Отзывы покупателей о Кофе в зернах VDOMA Energetic Blend натуральный жареный 1 кг (VDOMA-C-EB-1000)
- AI аналіз відгуків100 відгуків: позитивний — 79%, нейтральний — 9%, негативний — 12%Виберіть, щоб дізнатися більше
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Брав на чорну п'ятницю, ціна краща ніж в практично будь-кого була на той момент. Коли готую чисту, без цукру, просто подвійне еспресо - приємно пити. В якості наповнювача для лате або капучіно - також топ, аромат всерівно чудовий, смак відчувається. Хоча вказано в складі 50% робусти, суб'єктивно її менше - напевне гарно збалансували купаж. Самі зерна досить пристойні на вигляд - не зовсім добірні, та все пам'ятаємо про ціну. Сміття чи відходів немає - є просто невелика частина подроблених зерен. По самих зернах видно де робуста, і де арабіка. Ну і точно не останнє, але головне - обсмажка трохи темніша ніж середня, проте в межах допустимого. Нема чорних спалених зерен, на відміну від того що пропонують якобси і подібні їм бренди з тотальною засмажкою зерна начорно
- Достоинства:
- доступність, баланс міцності та аромату
- Недостатки:
- відсутні
Не выражена
Доброго дня!
Дякуємо, що обираєте каву ТМ VDOMA! Ваш відгук з оцінкою у п’ять зірочок для нас дуже цінний! У свою чергу будемо і надалі прикладати максимум зусиль, щоб приносити задоволення поціновувачам кави!
- Дима З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Кава дійсно дуже якісна і смачна, вже купляв 2 рази, планую купляти і далі якщо ціна влаштує!
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Все время этот кофе покупаю. Много испробовала и на этом остановилась.
Вкусный,если без молока, то чувствуется кислинка. Зерна не пережареные однородные. Рекомендую. Спасибо!- Достоинства:
- Вкусный кофе , зерна крупные. Не пережарененый
- Лілія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
По акційні ціні - чудова кава. Якість зерна хороша. Смак зайшов. Буду брать
- Алла Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Кава сподобалась не очікувала за таку ціну непогану якість. Не гірчить і горілим не воняє !!!
- аркадий с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Вкусный кофе. Заказываю уже 3 раз. Спасибо
- Достоинства:
- Вкус. Цена.
Доброго дня!
Щиро вдячні за гарний відгук! Насолоджуйтесь смаком справжньої кава і надалі! Ми прикладемо для цього максимум зусиль!
- аркадий с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Отличный кофе. Беру не первый раз.
- Достоинства:
- Вкус
- Вячеслав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Гарна кава.
- Достоинства:
- Ароматна, приємна на смак. Брав два рази.
- Недостатки:
- Не має.
- Олеся К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Кава дуже смачна. Не гірчить, без добавок. Купуйте, смакуйте і почувайте себе як в дома в зручному кріслі з теплим пледиком на плечах і з ароматною кавою в руках
- Достоинства:
- +
- Дарья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Товар понравился, кофе достаточно хороший для ценового диапазона
- Достоинства:
- товар в наличии, хорошее качество, быстрая отправка
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Після арабіки доволі міцна кава.
Цікавий смак, але не для всіх.
З нею зменшив кількість випитої кави на день через дійсно високий вміст кофеїну)
Пишу відгук майже використавши упаковку, тому раджу спробувати любителям міцної кави.
Хоч це не сама міцна кава, котру я пив- Достоинства:
- Якісне просмаження, чудовий колір, цілі зерна, майже відсутні биті зерна.
- Недостатки:
- Суб'єктивно - моїй дружина не зайшла, каже що сильно гірка. Хоч для мене в ній є більш кислинка ніж гіркота. Тому це більш відноситься до індивідуальних сподобань
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Замовляю цю каву вже не перший раз. Зважаючи на співвідношення ціна-якість, один з найкращих варіантів, тим більше, хочеться підтримати українського виробника.
- Вікторія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
одна з улюблених
- Достоинства:
- люблю насичену каву
- Василь З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Смачна кава, мені сподобалась.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Дуже смачна кава
- Світлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
- ЛюбовьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Кава сподобалася. В міру міцна. Якщо робити з молоком капучино, саме те що треба. Візьму ще.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Ок
- Вікторія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
приємний ранок з такою кавою . для мене ідеальне поєднання арабіки з робустою . отримую заряд енергії на весь день
- Достоинства:
- смачна для мене ідеальна
- Недостатки:
- не знайшла
Интенсивная
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
РЕКОМЕНДУЮ.Якість на рівні дорогих марок кави.Всі зерна відкалібровані , рівномірно обжарені і мають приємний аромат. Дорогі марки LAVAZZA не купуйте, особливо якщо пишуть польська расфасовка, вже раз купив -пережарене лахміття.
- Достоинства:
- аромат, степінь обжарки, розмір
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Досить пристойна кава за таку ціну. Зерна однакові, не побиті, не пережарені.
- Достоинства:
- по акційні ціні аналогів мабуть нема
- Недостатки:
- не знайшов
Простой
Не выражена
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Гарна кава!Замовила вдруге!
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Хороший кофе! Приятный вкус и аромат! 50% арабики в составе дают о себе знать!
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Смачна та ароматна
- АняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Смачна, сподобалася
- Дора Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Кава мені подобається, смачна. Не вперше купую. Дякую.
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Смачна кава. Замовляли вже вдруге
- ЗОВ С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Смачна кава, нормальний баланс кислинки, гарна пінка. Рекомендую, по знижці гарна ціна і буду ще замовляти.
- Достоинства:
- Смак і ціна
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
відмінна кава за свої кошти
- Недостатки:
- не виявив
- Михаил Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Якiсна , смачна кава
- ВиталийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Хороший
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Загалом дуже навіть гарно збалансована, аромат присутній, легка гірчинка також, сподобалась, за свою ціну однозначно варто спробувати.
- Достоинства:
- ціна/якість дуже достойна
- Недостатки:
- не виявив
- Дубницький О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Гарна ароматна кава
- Тарас Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Я не гурман але зернова кава - це частина мого життя. І я думаю що навіть для гурмана ця кава за смаком і ароматом буде можливо навіть на дев'ять балів. Того що в ній не повинно бути в ній немає. Смачна кава як на мене середньої кріпості. Бюджетна ціна за гарну каву.
- Таліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 1000
Дуже сподобалася! Приємний смак і аромат
- Достоинства:
- Ціна/якість