Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Кашаса Velho Barreiro 1 л 39% (7896050200025)

Оценка пользователей 3.82/5
  • Денис
    Продавец: Rozetka. Объем: 1
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

До вчерашнего дня я даже не знал, что это такое. Вчера пробовал с ней коктейли. Парни, это действительно достойная и стоящая вещь. Заказал себе бутылку. Буду дома шаманить

• Йоанна Г***

Нормальна кашаса для кайпіріні

Достоинства:
    Класно що вона є )
    Недостатки:
    Дороговато
  • Александр Б***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Отличный напиток, с кофе очень хорош.

Достоинства:
    Все
    • Макс Д***

Нельзя даже представить этот своеобразный напиток вместе с кофе, употребляя его смешанным с кофе или запиваемым им.

• Сергій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Відмінна кашаса, краща з тих, які доводилося пити, дає фору багатьом французьким білим агріколям і не тільки. По акції топ за свої гроші.

Достоинства:
    Округлий насичений аромат і смак.
    Недостатки:
    Не бачу.
  • Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Отличная кашаса. Классика вкуса и цвета. Очень мягко пьется.

Достоинства:
    Очень мягко пьется.
  • Євген С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Well done

• Алекс
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Оце так,рішив написати як Дзідзьо ,-благо напій вдохновляє,Так от,сижу в карантині,скучнувато,вирішив заказати якогось ромчика,-нового покуштувати,- з жіночкой під якесь кіношко,Пролашматив розетку,і виділив для себе нове,-кубинський ром Васілон 7 років(про нього я написав під ним),-ціна по акціі спокусила,-і шарю дальші,-шукаю ще якусь бутилочку,-І трапляється мені Кашаса в відділі рому,Прочитав по вікіпедіі,що традиційний напіток з тростніка, з його запахом і т,д і т,п,-старі традиціі,-в общем беремо,на розеткі отзив прочитав,-що класно до коктейлів,-я правда не по коктейлях,люблю чистоган,-в коктейлі можна вже ширпотреб бакарді,кап моргані т,д,- або коли від 60 градусів напій,Так от,під побажання жіночки,дегустували спершу ром васілон,-мене не вразив,-поки жінка в магазин дьорнула,рішив попробувати Кашасу,-думаю з двох одне точн супер буде,Достав бутилочку,-дивлюсь кришка лопнута,-ну думаю буває,потіків не видно,відкрив,заглянув в дозатор,а там всередині дозатора нічого немає,понюхав і обомлів,-запах супер,чи щось похоже на ацетон чи ще щось,-зразу шокувався,-позвонив на розетку,розказав про все,-чекаю відповіді чи є в дозаторі якийсь запобіжник,чи дозатор для виду просто,-може в бразильців бутилки як і ром в Шрі-ланці,-без дозаторів,Короче,сижу,прочитав ще отзиви,-благо появився ще один,свіженький,-який натхнув мене всеж прдегустувати.Так,-отспочатку похоже і по запаху і по вкусу на бурячиху,-хоча я її один раз пив,--але далі все не так погано,прочитав на етикетці що смакує з лаймом,-вкинув,дійсно так,-смак збалансувався,став приємним,-цікавішим набагато від багатьох ромів,зараз смакую вже третю піісяшку(50гр),-в общем не все так страшно,-начинає подобатися,-ну й смак скоріше не буряка а тростніка,-з яким я раніше не був знайомий,В загальному прикольно,-рідкий випадок,коли потрібно екперементувати і не боятися першого враження.Зісталося одержати відповіді від розетки по поводу дозатора,-а так все не погано

Достоинства:
    вспомнив бурячиху,-хоча й один раз пив за життя
    • александр к***

дозатор повинен бути з кулькою усередині.

• Александр К***

Классный отзыв. Посмеялся!!!

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Открыл тару, на нос - да ведь это же запах нашего родимого ... рома агриколь, но на вкус (кроме этого стержневого главного вкуса сырого тростника\травы) этот ром (кашаса) имеет свои интересные тона, которые не поддаются никаким вкусовым и запаховым ассоциациям, привычным нам, славянам\европейцам.
    Послевкусие недолгое, описанный (на переведенной этикетке) острый и пряный вкус - отсутствует.
    Мое скромное мнение - этот ром (умышленно не пишу "кашаса") может\должен присутствовать в личном баре для разнообразия.
    Кстати, на просторах интернетов есть здравое объяснение, почему этот напиток бразильцами не заявлен как ром - налоги на экспорт были бы гораздо больше, тем более этот бразильский напиток и так дорогой и мало раскручен.

Достоинства:
    Напиток больше похож на ром агриколь.
    Недостатки:
    Нету. Понятий "понравилось\не понравилось" в отношении к этому напитку - нет.
    • Макс Д***

Дополню - на данный момент времени вкус рома агриколь у меня на первом месте, в т.ч. и эта кашаса (суть ром агриколь), распробовал - очень и даже очень, тонкие ценители агрикольного рома заценят.

• Max r***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

Я розгубився.важко оцінити або з чимось порівняти.однозначно це не те чого очікуєш і це самий екзочний напій який я пробував

Достоинства:
    Екзотика.Автентичність і оригінальність на 100%
    • Вячеслав

Дякую за відгук. Теж випадково побачив, хотів замовити, але не буду)). Дякую!

• Игорь П***

Очень резкий запах. Вкус приятный. В чистом виде пить невозможно. Для коктейлей

• Алекс

Игорь,подскажите,дозатор на бутылке есть,-и есть ли в нем предохранитель,а то у меня ллется как из горла,-запах тоже непонятный,да еще и крышка лопнутая

• Игорь П***

Есть дозатор. А что такое предохранитель??

• Станислав Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 1
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Люблю любые ромы, смакую их обычно чистыми. Вот и этот попробовал - не получилось. Нужно только мешать с чем-то термоядерным, даже обычный коктейль вроде дайкири не помогает перебить это ужасное гнилостное послевкусие.
    P.S. Аромат неплох, вкус - так себе. Но послевкусие - кошмар, серьёзно.
    P.S.S. Хотите верьте, хотите - нет... Впервые после алкоголя с Розетки наутро болела голова. Больше ничего в тот вечер не пили, так что, грешить больше не на что...

Достоинства:
    Неплохой аромат
    Недостатки:
    Ужасное послевкусие
    • Олексій Т***

Кашаса -- це не ром! Вона готується за зовсім іншою технологією, і має зовсім інший смак та аромат. Насправді це дуже чудовий напій для справжніх гурманів. Думаю, що ваші враження були спотворені саме плутаниною кашаси з ромом. Мені цю кашасу подарувала дівчина на день народження, і я був щасливий згадати свою поїздку до Ріо 15 років тому.

• Станислав Я***

Ну да. Напиток именно потому и отдавал гнилью, потому что его называют бразильским ромом.
      P.S. Как там раньше говорили... Пиши исчо.

• Александр

Олексій Теплінський, Ну-ну, расскажите, чем технология кашасы делает ее не ромом?
      Не зная технологию, конечно, нужно лезть умничать.

• Василенко Т***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Я цю рідину знаю з 1987 року - було саме дешеве бухло в Анголі. Це просто самогон з цукрової тростини . Теж саме було в 200-х літрових діжках ангольского виробництва для медичного застосування . Пити можно , хор не втратите, але в Бразилії його використовують виключно , як основу для напоя кайпірінья і нікому і голову не стукне назвати кашасу ромом . Маркетинг . Як хочете смачного міцного напою то кайпірінья те що надо . Рецепт простий - Взяти низьку склянку. Розрізати лайм на 4 частини та розчавити його товкачиком. Додати 2 столові ложки цукру. Заповнити склянку кашасою та збовтати, додати дрібного льоду та збовтати знову.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    запах та смак
  • Юрий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7

Взял попробовать что это такое вообще и абсолютно не понятно что это и как это пить.Ожидание то одно, а реальность другое. По запаху похоже на кислое молоко, а по вкусу на дешёвый самогон, пьется жёстко, послевкусие кислятины. Не понравилось

Достоинства:
    Не нашёл
    Недостатки:
    Запах скисших молочных продуктов, да и вкус тоже
  • Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

Востаннє купую алкоголь в розеткі. Це явно підробка -- і упаковка і пляшка і кришка і вміст. Запах фарби і розчинника.

Доброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція, оригінальність даного товару можна перевірити на державному сайті за посиланням . Для перевірки оригінальності алкогольної продукції достатньо вибрати вид марки і ввести акцизну марку в відповідне поле. Дякуємо за звернення.

• Дмитро І***

Знаючи що за взуття вони продають, з алкоголем навіть не ризикую

• Володин И***
    Продавец: Rozetka. Объем: 1

Выдержка 60 лет, улыбнуло)))

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук переданий відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення питання.

• Виталий Б***
    Продавец: Rozetka. Объем: 0.7
    • Общее впечатление

• Соответствие вкуса

• Соответствие аромата

За такі гроші отримати витримку 60 років - Дайте ящик!))

Достоинства:
    Витримка
    Недостатки:
    Відсутня тара цистерною
  • Александр Д***
    Продавец: Rozetka. Объем: 1

на фото 0.7 литра, так какой обьем продаёте?

Достоинства:
    на фото 0.7 литра, так какой обьем продаёте?
    • Андрей К***

на фото 1 л, присмотритесь

• Александр

Андрей Ковган потому что изменили фото)