- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Дякуємо за високу оцінку! Раді, що кава ТМ VDOMA приносить Вам задоволення!
- Вікторія ДроботОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Кава смачна як для мене, немає гіркоти,кіслинки, з молоком смачно.
Доброго дня!
Щиро вдячні за гарний відгук! Насолоджуйтесь смаком справжньої кава і надалі! Ми прикладемо для цього максимум зусиль!
- Сергій ДмитрусенкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Топ кава за свої гроші
Дякуємо за високу оцінку! Раді, що кава ТМ VDOMA приносить Вам задоволення!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Не сподобалась
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук. Шкода, що кава не виправдала Ваші очікування. Ми цінуємо і беремо до уваги кожну думку і відгук. Враховуючи суб’єктивний підхід кожного до смакових характеристик кави, впевнені, що Ви знайдете продукт, який відповідатиме Вашим очікуванням.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Смачно. Зверху при відкритті пакету був смак кави, що нагадує Ефіопію. Світла не омні (коли обсмажування йде не класична, а сучасна гарячим повітрям) обсмажування. Кава нагадує по обсмажуванні та смаку інший бренд у цій ціновій категорії, який подорожчав. Братиму в зёрнах, побачимо.
- Достоинства:
- Світла не згоріла кава. трохи більше за середній помел. Підійде на еспрессо, та на фільтр можна теж.
Доброго дня!
Дякуємо, що обираєте каву ТМ VDOMA! Ваш відгук з оцінкою у п’ять зірочок для нас дуже цінний! У свою чергу будемо і надалі прикладати максимум зусиль, щоб приносити задоволення поціновувачам кави!
- Леся КарасевичОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Не смачна, присмак автомобільного мастила... хто Вам сказав, що це може називатися кавою
- Експерт Rozetka
Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук, який має для нас велике значення. Шкода, що кава не виправдала Ваші очікування. Ми цінуємо і беремо до уваги кожну думку і відгук, оскільки Ваше задоволення є нашим пріоритетом. Враховуючи суб’єктивний підхід кожного до смакових характеристик кави, впевнені, що Ви знайдете продукт, який відповідатиме Вашим очікуванням. У свою чергу хочемо зазначити, що продукція ТМ VDOMA виготовляється із зерен високої якості та у відповідності до новітніх технологій обсмаження та фасування.
- Анна ЧабанОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Смачна кава, легкий смак з невеликою кислинкою
- Достоинства:
- Аромат, смак
Дякуємо за високу оцінку! Раді, що кава ТМ VDOMA приносить Вам задоволення!
- Газизуллин ИльдарОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
плаский смак
- Експерт Rozetka
- Іван ВовкОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Кава смачна
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Марианна ИвановаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Хороший кофе, как по мне так экономный,варю в турке...
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
На смак як звичайна дешева кава
- Достоинства:
- ціна по акції
- Недостатки:
- смак
Не выражена
- peterОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
на смак -середньо нормально, але в каві було павутиння и шось таке, мабуть довго лежало
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- якість
Умеренная
- Татьяна ОвчинниковаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Кава сподобалась, м'який смак, гіркота не відчувається.
Не выражена
- Наталія ЦюпякОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Не сподобалась.
- Башкатов ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Отличный кофе прекрасный аромат быстрая доставка спасибо большое Розетка
- Достоинства:
- Цена аромат качество
- Недостатки:
- ВітаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Хороший помол, в гейзерній кавоварці смак сподобався більше, ніж в кавомашинці, але це мої індивідуальні приколи.
- Достоинства:
- ароматна
- Світлана ВасюкОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Звичайна кава, нічого особливого. В міру ароматна, радує, що не кисла. Більше не куплю, але не через те, що кава недобра, просто я шукаю для себе інший смак.
- Достоинства:
- Помірний аромат і гірчинка
- Недостатки:
- Без недоліків
- Микита ЧерінькоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Ароматика та смак сподобався. Має легку кислинку, гірчинка десь далеко відчутна, як завершальна нота.
Умеренная
- Світлана МіщукОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Це тепер моя улюблена кава, здається ніколи не набридне. Окремий плюс, що це наш виробник.
- Достоинства:
- чудовий смак
- Недостатки:
- жодних
Гармоничный
- Виктория МарОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Никакой , ни аромата , ни вкуса . Не рекомендую .
- Владимир КоноваленкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Неожиданно вкусный кофе. Теперь не могу пить ничего другого!
- Достоинства:
- Вкус.
- Недостатки:
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Брав іншу українську каву. Не зміг допити, викинув.
Але ця порадувала, набагато краще. Пити можна і мабуть навіть із задоволенням - СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Кава якісна. Підійде для тих, кто полюбляе легкий вкус.При приготуванні можна болонсувати смаками від мьягкого до міцного. Я полюбляю мьягкий. Мені до впадоби.Дякую)
Не выражена
- Ирина РебедюкОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Кава не свіжа, без смаку і аромату. Перший раз її купувала, щоб "підтримати своїх", але цю каву не братиму.
- Достоинства:
- На жаль нема
- Недостатки:
- Справляє враження дуже старої кави - запах старий, аромату і смаку не має.
Не выражена
- Маргарита ТаранОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Посередня кава. Не рекомендую.
Умеренная
- Валерія ЛипканьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Доволі посередині смакові якості.
- Достоинства:
- Елена КорниенкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Виважена по смакам кава, варила в Турці, всім сподобалась
- Достоинства:
- Збалансовані смаки та ступень обсмаження
- Недостатки:
- Всі попробували і скінчилась
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Дуже смачна, не пересмажена, кислинка ледь-ледь,майже не відчувається, аромат є, але не сильний, на мою стареньку рожкову машину помол чудовий. Буду замовляти ще
- Достоинства:
- Смачна, ціна
- Недостатки:
- Пащенко АняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Не очікували ,що така смачна кава .
- Достоинства:
- Смачна кава більш немає, що додати.
- Недостатки:
- Не знайшли
Умеренная
- Саша ТрощенкоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество предметов, шт: 1. Вес: 250 г
Чудова ціна за пакетик смачної арабіки. Вперше знайомлюсь з цим брендом - дуже подобається. Ідеальне пакування, добре тримало вакуум. При відкритті кімнату застилає одразу смачнющий запах ароматної кави. Є невеличка кислинка, усе як треба. Не пересмажена!
- Достоинства:
- Тільки плюси
- Александр Блоцкий
А хто виробник ?