Ножі дуже швидко покрились іржею, не дивлячись на те, що ми дійсно користувались і доглядали за ними так, як написано в інструкції: не ставили в посудомийну машину, мили одразу після використання і одразу ж протирали паперовими рушниками.
Враховуючи, що це відомий бренд, очікувили отримати більш якісний продукт.
Чудові ножі!!!
Добрий день, Юрій. Дякуємо за Ваш відгук.
Ножі справді гострі , але ,є брак , замовляв три рази ,і всі приходять браковані , на малелькому ножі є тріщина на ручки по верхній заклепки, тож дивитися при отриманні
На жаль мені не довелося скористатися цими ножами. Розетка цьому допомогла. але є сумна історія з сервісом Розетки.і почалась вона 27.02.2025 і тягнеться вже другий тиждень. 27.02.2025 забравши ці ножі ( номер замовлення 843058847) .оплачував частково сертифікатом . частково готівкою. вдома при розпакуванні виявив брак (тріщина на ручці маленького ножа). привіз назад у пункт видачі. готівку повернули. Сертифікат не повернули. попросив обміняти на не браковані (Замовлення 505897262). через тиждень приїхав забирати ножі в тій же точці видачі. Приїхав той же комплект який повертав (з ручкою, що лопнула, на малому ножі). втомився чекати. на прохання повернути сертифікат сказали чекати до 10 днів. Це жарт. Це якийсь радянський совок . Ви серйозно ????? Знову тиждень чекати. добре. час є. будемо чекати ......
Набір самих ходових ножів , зручні , гострі
Добрий день, Наталія. Дякуємо за Ваш відгук.
Ножі класні. Підставка зручна.
Добрий день, Раїса. Дякуємо за Ваш відгук.
Ножі дуже класні!!!! Підставка зручна
Добрий день, Вікторія. Дякуємо за Ваш відгук.
Гострі
Добрий день, Руслан. Дякуємо за Ваш відгук.
Ножі просто супер. Гарні якісні супер гострі.
Добрий день, Роман. Дякуємо за Ваш відгук.
Ножи на грани фантастики.рекомендую. давил чеснок средним ножом, чеснок оказался крепче. Большой нож не преодолел препятствие в виде кости. Кальция у курицы было больше в организме, чем количества металла в ноже.
Набір ножів дуже якісний. В комплекті 4 ножа. Хороша сталь. Рекомендую
Добрий день, Микола. Дякуємо за Ваш відгук
Класні ножі, гострі, гарно тримати в руці, не легесенькі.
Добрий день, Надія. Дякуємо за Ваш відгук.
Продукт відповідає ціні !!
Доставили за два дні після оплати .
Добрий день, Станіслав. Дякуємо за Ваш відгук.
Ножі супер!
Добрий день, Юлія. Дякуємо за Ваш відгук.
Приїхали швидко. Різали класно. За місяць стандартного кухонного користування стали значно тупіші чим були. Дружина вже просить один підточити.... ну такоє..очікував шо будуть довше тримати заточку.
Добрий день, Святослав. Дякуємо за Ваш відгук
Хороша якість,ціна приємна
Добрий день, Руслан. Дякуємо за Ваш відгук
Ножі сподобались , підставка зручна
Добрий день, Марина. Дякуємо за Ваш відгук
Очень нравятся, большие, острые и подставка солидная.
Добрий день, Марина. Дякуємо за Ваш відгук
Дуже гарний набір ножів, якість добра. Дуже задоволені ножами!
Добрий день, Костянтин.
Дякуємо за Ваш відгук.
За свої кошти ножі супер. В акції за 1.5к взагалі бомба.
Добрий день, Антон. Дякуємо за Ваш відгук
Якісний набір гострих та зручних ножів для повсякденного використання. Особливо коли по акційній ціні. Рекомендую.
Добрий день, Андрій. Дякуємо за Ваш відгук
Взагалі ,за акційну ціну ножі чудові.
Добрий день, Олександр. Дякуємо за Ваш відгук
Ножі чудові.Ціна якість на висоті.Видно що якісно зроблені і приємно лежать в руці.
Добрий день, Сергій. Дякуємо за Ваш відгук
Ножі класні, лезо тоньше, ніж у моїх попередніх, гострі, як будуть тримати заточку - подивимось, поки за місяць лише підводив на мусаті. Не важкі в руці, гарна ергономіка, отримуєш задоволення працюючи ними на кухні. Єдине, що не сподобалося - незручна підставка, як на мене.
Добрий день, Сергій. Дякуємо за Ваш відгук
Чудові, стильні, але головне дуже якісні та гострі ножі, купували по акції, дружина спочатку була налаштована скептично, але як спробувала то зараз не може ними натішитись!
Добрий день, Сергій. Дякуємо за Ваш відгук.
Ножі ВОГОНЬ
Дуже задоволений покупкою.
Добрий день, Олександр. Дякуємо за Ваш відгук.
Ножі класні.
Добрий день, Андрій.
Дякуємо за Ваш відгук
Гарні ножі, дружина задоволена
Добрий день, Максим. Дякуємо за Ваш відгук
Гарні ножі, дружина задоволена
Добрий день, Максим. Дякуємо за Ваш відгук
Ножі якісні! Класика! Розміри зручні, різноманітні!
Добрий день, Ольга. Дякуємо за Ваш відгук
Рада, що обрала ці ножі. Гострі, зручні у руці, важкуваті. Виглядають гарно у підставці.
Добрий день, Вікторія. Дякуємо за Ваш відгук.
Класний набір, гострі ножі, дуже стильно виглядає
Добрий день, Наталія. Дякуємо за Ваш відгук
Топ за свої гроші
Добрий день, Сергій. Дякуємо за Ваш відгук
Файні ножі, гострі, ручка клепана, важкі, особливо полюбився європейський шеф-ніж, тепер шукаю під нього велику дошку...))
Добрий день, Віталій. Дякуємо за Ваш відгук
Ножі дуже сподобались! Якість більш ніж очікував! Рекомендую!
Добрий день, Віктор. Дякуємо за Ваш відгук
Користуюсь ножами три дні , дуже задоволена придбаною покупкою.