Отзывы покупателей о Коньяк Vaudon Cognac Vaudon VSOP 0.7 л 40% (3760044966317)
- Марина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Ідеально у всьому — рекомендую на 100%!
- Достоинства:
- чудовa упаковка для подарунка
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Бочка менше випалена, ніж у інших виробників, тому аромат більш свіжий, з тонами цитрусової цедри, але насичений. Схожий на "Baron Otard" по стилю.
- Достоинства:
- помірна ціна (якщо зі знижкою ;) добрі сбалансовані показники
- Недостатки:
- несуттєві
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Сьогодні отримав. Було дуже цікаво, це для мене новинка. Пробував майже всі коньяки Франції, і цей мені дуже сподобався! Строгий запах без ніякої грайливості, в смаку майже немає карамельки, яка на мій погляд дуже "здешевлює" смак. Помірно відчувається дуб, це також додає вражень, раніше таке зустрічав лише в Chateau de Beaulon. В цілому - дуже зрілий коньяк, з довгим приємним післясмаком. Рекомендую для знатоків та поцінувачив, буде про що поговорити.
- Достоинства:
- Дуже стильний смак
- Недостатки:
- Знайдіть, якщо зможете!
- ТетянаПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
Прочитав задовільні відгуки купила. Спиртяга,там до гарного і справжнього коньяку далеко.Мої враження що то підробка чи імпортер його чимось заміняє. На вітер гроші
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дешевий смак
Експерт RozetkaДоброго дня!
Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле.
Дякуємо за звернення.
- Настенко А***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Дуже гарний смак! Сподобався усій сім'ї. Спробую ще раз. Купував в Одесі. Тетяні дуже дякую за рекомендацію! Він дійсно гарний.
- Достоинства:
- Гарний смак
- Недостатки:
- Не знайшов
- ОлександрПродавец: Rozetka. Объем: 0.7
+для хорошої компанії
- Достоинства:
- Смак
- Недостатки:
- не знайшов
- Viktoriya M***Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
Смак є, хороший, приємний, але не на таку ціну. Половину я згідна заплатити, отримала б задоволення від співпадіння ціни і якості. Спробую інші коньяки вашої марки, можливо я не розпробувала
- Недостатки:
- Трохи зависока ціна для Коньяку