Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Коньяк Vaudon Cognac Vaudon XO 0.7 л 40% (3760044966515)

Оценка пользователей 3.33/5
  • Юлія Т***

Товар прийшов цілий зовні, але в середині коробка була на згині надірвана. Смак та якість не можу описати так як брали на подарунок. Тому оцінка буде низька... бо брали по відгуках, раніше вілгуки були хороші зараз пишуть дуже низькі

• Роман М***

Продукт не відповідає заявленій назві та опису. Зовсім.

• Віктор Б***

Підкажіть що саме не так? Що приходить?

• Роман М***

Фейк

Доброго дня!
      Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле.
      Дякуємо за звернення.

• Андрей К***

Брал на подарок, я доволен

Достоинства:
    Цена по скидке, бутылка
    Недостатки:
  • Максим

Отлично, не первый раз беру. Особенно на подарок, то что надо,

Достоинства:
    Цена за ХО
  • Олег
    • Общее впечатление

Брал на презент человеку, у которого есть все. Как знак внимания. Человек оценил.

Достоинства:
    Презентабельно выглядит
  • Геннадий С***
    Продавец: Rozetka

Мені подарували, тому я його п'ю прямо зараз) Справжній француз, без зауважень, не пожалкуєте.