У меня не натирает

• Максим

Розчарований. І два дні не прожив, заклинило регулятор на максимальному навантаженні і ніяк не вдається відрегулювати. Поки намагався назад покрутити вже стер число 60. Присутній люфт. Амплітуда на мінімальному навантажені дуже мала, тобто чим більше регулюєте навантаження тим більша амплітуда.

Достоинства:
    Прикольний мішечок
    Недостатки:
    Сумнівної якості пластик, амплітуда стискань не рівномірна, люфт, заклинило на максимальному навантаженні

Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такими труднощами при використанні нашого кистьового еспандера. Ми дуже цінуємо вашу зворотну інформацію та хочемо зробити все можливе, щоб вирішити цю ситуацію. Будь ласка, зв'яжіться з нашою службою підтримки клієнтів, і ми обов'язково допоможемо вам з обміном або поверненням товару.

• Назар П***

Чудовий еспандер, дуже сподобався!

Достоинства:
    Наявність лічильника повторень та можливість регулювати навантаження.

• Никита Ш***

Чудовий еспандер. Швидко і якісно отримав )

• Александр Т***

Чудовий еспандер.
    Нарікань та недоліків немає.

• Владислав

Зручний, компактний.

Достоинства:
    Якщо часто використовувати на максимальну вагу, то через пару днів будуть помітні зміни в ваших руках
    Недостатки:
    Напевно лише, що він трішки згинається в одну сторону коли я його використовую, але то залежить від ваги і від того як ви його тримаєте, в цілому все нормально

• Ірена К***

Нормальний еспандер, племіннику брала. Дякую!