Отзывы покупателей о Цепная пила Vitals Professional BKZ 5531rm 18" Magnesium (76459)

• Артур Г***

Чудова пилка. Рік відпрацював ею, задоволений. цепок максимально довго тримав заточку. по шині були питання, в зірочку набивається тирса і її клинить. Але якщо чистити після кожного використання- то буде служити довго.

Достоинства:
    потужна, чудовий цепок в комплекті, легко заводиться, на свої гроші- чудовий варіант
    Недостатки:
    великий росхід палива. мабуть єдиний мінус

Добрий день. Дякуємо Вам, що знайшли час і поділились враженнями по товару. Бажаємо, щоб товар прослужив вам якнайдовше та приносив лише користь і задоволення. З повагою, офіційний дистриб'ютор бренду Vitals.

• Олександр Я***

Пилка класна, питань не має. Підкажіть будь ласка який ланцюг потрібно 1.5 чи 1.3 товщина. А ще краще, підкажіть який натфіль потрібний для заточки цього ланцюга?

Достоинства:
    Якість
    • Павло Л***

На ланцюгах Oreon пише вроді би, Вмене 1.3

Добрий день
      Для ланцюгової пилки Vitals Professional BKZ 5531rm 18" Magnesium (76 ланок) необхідно використовувати ланцюг із товщиною провідної ланки 1.5 мм (0.058").
      Для заточування такого ланцюга необхідний круглий напилок діаметром 4.8 мм (3/16"). До комплекту напилок входить.
      Рекомендуємо також звернути увагу на верстати для заточування ланцюгів:

Рекомендуємо також звернути увагу на верстати для заточування ланцюгів:

• Юрий

Заказал, получил и остался доволен !)

Достоинства:
    Хорошая бензопила
    Недостатки:
    Нету
  • Александр Я***

Обкатал бензопилу. Что могу сказать, зверек пила. Качество сборки очень качественное, ключики комплектные тоже хорошего качества. Шина и цепь орегон. Первый запуск с пол тычка, как говорится. Посмотрим как дальше будет работать, но пока что все класс. Достойная пила. Рекомендую.

Достоинства:
    Отлично
    Недостатки:
    Пока нет
  • Александр Я***

Доброго времени суток! Сможете эту бензопилу укомплектовать шиной на 40 см и соответственной цепью?

Достоинства:
    Неизвестно
    Недостатки:
    Неизвестно
  • Николай К***

Читав відповідь представника,що шина 20 дюймів.я щойно отримав з шиною 18 дюймів.як це розуміти?????

• Сергій П***

Ця модель продається з різними шинами! 18" і 20"

• Микола К***

Сергій,я розумію що ця модель продається з різними шинами,але я заказував з шиною 20" і з менеджером уточняв,але впарили мені 18",за гроші з 20"-ти дюймовою шиною.якби не оплата наперед через банк то відправив би її назад.а так вже діватися було нікуди не дуже добре з сторони продавця поступили

• Егор

Так в названии же написано, что здесь 18"

• Dolniy72
    Продавец: Rozetka

три месяца без возможности пилить дрова как купил по почте так стоит даже не обкатал проработала минут двадцать и усьо....заплатил 3400 и нужно ремонтировать...

Достоинства:
    может попасть не плохой сборки а вот топливний шланг к праймеру и до карба заходит не плотно
    Недостатки:
    сервис не развит мне до Тернополя 120км или целий день на дорогу...
    • Сергій П***

Что не работает? Что случилось?

• Игорь К***
    Продавец: Rozetka

Инструкция есть на русском и украинском языке? В случае поломки где сервис центр? Бензином какой марки пользоваться?

Достоинства:
    Цена
    • Максим С***

Топливо лучше всего качественное использовать, инструкция должна быть, по ссылке можно увидеть адреса сц ссылка

Представитель компании

Инструкция на украинском языке идет в комплекте.
      Список авторизованных СЦ имеется на официальном сайте.
      Рекомендуется использовать бензин не ниже А-92.

• Сергей Г***
    Продавец: Rozetka

Вопрос к представителю. Здесь шина 20 или 18? Сколько зубьев?

Представитель компании

День добрый. Шина 20 дюймов, Количество звеньев - 78