Отзывы покупателей о Беговая дорожка UREVO SpaceWalk Lite URTM022 (1157996) (001012442765)
- Мар'ян Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Під час нанесення додаткового мастила, так як доріжка дуже гучно скрипіла, знайшов пошкодження на основі доріжки під полотном
- Недостатки:
- Пошкоджена основа під полотном
- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Найкраще рішення за 2026 рік особисто для мене. Взяла під високий стіл з регулюванням висоти, замовляла все на розетці, привезли все разом і вчасно під двері. Дякую велике
Працюю за компом і паралельно ходжу на швидкості 2-3, за день виходить 20+ тисяч кроків. Звіряла показники доріжки з епл вотч, різниця невелика. Але найбільше подобається результат, дуже швидко відновила форму і навіть ментально почуває себе краще.
Доріжка зроблена гарно, але от в чорному кольорі дуже видно пил. До роботи питань нема, нічого за три місці не скрипіло і не відвалювалось. Ходжу по 20-30 хв, потім перерва, працює стабільно не перегрівається. Зручно керувати пультом, добавляти і скидати швидкість- Достоинства:
- Тонка, широке полотно, приємна ціна, є пульт ДК
- Недостатки:
- Чорний колір збирає пилюку (дивно що в мене вся техніка чорна, я постійно кажу що воно збирає пилюку, але ніяк не можу примусити себе до покупки чогось білого:))
- Світлана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна доріжка. Не гріється, не рипить, навантаження тримає. Зручно займатись і ховати її під ліжко після тренування. Доставка була швидка, курʼєр ввічливий. Дяка магазину
- Достоинства:
- Ціна, гарний сервіс
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мій перший крок до підвищення фізичної активності. Придбала на початку весни і от уже три місяці ходжу. Чесно спочатку було важко звикнути, вестибулярка давала про себе знати. Але на 4-5 раз уже звиклось, а з разу 10 вже могла не дивитись собі під ноги, а дивитись кіно. Результат бачу. Мені дуже подобається. Доріжка вартує кожної потраченої гривні
- Достоинства:
- Супер альтернатива залу
- Недостатки:
- За три місяці все чудово!
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Максимальне навантаження до 120 кг абсолютно не відповідає реальності. Мотор маленький, ремінь тонкий. При навантаженні 105-108 кг перестала стартувати з навантаженням вже через 2 тижні. Реальна робоча вага користувача до 90 кг. Мотор і ремінь значно менший ніж у KingSmith WalkingPad R1, в який заявлено вагу до 110 кг. Перше фото ця доріжка URTM022, друге WalkingPad R1. Доріжка за ці гроші не погана, але макс вага не правдива.
- Представник бренду
Денисе, доброго дня! Дякуємо за такий розгорнутий відгук та надані фотографії — для нас дуже важливий реальний досвід наших клієнтів.
Нам шкода, що Ви зіткнулися з труднощами під час використання. Характеристика максимальної ваги до 120 кг є офіційно заявленою виробником UREVO для моделі URTM022, і ми як представники бренду в Україні спираємося саме на ці заводські специфікації. KingSmith WalkingPad R1, яку Ви порівнюєте - є моделлю іншого класу та цінової категорії, тому має іншу конструкцію двигуна.
Щодо проблеми зі стартом: у компактних доріжках під час наближення до максимальної ваги рекомендується запускати пристрій, стоячи на бокових нерухомих панелях, і ставати на полотно лише після того, як воно почне рух. Це значно знімає навантаження з двигуна на старті.
Будь ласка, зверніться до сервісного центру, вказаного в гарантійному листі для виявлення причини збою і отримання експертизи.
Дякуємо! - Денис
Дякую за пораду ставати на неї після старту. Користуюсь доріжками для ходьби вже 8 років, тому знаю всі ньюанси. Якщо доріжку прогріти в холосту 30 хвилин результат буде ще кращій. А якщо як на скейті однією ногою відштовхуватися від підлоги, доріжку можна і не вмикати в мережу.) Але, проблема саме цієї доріжки в заявленому виробником максимальному маркетинговому навантаженні. Там товщина ременя 1.5см, вона не здатна стабільно тягнути вагу в 100кг. Немає можливості регулювати натяжіння ременя. Якщо б ви як представник бренду самотужки розібрали цю доріжку і зрозуміли принцип роботи механіки в ній, то не виправдовували пристрій а змінили опис чи додали доповнення про "теоретичне" навантаження. Коли починаються перші "превантаження" вагою в 105 кг, а не 119, ремінь розтягується і пидтягнути його немає змоги. Люди писали тут про скрип і піск з доріжки, так цей звук як раз від тертя ременя об шків, звук іде від перенавантаження і прослизання ременя. Віддав її дитині 8 років, доріжка як раз для неї.
- Виталий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прошло досить таки мало часу дорожка почала скрипіти. Скоро здам по гарантії
До цього вона взагалі була не налаштована, я випадково побачив шо полотно тре корпус.- Представник бренду
Вітаємо. Ви змащували полотно маслом? Дякуємо
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Через місяць з'явився скрип з правої сторони.
- Достоинства:
- Компактна і зручна
- Недостатки:
- Скрипить
- Представник бренду
Вітаємо. Прохання перевірити чи Ви змастили доріжку мастилом, також потрібно перевірити чи доріжка встановлена на рівну поверхню. Дякуємо.
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Підійшла по очікуванням
- Михайло Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
І місяця не пройшло як доріжка почала видавати помилку E02 при старті руху. На сайті виробника написано що потрібно її розбирати і дивитись чи всередині все правильно підключено.
Виглядає наше гроші на вітер, я зараз розберу, а потім «не гарантійний випадок» бо розбиралась.
Експлуатувалась мною і дівчиною, приблизно по 3 години в день зі швидкістю не більше 4,5 км/год
Моя вага 88кг.- Михайло Ф***
На данний момент доріжка в сервісному центрі Розетки, в цілому процесс її віддачі туди був доволі комфортним. Чекаю, якщо що доповню/зміню відгук
- Павло
Чи вдалось відремонтувати її?
- Представник бренду
Вітаємо. Передайте будь ласка в сервісний центр, скоріше за все потрібна заміна нижньої панелі. Вибачте за незручності. Дякуємо.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова бігова доріжка, працює добре.
- Достоинства:
- Займає мало місця
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спочатку все було норм. Змастила, запустила. 1ше застосування було трохи хімічного запаху, потім більш менш. Швидкостей достатньо, використовую 3-4, мотор працює по 30 хв норм.
На жаль, на 3й день ліва половинка опори почала поскрипувати при кроку, інколи скрипить на кожен крок (що дратує, адже і мотор має шум), інколи не поскрипує, а потім знов. Я не легенькв, але істотний запас по міцності по вазі є.
Якщо хтось знає як пофіксити, буду вдячна.- Достоинства:
- Працює, достатньо велике полотно (на зріст 168), хороша швидкість
- Недостатки:
- Трози попахує хімією спочатку і майже одразу почала порипувати на лівій половині.
- Дар'я
Скрипить основа, пластик чи що воно - біля середини полотна зліва, без руху полотна також. Дуже дратує.
- Представник бренду
Дар'я доброго дня. Так не має бути, можливо товар був пошкоджений під час транспортування до вас, прохання звернутися за консультацією до авторизованого сервісного центру, який вказаний в гарантійному талоні. Дякуємо.
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Компактна і легка доріжка, але вийшла з ладу через місяц. Відправив на гарантійний ремонт
Доповню відгук пізніше- Достоинства:
- Є можливість підключити до програми і керувати з телефону
- Недостатки:
- Зламалася за місяц
- Представник бренду
Євген доброго дня. Нам дуже шкода що так сталося, очікуємо детального коментаря від вас щоби мати можливість допомогти. Дякуємо.
- Евгений М***
Віддав перший раз на ремонт - отримав в тому же стані, як і віддавав
Сервісний центр навіть не набрав і нічого не уточнив, а просто пропимав "суттєвих недоліків нк виявлено"
Віддав другий раз - передзвонили вже зі служби підтримки розетки і сказали що сервісний центр не знайшов проблем. І знову же мервіснйи центр не набрав. Мені цікаво це вони спеціально саботують??
При чому, доріжка нагрівається максимально і смердить на усю квартиру, що треба провітрюваних годину.
Кожен раз я чекав по три тижні, це жесть по часу
Скинув відео де вона гріється, чекаю відповідь
Я сподівеюсь мені повернуть гроші за цей товар, бо користуватись ним неможливо, і чекати ще три тижні я не збираюсь
Не рекомендував нікому купляти цей товар
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сьогодні надійшла доріжка,чи можете надати інструкцію на українській мові!?
Наразі не зовсім все зрозуміло.- Достоинства:
- Бистра доставка
- Недостатки:
- Ще не знаю
- Представник бренду
Доброго дня. Інструкція в ел. вигляді є в картці товару на сайті Розетка, скачайте будь ласка (нижче характеристик, розділ Додаткові матеріали) Дякуємо.
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кілька днів як забрав.
Все ок, лиш при натягуванні полотна (після змащування) важко відцентрувати нормально.
І з коробки, дисплейна частина вже затерта. Думав грязна но ні...... - Вероніка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Компактна, працює відносно тихо. Для ходіння дуже вдале придбання. Легка в налаштуванні. Другий місяць працює справно. Недоліків не знашла
- Достоинства:
- Компактна
- Представник бренду
Вероніка, дякуємо за довіру і приємного користування!
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наразі все працює і здоволені ) доставка від розетки чудова
- Достоинства:
- Компактна для кв , не дуже гучна
- Недостатки:
- Поки немає
- Роман Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупкою задоволений!Ціна і якість оправдали себе!!!
- Вероніка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Компактна, легка в налаштуваннях
Користуюсь тиждень, працює без питань. За свою ціну абсолютно відповідає вимогам- Достоинства:
- Ціна, розмір, простий інтерфейс
- Недостатки:
- Поки все влаштовує
- Представник бренду
Вероніка, дякуємо за Ваш вибір!
- Інна М***
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка чи співпадає в дійсності розмір бігового полотна з описом в характеристиках 102/40 ?
- Вероніка К***
По розміру полотна в мене навіть 40х99 але це саме полотно що крутиться, там ще добрячі бордюрчики і механізм попереду. Проте у маленьку кімнату те що треба
- Алексей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
на средних скоростях 2-4 потребляет 150-200 Ватт, что позволяет пользоваться от зарядной станции или солнечной панели
- Достоинства:
- энергоэффективно
- Недостатки:
- пока не обнаружил
- Представник бренду
Олексій, дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Денис Р***
Это еще от веса зависит))
- Дар'я
Підтверджую. Зараз 30 хв відходила на 3.5-4 швидкості на зарядній станції (1860вт), до десь відсотків 20 зїло. Норм.
- Алексей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
в описании сплошные ошибки. размер полотна 40см х 98см. подключилось приложению в телефоне
- Достоинства:
- тихая. подкд.чается к прложению
- Недостатки:
- не выявлено
- Представник бренду
Вітаємо. Дякуємо за зауваження, виправимо опис. Ширина бігового полотна доріжки UREVO SpaceWalk Lite (URTM022) складає 40 см (або 102.4 см завдовжки).
- Євгеній М***
- Вячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовлення служба Розетки оперативно
доставила за адресою бігову доріжку на
другий день.Молодці.Ми дуже раділи,але
не довго.Доріжка сама почала зупинятися
через 2-3 хвилини("Пауза").Спасибі менеджеру Розетки Антону (Харків,вул.
Соборності України),він оперативно розібрався та оформив повернення.
Якби всі були такі ввічливі та чуткі до людей,особливо до інвалідів.Розетка так
тримати.- Достоинства:
- Недостатки:
- Вийшла з ладу у перший день
- Представник бренду
Вячеслав доброго дня. Нам шкода що так сталося, можливо пристрій був пошкоджений під час транспортування. Раді що все врегулювалось. Дякуємо.
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь більше 2х місяців, чудова річ. Ідеально для тих, хто не хоче виходити в темні осінні вечори на прогулянку, але треба тримати активність в 10 тис кроків щодня)
- Достоинства:
- Тихий хід, проста використання
- Недостатки:
- Не помітила
- Алла К***
Вітаю! Чи дійсно довжина і ширина робочого полотна така, як заявлено в характеристиці, 120*53?
- Олеся Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся 2 тижні
Працює справно, відповідає заявленим характеристикам, дуже зручна, середньо шумна- Достоинства:
- Зручна, відповідає заявленим відомостям, середньо шумна, в наявності батарейки для пульта
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша якість матеріалів за свою ціну. Відносно не гучна. Находив поки що 40 км. Єдине що пульт чомусь не магнітиться на доріжку як це показано в промо матеріалі. І зауважте, що виробник не рекомендує її зберігати у вертикальному положенні.
- Достоинства:
- Ціна, якість збірки.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Євгеній М***
- Ростислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісна річ,при ходьбі нічого не тріщить,є зручний пульт і застосунок,замовляю другий мамі
- Недостатки:
- Немає регулювання кута нахилу платформи
- Євгеній М***
- Олександра М***Продавец: Rozetka
Дуже скрипить, вже і змащували але всеодно.
- Достоинства:
- Компактна
- Недостатки:
- Скрипить страшно. Працює шумно.
- Представник бренду
Вітаємо. Прохання перевірити, чи відповідає наразі режим користування - правилам в інструкції. Інструкцію в ел. вигляді можете завантажити за посиланням (безпечне) ссылка
Дякуємо.
- Олександра М***Продавец: Rozetka
Дуже довгоочікуваний подарунок. Доріжка компактна, зручна у використанні. АЛЕ Через місяць користування почала неприємно рипіти. Змастили спеціальним маслом, що йде в комплекті під полотном але скрип не пройшов.
- Достоинства:
- Компактна. Швидкостей достатньо.
- Недостатки:
- Через короткий проміжок часу почала скрипіти.