Отзывы покупателей о Паяльный набор 220 В 60 Вт с регулировкой температуры V&Y в сумке с мультиметром A830L (Tool02)
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний набір, син задоволений
- Достоинства:
- Все все необхідне для паяння в одній стильній сумочці
- Недостатки:
- не виявлено
Доброго дня, Ірина!
Щиро дякуємо Вам за відгук, раді, що сподобалось!
- Геворг М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё работает, своих денег стоит. Но в наборе неоказались ручки-отвертки (которая и не нужна была) и не было насадок на которые нужны были.
- Достоинства:
- Цена, удобный чехол
- Недостатки:
- Неполный комплект, мультиметр без батарейки
- Смоленко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный набор. Моментальная доставка.
- Достоинства:
- Все включено
- Недостатки:
- Время покажет. Нет кроны (ну это такое)
Доброго дня, Василь!
Щиро дякуємо Вам за відгук, раді, що сподобалось!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набір дуже чудовий, за таку суму, єдино, що до мультиметр виявився не робочий чорний щуп, довилося використати від Сігми щупи, щоб провірити робочий чи ні. Паяльник швидко гріється. Мультиметр відносно точний.
- Достоинства:
- За таку суму нормальний набір.
- Недостатки:
- не робочий чорний щуп
Добрий день, Юрій!
Щиро вдячні вам за відгук.
Будемо старатися для вас надалі радувати хорошим сервісом та товаром.
- Острик С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набором доволен, уже проверил в работе. Паяльник удобный, регулировка температуры работает, сколько времени будет работать-время покажет.Мультиметр отличный, показания дает относительно точно в сравнении с моим "старичком", остальное наполнение кейса продумано отлично. Доволен, рекомендую.
- Достоинства:
- очень качественный набор за такую цену
- Недостатки:
Добрий день, Сергій. Дякуємо вам за відгук. Ми дуже раді, що нам вдалося порадувати вас і ви залишилися задоволені своїм замовленням. Будемо чекати вас знову і хороших вам покупок!
- Ярослав Т***Продавец: Rozetka
Зручний і надійний набір для кожного чоловіка. Пластиковий кейс для зберігання інструментів, витратних матеріалів і зручного транспортування досить хороше рішення, нічого не губиться. У комплектації є все необхідне для комфортної роботи майстра
- Достоинства:
- відмінне рішення для пайки поза домом
Добрий день, Ярослав. Дякуємо вам за відгук. Ми дуже раді, що нам вдалося порадувати вас і ви залишилися задоволені своїм замовленням. Будемо чекати вас знову і хороших вам покупок!
- Кирилл С***Продавец: Rozetka
Отличный набор. Все устройства работают корректно. Чехол очень удобный. Плотно закрывается
Добрий день, Кирилл. Дякуємо вам за відгук. Ми дуже раді, що нам вдалося порадувати вас і ви залишилися задоволені своїм замовленням. Будемо чекати вас знову і хороших вам покупок!