Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Шоколад Vivani молочный органический с капучино 100 г (4044889001075)

Оценка пользователей 4.56/5
  • Катерина К***

не розділяю захват коментаторів, бо це для мене один з найгірших шоколадів за таку ціну. я з 90х і пам"ятаю смак кави 3 в 1)) і це воно – смак і аромат того самого Маккофі:)) Ніколи знову це не куплю. З цієї марки пробувала багато яких і віддавати гроші варно лише за чорний шоколад 71% та 90% – вони дійсно смачні і благородні. а от усі молочні цієї марки чи чорний 50%, чи з горіхами – є дешевше, смачніше і з більшою кількістю горіхів

Достоинства:
    вибачте, але майте на увазі, що вам може не сподобатися))
    Недостатки:
    ну присмак і аромат дешевого капучіно 3в 1
    • Юлианна К***

Ви шо)) ми всі выросли на маккофі та Петровське слободі ) можна згадати дитинство )

• Софія М***

Дуже смачний шоколад, в міру солодкий

• Оксана М***

Смак чудовий , рекомендую.

Достоинства:
    Якісь
  • Тетяна Б***

Смачний шоколад з вираженим присмаком кави. Рекомендую.

• Артем Г***

Не перший раз пробую шоколад із цієї цінової категорії, але вперше спробував від бренду Вівані.
    Відгуки не брешуть, шоколад дійсно смачний, спробую тепер й інші смаки цього бренду.
    Мабуть багато, хто їв до цього подібний шоколад від Світоч, Міленіум, Мілка. Так ось, цей вище їх на голову. Не такий нудотний, не хімозний, по текстурі набагато приємніший і ще й з присмаком кави.
    У нас у сім'ї навіть ті, хто не люблять солодкий білий шоколад напали на нього)
    Ціна - ок.
    P.s. Кому дуже важливий склад, то читайте оригінал англ чи нім мовою. Бо український переклад імпортера - Бюро Вин - не відповідає складу, вказаному на пакуванні виробником.

Достоинства:
    Натуральний склад (який ще й органічним сертифікатом підтверджений), хороші смак і текстура, в міру солодкий для молочного з білим.
    Недостатки:
    До хорошого швидко звикаєш) Існує ймовірність, що, спробувавши якісний шоколад, ви вже не захочете купувати щось типу Мілки, Рошена і тд
  • Надія

10/10
    В міру солодкий з кавовим присмаком

• Гладчук К***

Самий любимий шоколад vivani! Дуже смачний

• Лілія

Дуже люблю каву і все, що з нею пов’язано))…найсмачніший шоколад зі смаком кави, який мені доводилось скуштувати.

Достоинства:
    Смак
    Недостатки:
    Дорого
  • Елена М***

Ооочень вкусный шоколад. Конкретно этот с капучино и весь остальной этой фирмы. Приятная, тающая текстура. Нежный вкус. Компостируемая упаковка.

• Олеся
    Продавец: Rozetka

Сподобався, на смак дуже приємний з вираженим кавовим запахом. Харний склад

• Игорь
    Продавец: Rozetka

Взял на пробу в подарок сестре, она сильно любит кофейные нотки. Тут замечательно сочетается и что он натуральный и имеет приятный вкус капучино. Плитка 100 гр, что среди украинских редкость. К кофе или чаю просто супервыбор.

Достоинства:
    Вкусный, с нотками капучино, органический
  • Марія Д***
    Продавец: Rozetka

Смачний шоколад з органічним складом, тане в роті, відчувається смак кави