Отзывы покупателей о Кофе молотый VDOMA Fruitful Delight Арабика натуральный жареный 250 г (VDOMA-C-FD-250)
Есть в наличии
- Борис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Норм
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Дуже гарна кава!
Брала двічі и буду замовляти ще.- Достоинства:
- Смачна,ароматна.
- Недостатки:
- Не бачу .
- Антон З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Мені і дружині подобається. Зазвичай берем Lavazza. Це – вдала альтернатива.
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Вперше знайомлюсь з цим брендом. Ідеальне пакування, добре тримало вакуум. При відкритті кімнату застилає одразу смачнющий запах ароматної кави. Не пересмажена, кислинка майже не відчувається. Варили в турці, з вершками всім сподобалась.
- Достоинства:
- Доступна ціна і легкий смак без надмірної гіркоти або кислинки.
- Недостатки:
- не знайшли
Гармоничный
Вітаємо!
Щиро вдячні за гарний відгук! Насолоджуйтесь смаком справжньої кава і надалі! Ми прикладемо для цього максимум зусиль!
- Наталя П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Не сподобався смак
- Достоинства:
- Красива упаковка
- Недостатки:
- Несмачна
Добрий день!
Дякуємо за Ваш відгук, який має для нас велике значення. Шкода, що кава не виправдала Ваші очікування. Ми цінуємо і беремо до уваги думку і відгук кожного, оскільки Ваше задоволення є нашим пріоритетом. Враховуючи суб’єктивний підхід кожного до смакових характеристик кави, впевнені, що Ви знайдете продукт, який відповідатиме Вашим очікуванням. У свою чергу хочемо зазначити, що продукція ТМ VDOMA виготовляється із зерен високої якості та у відповідності до новітніх технологій обсмаження та фасування.
- Пегета О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Смачна кава , гарної об жарки, не гірка.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Чудова кава.
- Достоинства:
- Смак.
- Недостатки:
- Немає.
Добрий день!
Дякуємо, що обираєте каву ТМ VDOMA! Ваш відгук з оцінкою у п’ять зірочок для нас дуже цінний! У свою чергу будемо і надалі прикладати максимум зусиль, щоб приносити задоволення поціновувачам кави! - Олена К***
Дякую. Кава дуже сподобалась. Замовила 1кг.
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Очень приятный аромат. На удивление, приятный вкус.
Прочитал несколько негативных отзывов, вероятно, качество меняется от партии выпуска. Судя по всему, мне пришла удачная партия.
Всем добра и скорейшего Мира.- Достоинства:
- Аромат
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Родіон В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Смачна, ароматна
- Достоинства:
- Наша)))
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Ціна-якість.
Вітаємо! Вдячні за Ваш відгук!
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
відмінна кава за свої кошти
- Недостатки:
- не виявив
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Смачна і ароматна кава
- Лана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Смак мені сподобалася.
- Ольга Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Вкус хороший. Но для меня не достаточно крепкий. Мягкий, без горичи.
- Достоинства:
- Не горький.
- Недостатки:
- Не крепкий.
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Дійсно, кава VDOMA Fruitful Delight є делікатною. Для поціновувачів кави з більш насиченим смаком можемо порекомендувати VDOMA Energetic Dlend. Насолоджуйтесь смаком справжньої кави ТМ VDOMA і надалі!
- Лілія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Дякую
- Каріна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Дуже смачна кава
- Богдан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Не раджу заварювати в ріжковій кавомашині, як тільки не пробував кава виходить так собі.
В чашці заварити смачно теж не вийшло.
В порівнянні з іншою арабікою - не дуже. В загальному може бути але я б шукав шось краще.
Слово «преміум» там зайве.- Достоинства:
- Недостатки:
- Смак кави
- Наталя Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Смачна кава.
- Дарина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Я її готую у крапельній кавоварці і кава виходить дуже і дуже смачна. Двічі замовляла вже.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Може бути, але будь-яка не найдешевша лавацца буде в рази смачніша.
Купив раз по акції та й забув.. - Svetlana S***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Хороший кофе не ожидала, что будет таким достойным
- Достоинства:
- вкусный
Богатый
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Кава смачна як для мене, немає гіркоти,кіслинки, з молоком смачно.
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Топ кава за свої гроші
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Не сподобалась
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук. Шкода, що кава не виправдала Ваші очікування. Ми цінуємо і беремо до уваги кожну думку і відгук. Враховуючи суб’єктивний підхід кожного до смакових характеристик кави, впевнені, що Ви знайдете продукт, який відповідатиме Вашим очікуванням.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Смачно. Зверху при відкритті пакету був смак кави, що нагадує Ефіопію. Світла не омні (коли обсмажування йде не класична, а сучасна гарячим повітрям) обсмажування. Кава нагадує по обсмажуванні та смаку інший бренд у цій ціновій категорії, який подорожчав. Братиму в зёрнах, побачимо.
- Достоинства:
- Світла не згоріла кава. трохи більше за середній помел. Підійде на еспрессо, та на фільтр можна теж.
- Леся К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Не смачна, присмак автомобільного мастила... хто Вам сказав, що це може називатися кавою
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук, який має для нас велике значення. Шкода, що кава не виправдала Ваші очікування. Ми цінуємо і беремо до уваги кожну думку і відгук, оскільки Ваше задоволення є нашим пріоритетом. Враховуючи суб’єктивний підхід кожного до смакових характеристик кави, впевнені, що Ви знайдете продукт, який відповідатиме Вашим очікуванням. У свою чергу хочемо зазначити, що продукція ТМ VDOMA виготовляється із зерен високої якості та у відповідності до новітніх технологій обсмаження та фасування.
- Анна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Смачна кава, легкий смак з невеликою кислинкою
- Достоинства:
- Аромат, смак
- Газизуллин И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
плаский смак
- Іван В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Кава смачна
- Достоинства:
- Все
- Марианна И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Хороший кофе, как по мне так экономный,варю в турке...
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
На смак як звичайна дешева кава
- Достоинства:
- ціна по акції
- Недостатки:
- смак
- peterОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
на смак -середньо нормально, але в каві було павутиння и шось таке, мабуть довго лежало
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- якість
- Татьяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Кава сподобалась, м'який смак, гіркота не відчувається.
Гармоничный
- Наталія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Не сподобалась.
- Башкатов В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 250
Отличный кофе прекрасный аромат быстрая доставка спасибо большое Розетка
- Достоинства:
- Цена аромат качество