- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Указал выше
- Достоинства:
- Острый
- Недостатки:
- Неудобно лежит в руке после классического шэф ножа
- Виктория И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер ніж
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Вікторія. Дякуємо за Ваш відгук.
- Марк Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Він став моїм постійним компаньйоном і моїм найчастішим інструментом. Я і до сьогодні вчусь орудувати ним безпечно і ефективно. Цей ніж — мов катана ніндзя. Тільки якщо ти будеш мати до нього повагу і обережність — тільки тоді ти зможеш готувати страви-шедеври за його допомогою, нарізати швидко, безпечно і ефективно. Були рази коли я ним сильно різався, а відбувалось це швидко і легко, і через мою неуважність.
А бувало він допомагав нарізати все настільки швидко, що ніщо інше не могло його замінити.
Цей ніж наче спустився до мене з небес: непідробна форма, чудова гострота, глибокий чорний колір.
Я можу впевнено порекомендувати сей ніж, адже кожен раз використання його викликає в мене трепет і задоволення від того, що я тримаю в руках інструмент, який є особливим. Або може це я вклав в нього таку особливість?..- Достоинства:
- Довго тримає заточку, гострий, прекрасної форми, прекрасного кольору, зручний і ергономічний — ніж, який вартий своїх коштів.
- Недостатки:
- З недоліків можу виділити єдиний — чорна фарба потрошки стирається в деяких місцях. Розумію, що все з часом зношується, і улюблений ніж не виключення, але було би добре якби фарбували кращою фарбою.
Представник постачальникаДобрий день, Марк . Дякуємо за Ваш відгук
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобався гострий, лежить добре у руці через те що має певну вагу не легенький дуже добра інерція коли швидко нарізаєш добре збалансований тому зручно.
- Достоинства:
- Дуже гострий, збалансований, не легенький дуже добре лежить в руці
- Недостатки:
- Не помітив
Представник постачальникаДобрий день, Сергій. Дякуємо за Ваш відгук
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класний ніж
- Достоинства:
- Ріже дуже файно
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Андрій. Дякуємо за Ваш відгук.
- Семен М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дарував другу, він сказав що страшно брати у руки, дуже гострий
- Достоинства:
- Гострий
- Недостатки:
- ?
Представник постачальникаДобрий день, Семен. Дякуємо за Ваш відгук