зручні
Ножі візуально круті !
Добрий день, Аліна. Дякуємо за Ваш відгук.
Товар рекомендую !!!
Добрий день, Олеся. Дякуємо за Ваш відгук.
Спочатку купили собі потім на подарунок дуже класний товар. легко точити. Гарно виглядають
Самі по собі ножі хороші, гострі, легко точити, зручні, важкі. Але є велике АЛЕ. Я так розумію із-за підставки куди їх постійно ставимо краї всіх ножів стали такими через рік. Тільки для хліба залишився норм, але ми ним майже не користуємося.
Оці ваши загнуті кінці ножів, то є результат не підставки, а банального падіння ножів в підлогу. Від пластикової підставки так кінчики ножів не підвертаються.
Не треба перекладати своє недбальство на якісь підставки.
Тобто по вашему я швиряюсь ножами по кухні?) ні, ножі не падають)
Отличный набор за доступные деньги, ножи острые.
Добрий день, Марина. Дякуємо за Ваш відгук.
Ножі супер, аж дзвенять коли ріжеш. Дуже гарні та гострі
Добрий день, Ігор. Дякуємо за Ваш відгук.
Якість супер!
Добрий день, Костянтин. Дякуємо за Ваш відгук.
Давно думав придбати. Якісні ножі. Зручні ручки, підставка.
Добрий день, Олександр. Дякуємо за Ваш відгук.
Якісні ножі. Дуже гострі. Особливо подобається ніж для хліба. Попередній набір от Vinzer служить більше 15 років.
Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук.
Идеальні
Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук.
Отличная сталь, затачивается идеально и самое главное - держит заточку. Все остальное, для настоящих мужчин).
Добрий день, Сергій. Дякуємо за Ваш відгук.
Если купили ножи сразу в аптеку покупать медицинский клей, бинт и перекись водорода
Чудові ножі
Ножі супер!!!
Доброго дня. Дякуємо за позитивний відгук. Завжди раді бачити Вас в нашому інтернет-магазині.
Классные и острые ножи)) Рекомендую)
Острые ножи,рекомендую.
Добрый день. Спасибо за положительный отзыв. Всегда рады Вас видеть в нашем интернет-магазине.Хороших покупок.
Пользуемся более месяца, ножи острые как при покупке, внешний вид тоже отлично!
Недостатков нет. Ножи крутые! При доставке нам звонили много раз, говорили что они есть, потом ножей нет, потом подождите мы проверим, при том, что оплатили мы их сразу картой! За доставку платили сами.
Питання до представника Розетки: а можна ще пару фото або опис. Немає жодної інформації про розміри, я вже мовчу про форму. Не купувати ж кота в мішку)
Бренд: Vinzer
нож для хлеба: длина клинка 20.3 см, толщина 2.5 мм
Нож универсальный: длина клинка 12.7 см, толщина 2 мм
Нож для овощей: длина клинка 8.9 см, толщина 2 мм
Подставка для ножей
Материал лезвия: высокоуглеродистая сталь 1.4028 / X30Cr13, клинообразное сечение лезвия
Материал рукояти: нержавеющая сталь FERRINOX®18/10
Материал подставки: нержавеющая сталь FERRINOX®18/10
Можно мыть в посудомоечной машине
Пользуюсь 2 недели. Нареканий нет. Очень острые, комфортно пользоваться, стильные
Скажите пожалуйста, какие ножи входят в комплект? Поскольку ни на фото ни в описании на Розетке ничего не вижу( буду благодарен за фото. Заранее спасибо.
Хотелось бы узнать, покрытие подставки матовое или глянцевое? Спасибо.
матовое
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, яка країна є виробником даних ножів?. Дякую.
Китай