- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримала свій тример і відразу перевірила в роботі.Тример легко склала сама,Акумулятора вистачає 15хв роботи,тому замовила відразу додатково ще один
На невеликих ділянках косити дуже зручно,легкий…на більші територііі використовую електро косу.
Тримером задоволена,тому що купила,те що хотіла,без зайвої комплектації (хотіла щоб була лише волосінь)
І мене не засмучує ,що працює 15хв
Хто хоче ,щоб працював довше,беріть з сильнішою батареєю ,а на великі ділянки бензо або електро- Достоинства:
- Легкий,зручний ,немає зайвої комплектації…гарно косить
- Недостатки:
- Не виявила
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює, тільки замалий аккамулятор!
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо Вам, що знайшли час і поділились враженнями по товару. Бажаємо, щоб товар прослужив вам якнайдовше та приносив лише користь і задоволення. З повагою, офіційний дистриб'ютор бренду Vitals.
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В коробці з товаром не було зарядного пристрою. Звернувся до служби підтримки Розетки. Через декілька днів прислали зарядне. Коса косить добре.
- Достоинства:
- недорого
- Недостатки:
- без зарядки
Представник постачальникаДобрий день
Щиро дякуємо що поділилися враженням про товар. Ваша думка дуже важлива для нас!
З повагою, офіційний дистриб'ютор бренду Vitals.
- Дмитро К***Продавец: Rozetka
Для маленького газона!!!
- Достоинства:
- Для домашнього використання, в малих обсягах.
- Святослав О***Продавец: Rozetka
Прийшов без зарядки до батареї. Відмовтвся
Представник постачальникаДобрий день
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що ваш досвід був негативним. Ми цінуємо, що ви повідомили нам про це.